Full face kask taktığım için sevindiğim anlar - Kaza harici
Reklamlar
-
20 Haziran 2016, 23:54
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
* Çöp kamyonunun arkasına denk gelip, o daracık sokakta mecburi olarak kamyonun ilerlemesini beklerken
* Patlayan lağım sebebi ile yola taşan su, önümdeki araçtan, bana doğru sıçrarken,
* Arı, sinek, taş, mıcır, hatta sümüklü böceğin çarpma sonrası çıkardıkları sesten sonra umursamadan devam ederken,
* Öndeki araçtan sebepsizce fırlatılan, sigara izmariti ve bilimum çöp yanımdan geçerken ya yüzüme gelseydi dediğim anlar
* Öndeki aracın cam sileceğini çalıştırması ile beraber, aracı ıskalayıp beni hedef alan suyun engellendiğinde (sanırım bunu bazı sürücüler kasten yapıyor )
* İnşaat alanlarından geçerken, kalkan yoğun tozun kask ve balaklava ile engellip, rahat bir şekilde nefes alabildiğimde.
* Bahar gelince tuttuğuyla, çiftleşmeye çalışan polenlere, hapşırmıycamda hapşırmıycam derken
* Öndeki araçtan, arkaya doğru sıçrayan, su/çamur vizörden aşşağı doğru akarken
sevinç duyuyorum.
Sırf bu durumlar bile benim için kask takmadan motosiklete binmeme sebebi.
Not: Evet yanlış okumadın, boş yolda sümüklü böcek çarptı, nasıl olduğunu bilmiyorum.
Reklamlar
-
21 Haziran 2016, 00:08
* Kuş çarpması sonucu ufak atlatılan kazalar
* Çocukların kafama attığı taşlar
* Kız arkadaşlarımın kaskımda bıraktığı öpücükler (silmiyorum)
* Mermiye dayanıklılık (Adana için önemli)
* Kaskı çıkarmadan bankaya, pttye, binalara girmem sonucu ilgi odağı olmam
-
21 Haziran 2016, 00:22
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
* Kaskı çıkarmadan bankaya, pttye, binalara girmem sonucu ilgi odağı olmam
Acaip güldüm, eğer bunu gerçekten yapıyorsan, içerideklerin tümüne anlık heyecan yaşattığını garanti ederim. Özellikle güvenlik görevlisine.
-
21 Haziran 2016, 00:26
000000 adlı üyeden alıntı
Acaip güldüm, eğer bunu gerçekten yapıyorsan, içerideklerin tümüne anlık heyecan yaşattığını garanti ederim. Özellikle güvenlik görevlisine.
İlk bankaya girdiğimde çok acelem vardı farkında olmadan kaskla bi hışımla girdim güvenlik silahına davranıyordu az kalsın sonra sakince ve bilerek yapmaya başladım çok ilgi çekiyor
-
21 Haziran 2016, 00:37
Motosiklet sahibi olana kadar ara sıra ekipmanlar ile izmir metrosuna binmek durumunda kaldım.
Bi süre bu devam edince en sonunda dayanamayıp montu ve kaskı kafama geçirip vizörü indirince sonraki durakta herkes bana bakmaya başladı.
Ben gülüyorum kahkahalar atmamak için tutuyorum ama kimse suratimi göremiyor.
İneceğim durak gelince herkesin gözü ustumde iken yuruyemedim, ayağım takılıp az daha düşecektim
-
21 Haziran 2016, 00:50
Bir gün yakıt almışım, istasyondan çıkıp ara sokaklarda 20-30km/s civarı gidiyorum. Ne kadar yakmış, nolmuş diye kafa yorarken güneş vizörü haricinde normal vizörü kapatmadığımı fark ettim. Tam o saniyede bir arı geldi çaat diye güneş vizörüne çarptı, lan dedim bu galiba içeri düştü. Elimle çene perdesini kurcalarken çenemde ince bir yanma hissettim. Sonra uçtu gitti bu şerefsiz. Ulan hem ters yönden gelip bana çarpıyon, hem de sokup kaçıyon Eve gidene kadar acı çeneme falan yayılmaya başlayınca: "ulan inşallah kafaya bir şey olmaz da bayılmam" diye korku içinde gazlayarak gittim. Bu da böyle bir anımdır, fullface'in faydaları üzerine
-
21 Haziran 2016, 01:19
-
21 Haziran 2016, 01:23
Katlettiğim böcekleri görüp gülümsüyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)