Hep destek tam destek ama bi şartla öyleyse banada ismetpaşa mahalle temsilciliğini verin.çok birşey değil Çanakkale yi istemiyorum sonuçta
Hep destek tam destek ama bi şartla öyleyse banada ismetpaşa mahalle temsilciliğini verin.çok birşey değil Çanakkale yi istemiyorum sonuçta
Bende yunusun arkasındayım, eğer öyle bir hakkım varsa oyum yunusa
Kızılderililer gibi bunlarda da türklük var diye bi söylenti var zaten :D çok sempatik geliyorlar da. Çiğ geyik yiyolaaa :D
Dip not düşeyim ben asistanları volgograd-moskova ve petersburgdan getiriyorum :D ne işim olur yerelle. Yassaaah hem :D
Yanımda dur mübarek arkamda ne işin var :D kavgada söylenmez çoh ayıb
Heeeheeyt savulun , gardaşım serhad illerinde feryadı figan eder , görürüm ve şaşarım oba ahalisi ardında durmazdır , ecaib ederim hale .
(Şşş enahatarı yolla baa, ben gelirkene 4road'tan versisini getirirm saa, yalınız benzin arpasnı'da şee et , not : artçın ^^ )
Bknz adı geçen vaad ;
Oylar reyise
Tanımadığım bir abim. Abim diyorum çünkü profilini tek tek okuduğum için. Oyum sana reis
Kaçıncı enlemdesiniz ?
Bir yere mutlaka bir bayrak dikiniz.
Yöreye ait fotoğraflar ilginç olabilir.
Zor iklimlerin insanlarıyla muhtemelen benzer yönlerimiz vardır; misafirperverlikten, insan odaklı yaşayışımıza kadar ...
Yerel halk İskitlere (Sakalara) dayanıyor olabilir... Yakut iseler, zaten onlar Türk...
Oradaki insanları daha bir anlatabilirsiniz dilerseniz ...
hahahhahhahahhahahaahahhahaha
tamam tamtam ben kabul ediyorum
71° 16' 52" N, 72° 00' 29" E aha buralarda biyerlerdeyim. Yöreye ait foto paylaşımı da yassah ama bölgeye gelirken uçaktan yakaladığım bi görüntü var haala merak ettiğim ve cevap bulamadığım onu paylaşayım. Yorum varsa alırım da
Fotografı yaklaştırıp yer yüzüne bakın. Parsel parsel bölünmüş. Ve bu yüzlerce km devam eden birşey.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Woah conııııım eylemiii спасибо
Özel bir bölge özel bir proje. Endüstriyel projelerin neredeyse tamamında sahada foto çekmek yasak denir ama uygulanmaz. Burada sosyal medya paylaşımlarını takip eden bir ekip var. Paylaşımını tespit ederlerse deport yiyebilirsin.
Sıtkı başkanıma da Hatay Ordinaryusluğu istiyorum. Duyun sesimi adminler
E çorba kaynıyor işte :D
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)