İzmir'de motorcuların buluştuğu mekan var mı?
Reklamlar
-
21 Haziran 2016, 00:57
RedCBR125 adlı üyeden alıntı
25-30 kişinin olduğu bir Whattsapp grubumuz var dahil olmak isteyen var ise numarasını bana özelden yazsın.
Tam olarak muhabbet ne usta grupta?
Reklamlar
-
21 Haziran 2016, 01:08
Roadtrip etkinliği oluşturunda katılalım yahu. Çok talep var baksana.
-
21 Haziran 2016, 01:12
kadango adlı üyeden alıntı
Bu arada deniz bekçisi aklıma öylesine geliveren bir tanımlamaydı, Fener bekçilerini bilirdim... Kaptanım, öyle yazıverdim
Ben de eski bir uzakyol ikinci mühendisim
Riders' cafede görüşürüz belki
Selamlar
RedCBR125 adlı üyeden alıntı
25-30 kişinin olduğu bir Whattsapp grubumuz var dahil olmak isteyen var ise numarasını bana özelden yazsın.
Ben varım, gönderiyorum..
-
21 Haziran 2016, 07:26
cagiran adlı üyeden alıntı
Ben de eski bir uzakyol ikinci mühendisim
Riders' cafede görüşürüz belki
Selamlar
Ben varım, gönderiyorum..
Hmm.. O zaman tanımlama benzer olmuş, nihayetinde deniz bekliyoruz
-
21 Haziran 2016, 09:20
Valla ben de 2-3 aydır motosiklet kullanıyorum daha bi grup takılan yer göremedim, bende sap gibi dolaşıyorum etrafta, bi inciraltı tarafında grup var onlar da her hafta çağırıyolar ama bi türlü gidemedim, ondan önce foruma da bakıyorum yaklaşık 1 yılı geçiyor hiç izmir'de buluşma gazlama oturma kalkma toplanma vs tam anlamıyla göremedim, bu işe bi el atmak lazım tek başına sıkıcı oluyor, hem kendini geliştiremiyorsun hem de napmalıyım falan derken boş boş gezmiş oluyorsun...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
-
21 Haziran 2016, 11:05
olma mı! İzmir CEHAPE İl Binası önü
-
21 Haziran 2016, 11:26
Bende motoru alalı 20 gün oldu.Takılmak istiyorum.İzmir mt gündoğduda toplanıyor.Ama öyle gezmelik çok gitmiyolar heralde.İzmir il temilcisi cross'a geçtikten sonra daha da azalmış olabilir.
-
21 Haziran 2016, 13:15
Bişiler yapılsın abilerimiz büyüklerimiz İzmir'de bir organizasyon düzenlesin. Yani İzmir'de o kadar motorcu var ama hiç etkinlik olmuyor. Bu bir eksiklik resmen. Eskişehir'de bile bol bol yapıyorlar (Eskişehirliyim). İzmir gibi bir yerde etkinlik olmaması çok garip...
-
21 Haziran 2016, 13:23
Genelde motosiklet kulüplerine üye olmanız gerekiyor. Onlarla birlikte toplu surusler aktiviteler vs... Ama sunuda söylemek isterim askerdeki gibi rútbecilik var yıldızlar var gold yıldı altın yıldız değişik amblemler vs.... Hele hele yeni girdiyseniz biraz sıkıntılı oluyor.BEn bir clube üye oldum.2. Haftası çıktım. Rütbe yıldız bana göre değil ben askerliği tamamliyali 17 yıl oldu. Birde bu cluuplerde gruplaşma oluyor kendi içlerinde. Kendiniz bir arkadaş ortamı yapıp 5 kişi kafi 5 motor gezilere çıkarsınız kimse size nerede durup inip binip sunu geçme bunu geçme sen yanlış gidiyorsun gibi tavsiyelerde vermez huzurlu bir şekilde günün keyfini çıkartırsınız.
-
21 Haziran 2016, 13:38
izmir3535 adlı üyeden alıntı
Genelde motosiklet kulüplerine üye olmanız gerekiyor. Onlarla birlikte toplu surusler aktiviteler vs... Ama sunuda söylemek isterim askerdeki gibi rútbecilik var yıldızlar var gold yıldı altın yıldız değişik amblemler vs.... Hele hele yeni girdiyseniz biraz sıkıntılı oluyor.BEn bir clube üye oldum.2. Haftası çıktım. Rütbe yıldız bana göre değil ben askerliği tamamliyali 17 yıl oldu. Birde bu cluuplerde gruplaşma oluyor kendi içlerinde. Kendiniz bir arkadaş ortamı yapıp 5 kişi kafi 5 motor gezilere çıkarsınız kimse size nerede durup inip binip sunu geçme bunu geçme sen yanlış gidiyorsun gibi tavsiyelerde vermez huzurlu bir şekilde günün keyfini çıkartırsınız.
