3 günlük sıfır bajaj motor benzin akıtıyor
Reklamlar
-
21 Haziran 2016, 00:13
Motorlarımız dört dörtlük değil.
Ne kaa para o kaa köfte iken, Japonlarda bile kronik sorun varken, firmanın ürününün arkasında durması ve çözüm üretmeye çalışmaları süper bir şey.
Reklamlar
-
21 Haziran 2016, 00:36
Şu forumda herhangi bir soru sorulsa saatlerce kimse cevaplamaz, 1-2 cevapla sonuca ulaşılamadan konu gider. Ama Bajaj'ı kötüleme timi gibi gizli bir örgüt var, böyle bir konu olunca sanki cepten birbirlerine ulaşıp kalk kalk gir hemen geldi geldi giydir dibine kadar modunda millet türüyo. Alet parasının hakkı, satarkende değer kaybetmiyo, adam alır biner, binerken gene koyar isterse KTM alır gene ne boş muhabbetler.
-
21 Haziran 2016, 00:39
Bajaj'a bu kadar yüklenilmesini ben birazda bizlere çok yakın olmalarına da bağlıyorum , Gayrettepe'deki servislerine(Motoser) gidiyorum acaip ilgililer , bilgilendirme vb süper , bir kere de eve yakın olduğundan fren balatası değiştirmeye Oktay usta'ya gittim oda ilgili bir usta ben söylemeden neden fren balatan erken bitiyor vb ilgilendim (Japon olsa balatayı değiştirir geçer öteye) ,sürüşüme baktı, çözüm önerdi.Daha önce Yamaha YBR125'im vardı iyi bir servislerine gidiyordum , tamamen kapalı kutu hiç birşey öğrenemiyorum ,en son garantisi dolmamış aküyüde bana ücretli değiştirdiler (Vaktim yoktu , motorda lazımdı) ondan sonra yamaha servisine gitmeyi bıraktım.
Pulsar 200ns'de 10000 bakımını yaptırdım , Yamaha YBR125'e göre %40-50 daha düşük maliyet tuttu 10000 km'ye kadar toplam bakım malyetim (ki bu motor enjeksiyonlu).
Hangi markada şu forumda karşımızda bir muhatap var ? Bajaj'da bir sorun olduğunda mesaj ile bile sorabileceğimiz bir muhatap var, bu nedenle Bajaj satışları ivmelenerek artmaya devam edecek bence.
Bu arada eskiden ben eleştiriyordum Bajaj Pulsar aşk gibi herkesin ufak tefek sorunları var ama kimse şikayetçi değil diye şimdi bende o ekibe katıldım :D
-
21 Haziran 2016, 00:44
bajaj olmasaydı biz daha japonlardan çok dayak yerdik. piyasaya denge getirmekle beraber daha pek çok katkıları olduğuna şüphesiz eminim. bajajda ekrem beye dua etsin çünkü onun omuzları üzerinde yükseldi, resmen markayı tek başına sırtladı helal olsun
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
21 Haziran 2016, 00:44
mgora adlı üyeden alıntı
Bajaj'a bu kadar yüklenilmesini ben birazda bizlere çok yakın olmalarına da bağlıyorum , Gayrettepe'deki servislerine(Motoser) gidiyorum acaip ilgililer , bilgilendirme vb süper , bir kere de eve yakın olduğundan fren balatası değiştirmeye Oktay usta'ya gittim oda ilgili bir usta ben söylemeden neden fren balatan erken bitiyor vb ilgilendim (Japon olsa balatayı değiştirir geçer öteye) ,sürüşüme baktı, çözüm önerdi.Daha önce Yamaha YBR125'im vardı iyi bir servislerine gidiyordum , tamamen kapalı kutu hiç birşey öğrenemiyorum ,en son garantisi dolmamış aküyüde bana ücretli değiştirdiler (Vaktim yoktu , motorda lazımdı) ondan sonra yamaha servisine gitmeyi bıraktım.
