Kuzey Kutup Temsilciliği hk.
Reklamlar
-
07 Ağustos 2016, 13:54
COQ adlı üyeden alıntı
Paralel mt var.
Bu paralel mt'nin abileri var.
Bu abiler MGS sorularını çalıp kendilerinden olan gençlere veriyor,
ya da sonuçları şifreleyip bu sayede moderatör sınavlarını kazanmanı sağlıyorlar.
Bence bişekilde onlarla irtibata geç.
Unutma
"bitaraf olmayan,bertaraf olur"
Abilerle son görüşmem (Temsili)
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Reklamlar
-
07 Ağustos 2016, 16:15
Eyyyy adminler modlar, vazifesi taam olmuş bu genji kırmayın uçak bekler garibim moral olsun , bir günlüğüne kırmızı ceket verin soora geri alın, yazıktır günahtır.
Temzilcilik diye diye eridi , ayıb kutublardaki buzullar feryadını duyduda çatırdamaya başladı^^
Bu arada biyerde okumuştum karantina vsvs , kutublarda bilinmeyen hastalık olayı vs ?
-
07 Ağustos 2016, 16:31
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Eyyyy adminler modlar, vazifesi taam olmuş bu genji kırmayın uçak bekler garibim moral olsun , bir günlüğüne kırmızı ceket verin soora geri alın, yazıktır günahtır.
Temzilcilik diye diye eridi , ayıb kutublardaki buzullar feryadını duyduda çatırdamaya başladı^^
Bu arada biyerde okumuştum karantina vsvs , kutublarda bilinmeyen hastalık olayı vs ?
Oooo çok hızlısın piiirim. Haberler çabuk akıyor zannedersem. Tam kaynak ve sebebi bilinmese de geyiklerde bulunan ve bulaşan bir hastalık olduğu söyleniyor. Zaiyat vermeye başladık. Karantinalar var. Hızlı öldürdüğünden anlaşılamadı henüz ne olduğu. Hep amerikanın oyunları işte
-
07 Ağustos 2016, 16:46
Havada bulut sen erken dönmeyi unut o'halde , oysa ne düşlerim varidi baa sertifika/bonservis vereceedin
Şaka maka hadise doğrumu jön?
Doğru ise Half Life oyunu gerçek olur mk.
-
07 Ağustos 2016, 16:51
Haber kaynağında durum nasıl gösteriliyor bilmiyorum. Gördüğüm bildiğim evet bir virüs ve ölümler var. Karantina uygulamaları var.
-
07 Ağustos 2016, 16:51
yunusus adlı üyeden alıntı
Buranın aklındaki Rusya ile çok bi alakası yok merak etme
en yakın şehir 850 km uzakta ve yol yok. Kurulmakta olan bir endustriyel tesisi denetliyorum firma olarak.
Yaptığımız işin genel adı NDT(Non Destructive Test). Mesleğinden hoşnut olmayanlar araştırsın girsin derim
Gerçi yıllardır diyorum da çok dinleyen olmuyor. Sonra gördüklerinde 'hayat sana güzel'
Tabi bana güzel olacak mk
Abi birkaç siteden araştırıp başvuru formu doldurdum. Referans olarak mail adresini ve profilinin linkini attım. Bundan sonra olacakları sen iyi düşün abi
-
07 Ağustos 2016, 17:23
Haber kaynağında durum nasıl gösteriliyor bilmiyorum. Gördüğüm bildiğim evet bir virüs ve ölümler var. Karantina uygulamaları var.
Üj bej gün evvel bi internet sitesinde alt başlıkta okumuş idim , teyitli ise vahim , aman dikkat kimse ile yiyişme... ,tokalaşma dahi.
-
07 Ağustos 2016, 21:11
Bize bisey olmiiiir
-
2000. Mesajımı nereye yazsam nereye yazsam dedim bulamadım. Kendi konuma yazayım da hortlatayım dedim :D
Lan sevgili adminler haala istiyorum o temsilciliği haberiniz olsun :D
Zaaaaa :D
-
ya bırak bu işleri kuzey diyon kutup diyon akdenizdesin nasıl olcak o
-
Moderatör
2000. Mesajımı nereye yazsam nereye yazsam dedim bulamadım. Kendi konuma yazayım da hortlatayım dedim :D
Kutup ayilarinin nesli tukeniyorken, onlar icin birseyler yapman daha mantikli bir sosyal proje olmaz mi sence?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
ya bırak bu işleri kuzey diyon kutup diyon akdenizdesin nasıl olcak o
Türbede yanan bir mum gibi eriyorum diyorum sana şaka geliyor (damar yapiiiimmi) :D
Kutup nerde? Içimizde. Öğretmedilermi sana çocuuum
Lucas adlı üyeden alıntı
Kutup ayilarinin nesli tukeniyorken, onlar icin birseyler yapman daha mantikli bir sosyal proje olmaz mi sence?
Yaaa yok hikaye onlar. Ne nesli tükenecek insan yiyor şerefsizler :D 3 ayda 7 kişiyi yediler daha gözleri doymadi be
-
O işler kolay değil düzenin adamı olmak lazım.
Bütün öğrendiğin doğruları unutmaya hazirsan anlatayim.
1)Hak adalet bu kavramları kafandan silmen lazım.
2)Yandaş olman lazım.
3) hata yapsanda arkasında durman lazım.
4) kulağının üzerine yatmayı bilmen lazım
5) gariban gordun mu azalamayi güçlü gordunmu ondan yana olmayı bilmen lazım. Doğru önemli hiç önemli değil. Adalet bir bayan arkadaş..
6)en mühim konularda bile yerine çeşitli doğruların olmalı tek dogrun olmamali. Yok enistem söyledi ,yok ben dört biliyordum , beni yetkili aradı soyledi.