Rütbe işi bana göre de değil. Herkesin eşit olduğu zevk için gazlandığı bir grubu tercih ederim. Hiyarşinin hakim olduğu gruplar beni açmaz
-
21 Haziran 2016, 13:42
bizim grup olarak buluşmaları yaptığımız yer burası: https://goo.gl/lrVFal
park sorunu yok, geniş bir yer. ama direk motorcu kafe'si değil.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
21 Haziran 2016, 13:59
Ufak çaplı bile olsa 3-5 arkadaş buluşulcağı zaman İzmir MT konusuna yazılsın belki benim gibi gelmek istiyenler yeni kişilerle tanışmak istiyenler olabilir. İstanbul'daki gibi İzmir'de de motorcuları tek çatı altında toplaya bilsek çok güzel olur.
-
21 Haziran 2016, 14:08
AWESQME adlı üyeden alıntı
Ufak çaplı bile olsa 3-5 arkadaş buluşulcağı zaman İzmir MT konusuna yazılsın belki benim gibi gelmek istiyenler yeni kişilerle tanışmak istiyenler olabilir. İstanbul'daki gibi İzmir'de de motorcuları tek çatı altında toplaya bilsek çok güzel olur.
İzmir MT sayfasında 2-3 hafta da bir cuma günleri toplanacağı yazıyor ama fazla katılımın olduğunu düşünmüyorum sanki böyle hani toplantı var mı var edasında, geçiyoduk uğradık, ayıp olmasın, yapıyoruz görünelim bari gibisinden oluyor gibi geliyor bana, sürekli gündoğdu meydanın da, bilemiyorum yüksek abeciler var alsancak çimlerde zaten orada takılmak biraz enteresan geliyor, ama ciddi bir organizasyonla gelir ve grup kurarsanız whatsapp vs. katılırım...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
-
21 Haziran 2016, 14:14
Bu haftasonu Cumartesi mesai yapacağım için şehirdışında program yapamayacağım. Bu konu içine ya da MT ana sayfaya bu Pazar günü için bir gezi etkinliği açabilirim. Karaburun, Urla ya da Kuşadası gibi bir rota için program yapabiliriz. Biraz yol yapma biraz sohbet amaçlı. Bu bir tanışma/arkadaş toplantısı olur, klüp değil. Ast-üst, rütbe-yıldız olmaz ama yola çıkmadan önce ve yol esnasında kurallar bellidir. Bunlar en başta konuşulur, herkes tarafından kabul edilir ve yola kabul eden kişiler ile çıkılır. Grup sürüşü yapılacaksa bu iş ciddiye biner çünkü.
Örneğin;
Toplanma noktasına uygun saatte gelinir ve belirlenen saatte yola çıkılır;
Dolu depo, tam evrak (ehliyet, z.t. sigortası, ruhsat vb) gelinir,
Uygun ekipman ile gelinir (kask zorunlu, çene kayışını bağlamak zorunlu vs.)
Yolda bir öncü, bir artçı olur ve sıralama bozulmaz
gibi gibi gider bu kurallar
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
21 Haziran 2016, 14:34
Machair adlı üyeden alıntı
Bu haftasonu Cumartesi mesai yapacağım için şehirdışında program yapamayacağım. Bu konu içine ya da MT ana sayfaya bu Pazar günü için bir gezi etkinliği açabilirim. Karaburun, Urla ya da Kuşadası gibi bir rota için program yapabiliriz. Biraz yol yapma biraz sohbet amaçlı. Bu bir tanışma/arkadaş toplantısı olur, klüp değil. Ast-üst, rütbe-yıldız olmaz ama yola çıkmadan önce ve yol esnasında kurallar bellidir. Bunlar en başta konuşulur, herkes tarafından kabul edilir ve yola kabul eden kişiler ile çıkılır. Grup sürüşü yapılacaksa bu iş ciddiye biner çünkü.
Örneğin;
Beni yazın tahtaya ben varım
-
21 Haziran 2016, 14:40
Machair adlı üyeden alıntı
Örneğin;
banada uyar, hatta çok iyi olur tecrübe kazanmak gerek...
-
21 Haziran 2016, 14:54
Etkinlikler forumuna bir başlık açtım, onaylanırsa orada detaylandırılsın organizasyon
-
21 Haziran 2016, 15:49
AWESQME adlı üyeden alıntı
150 km ye kadar kapışırım sıkıntı yok ama 150 den sonra motor zorlanıyor
Babamda crf 250l vardı ilk piyasaya giren modelden. 130 yapmıyordu.
Rodajı çok itina ve tititzlik ile yapar ama 3000 km de sattı.
-
21 Haziran 2016, 16:35
egemen0zturk adlı üyeden alıntı
Babamda crf 250l vardı ilk piyasaya giren modelden. 130 yapmıyordu.
Rodajı çok itina ve tititzlik ile yapar ama 3000 km de sattı.
Benim motorda FMF performans egzoz var ve arka dişlisi daha büyük çekişi güçlü. Ancak ben 120 kiloyum 1.93 boyundayım gene de tek nefeste 120 diyor hiç zorlanmadan. Rahatlıkla 130 140 görüyorum güzel bir asfaltta.
Not: Düz yolda.
-
22 Haziran 2016, 19:27
Cuma günleri toplanıyoruz mesela. Her cuma olmayabiliyor. Alsancak çimler, karşıyakada sahildeki bazı kafeler... Bazı pazar günleri ise plan yapıp denize falan gidiliyor veya piknik veya test sürüşü. Watsapp ise goy goy muhabbeti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)