Kurslar hakkında bilgi alırken kesin sormam gerekenler nelerdir?
İstanbul Avrupa'da önerebileceğiniz bir yer var mı?
Kurslar hakkında bilgi alırken kesin sormam gerekenler nelerdir?
İstanbul Avrupa'da önerebileceğiniz bir yer var mı?
kursun kaç para olduğu
Ücretler sabit. MEB onaylı ücret listesi tablosu var.
Beklentinin ne olduğu önemli.
Bir çok kurs zaten yollarda gezen kuryelere ehliyet vermek için çalıştığından eğitim namına bir şey beklenilecek yerler değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
güncel durumu bilmiyorum ama geçen yıl almıştım herkes kafasına göre fiyat veriyordu.
MEB fiyatları yayınlıyor ama millet kafasına göre davranıyor olabilir
bu kadar param var daha sonra bi 10 kuruş 20 kuruş isteme durumu olursa ben hiç gelmeyeyim de
Sadece ücret konusunda yardımcı olmuşsunuz.Ben başka konu var mı anlamında sormuştum.Yinede teşekkürler.
12 saat eğitim veriyor musunuz?
Eğitim motoru nedir?
Eğitim yeriniz nerede?
Eğitmen kim ve tecrübesi nedir?
Deki ben ne ehliyeti alcaksan mesela ben motor ehliyeti almak istiyorum ,motor ne kaç model ,fiyati ne ,taksit olur mu ,kaç saat eğitim ? Sinav ücretleri dahil mi ? Mesajli bilgilendirme var mi ?
Öncelikle kesinlikle bi yazili imzali kagit olsun elinde su hizmete karsi su kadar ücret diye ben denizlideyim gecen haftalarda aldim ehliyeti çok meşhur geçmişi olan bi kurs, araba sinavini geçtim motosiklet sinavinda ücretlere zam geldi diye sana a2 vermeyiz gibisinden + para istediler bi kaç arkadaşa daha oyle yapmislar
Eğitim verecekleri motosiklet modeli ve sınavdaki motosiklet modeli. Ve kesinlikle almadığınız eğitimı aldım diye imza atmayın sınav öncesinde ilk iş onu yapıyorlar heyecandan karambole getirip imza alıyorlar.
Şu soruyu sor:
"Sürücü kursu olarak bana motosiklet kullanmasını öğretmek gibi bir zorunluluğunuz olduğunu düşünüyor musunuz?"
Sınavda çakınca, kaydolmuş olduğum sürücü kursunun sahibi tanıdık bir abi bana aynen şaka gibi şunu demişti çünkü:
"Bu kadar bilmiyor olduğunu bilseydim seni zaten kaydetmezdim. Motosiklet kullanmayı öğretmek gibi bir zorunluluğum yok benim!"
"Özel ders aldıralım sana, haftaya tekrar gireceksen" diye de eklemişti. "Yok, ben kendim bulurum özel ders" deyip, özel ders alıp, bir sonraki haftaki sınavda, 2. direksiyon sınavında ancak geçebilmiştim.
Size motosikleti sürmeyi öğretmek gibi bir zorunluluğu olduğunu düşünen kursa kaydolun...
hocam Benim sordıklarım şunlar. Tabi 2016 ehliyet yasasından bihaber gittiğimi de eklemek isterim.Bilsem yanlıs kayıt olmazdım.
A2 ehliyet için başvuracağım ;
1-Fiyatı
2-Sürmeyi Hiç bilmiyorum birebir eğitim veriyor musunuz kaç saat, nerde veriliyor ve nasıl ulaşırım.
3-Motorun markası nedir.
4-Gecmezsem kaç kere girebilme hakkım var.
5-Benim mesai saatlerime uygunmu değilmi karşılaştırma yapabilirmiyiz.
6-Ne gerekiyor evraklar şunlar bunlar.
7-En yakın sınav ne zaman
Adamı sadece bir kere gördüm bir lavaboda karşılaştık o kadar.Parayı peşin verdim 580 Tl direksiyon eğitimi falan filan dahil.
Ben iyi para veririm iyi eğitim isterim derseniz kimse sizi mağdur etmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)