Korkma bizim halk unutur unutmayanlatida zaten yönetim bir şekilde linç eder bertaraf eder
Yani kısa mevcut ülke yönetimi gibi düşün bunlari yaparsan yolun açık..
İl temsilcisi oluculuk yapacak , mesela ayip demeyip kulağının üzerine yatacaksin. Kaç kez göreve çağrılan bile duymamazlıktan geleceksin.
Arkadaşın egzosu sokup ben zibidi zibidi dolaştım diye konu açarsa . gerekiyorsa hemen konuyu kapatıp tepki verenlere ceza yagdiracaksin...Gariban yaparsa aynı davranışı bir güzel azar çekecek birde ahaliyi meydan dayağı na davet edeceksin.
Plakayı sokup dolaşacak veya katlama ne deniyorsa işte ona artık ... Sonrada ahlakdan erdemden bahsedeceksin ...
Gibi gibi konu uzar gider bunlara hazır isen neden olmasın ?
Yani zor zanaat , herkesin harcı değil , sana bu yolda başarılar dilerim...
-
serkany adlı üyeden alıntı
O işler kolay değil düzenin adamı olmak lazım.
Bütün öğrendiğin doğruları unutmaya hazirsan anlatayim.
1)Hak adalet bu kavramları kafandan silmen lazım.
2)Yandaş olman lazım.
3) hata yapsanda arkasında durman lazım.
4) kulağının üzerine yatmayı bilmen lazım
5) gariban gordun mu azalamayi güçlü gordunmu ondan yana olmayı bilmen lazım. Doğru önemli hiç önemli değil. Adalet bir bayan arkadaş..
6)en mühim konularda bile yerine çeşitli doğruların olmalı tek dogrun olmamali. Yok enistem söyledi ,yok ben dört biliyordum , beni yetkili aradı soyledi.
Korkma bizim halk unutur unutmayanlatida zaten yönetim bir şekilde linç eder bertaraf eder
Yani kısa mevcut ülke yönetimi gibi düşün bunlari yaparsan yolun açık..
İl temsilcisi oluculuk yapacak , mesela ayip demeyip kulağının üzerine yatacaksin. Kaç kez göreve çağrılan bile duymamazlıktan geleceksin.
Arkadaşın egzosu sokup ben zibidi zibidi dolaştım diye konu açarsa . gerekiyorsa hemen konuyu kapatıp tepki verenlere ceza yagdiracaksin...Gariban yaparsa aynı davranışı bir güzel azar çekecek birde ahaliyi meydan dayağı na davet edeceksin.
Plakayı sokup dolaşacak veya katlama ne deniyorsa işte ona artık ... Sonrada ahlakdan erdemden bahsedeceksin ...
Gibi gibi konu uzar gider bunlara hazır isen neden olmasın ?
Yani zor zanaat , herkesin harcı değil , sana bu yolda başarılar dilerim...
Çok da şaaapmamak lazım. Biryerde eğlenmeye geliyoruz buraya diye düşünüyorum.
-
aha kavga çıkar burda
-
Madem kavga çıkacak o zaman bu konu yürür... Bende ufak bir reklam bırakayım şuraya.
Bu http://www.motosiklet.net/forum/hobi...ri-kulubu.html girdikten sonra, şayet böyle bir tutkunuz var ise tanışma ve bilgilendirme amacı ile mesaj atarsanız... Bir oluşum içine girerek beraber güzel şeyler yapabiliriz.
-
U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı
Madem kavga çıkacak o zaman bu konu yürür... Bende ufak bir reklam bırakayım şuraya.
Bu
http://www.motosiklet.net/forum/hobi...ri-kulubu.html girdikten sonra, şayet böyle bir tutkunuz var ise tanışma ve bilgilendirme amacı ile mesaj atarsanız... Bir oluşum içine girerek beraber güzel şeyler yapabiliriz.
Kavga çıkmaz keşke çıksa şenlik olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:40 ----------
berkcigdem adlı üyeden alıntı
aha kavga çıkar burda
Haksız olduklarını biliyorlar ne diyecekler olan vakalar sonuçta
Bu arada arkadaşım tenere aldı ,gelsin deneyeceğim anadolu yu geziyor .
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------
Çok da şaaapmamak lazım. Biryerde eğlenmeye geliyoruz buraya diye düşünüyorum.
Şey edebalin'in ey oğulun dan bir kaç dörtlük yazayım..
"- Ey Oğul!
Beysin, bundan sonra öfke bize; uysallık sana... Güceniklik bize; gönül alma sana... Suçlamak bize; katlanmak sana... Acizlik yanılgı bize; hoş görmek sana... Geçimsizlikler, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize; adalet sana... Kötü göz, şom ağız, haksız yorum bize; bağışlama sana..."
"- Ey Oğul!
Bundan sonra bölmek bize; bütünlemek sana.. Üşengeçlik bize; uyarmak, gayretlendirmek, şekillendirmek sana..."
"- Ey Oğul!
Yükün ağır, işin çetin, gücün kıla bağlı.. Allah (c.c.) yardımcın olsun. Beyliğini mübarek kılsın. Hakk yoluna yararlı etsin. Işığını parıldatsın. Uzaklara iletsin. Sana yükünü taşıyacak güç, ayağını sürçtürmeyecek akıl ve kalp versin."
-
''Plakayı sokup dolaşacak veya katlama ne deniyorsa işte ona artık ... Sonrada ahlakdan erdemden bahsedeceksin ... ''
Serkan hocam bu çok ağır oldu ama doğru söze ne denir!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
güney kutbunu da verelim "kutbu'l aktab" ol
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
Hoca sanada bir Ankara İl Teşkilat Başkanlığı cuk oturur.
Kızılayda MT yürüyüşü yaparız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)