Pulsar 200ns'de 10000 bakımını yaptırdım , Yamaha YBR125'e göre %40-50 daha düşük maliyet tuttu 10000 km'ye kadar toplam bakım malyetim (ki bu motor enjeksiyonlu).
Hangi markada şu forumda karşımızda bir muhatap var ? Bajaj'da bir sorun olduğunda mesaj ile bile sorabileceğimiz bir muhatap var, bu nedenle Bajaj satışları ivmelenerek artmaya devam edecek bence.
Bu arada eskiden ben eleştiriyordum Bajaj Pulsar aşk gibi herkesin ufak tefek sorunları var ama kimse şikayetçi değil diye şimdi bende o ekibe katıldım :D
benim de çevremde pulsar kullananlar var bi şikayetleri yok; ama şu 400cs'yi getirsinler yaw
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
21 Haziran 2016, 01:06
Bütçe sıkıntısı nedeni ile DUKE 250 motorumu satıp Pulsar 200NS aldım. Yani ABS yok haliyle tek eksiği bunu hissetim. Onun dışında DUKE den daha yumuşak amörtisör mevcut daha az titreşimli ve selesi daha yumuşak ki bunlar benim çok hoşuma gitti. Malzeme kalitesi olarak İllaki KTM ile kıyaslamaz ancak şahsen benim beklediğimden çok iyi çıktı. Seyir halinde iken stop etmesi dışında başka bir sorunla karşılaşmadım. Kısacası Şahsen Pulsar 200 NS sevdim almayı düşününenlere tavsiye ederim.
-
21 Haziran 2016, 01:10
PcK0PaT adlı üyeden alıntı
Bütçe sıkıntısı nedeni ile DUKE 250 motorumu satıp Pulsar 200NS aldım. Yani ABS yok haliyle tek eksiği bunu hissetim. Onun dışında DUKE den daha yumuşak amörtisör mevcut daha az titreşimli ve selesi daha yumuşak ki bunlar benim çok hoşuma gitti. Malzeme kalitesi olarak İllaki KTM ile kıyaslamaz ancak şahsen benim beklediğimden çok iyi çıktı. Seyir halinde iken stop etmesi dışında başka bir sorunla karşılaşmadım. Kısacası Şahsen Pulsar 200 NS sevdim almayı düşününenlere tavsiye ederim.
Hala mı stop ediyor?
Yoksa güncelleme ile düzeldi mi?
-
21 Haziran 2016, 01:21
hattoi adlı üyeden alıntı
Hala mı stop ediyor?
Yoksa güncelleme ile düzeldi mi?
Bir iki kere stop etti. Yeni yazılım attırmadım attırsam belki sorun ortadan kalkar ama yani çok önemli bir sorun olmadığı için şuan gerek görmedim. İlk bakıma gittiğimde yeni güncellemeyi yükleticem.
-
21 Haziran 2016, 01:24
okncnk adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce sıfır ns 200 aldım aldığıma bin pişman oldum motor sabah işe giderken şarıl şarıl benzin akıttığını gördüm depo fulldü şuan yarıya düştü sizce sorun ne olabilir motor çalışıyor marsa bastığımda servise bıraktım bakacaklar
Hocam aynısı benim başıma geldi bayiden çıktım 1-2 saat gezdim, benzinlikte fullledim eve gelip motoru ayaklıkta bıraktım yemek yerken benzin aktığını gördüm. Servisi aradım yarın uğrucam bende motorcu arkadaşlarla baktık tahliye borusundan akıyor, benzinlikte çok doldurmuşlar dedi anlayan arkadaşlar.Yarın sabah servise gidicem hortumda çok acaip yerden geçiyordu egzosun üstü benzin filan oldu biraz korktum.
Ben deponun vanasını diğer tarafa çevirdim biraz akıp bitti sürmeye devam ettim bir şey olmadı.
Benim ki 150 NS bu arada.
Muhammett adlı üyeden alıntı
Daha önce böyle bir problem yaşayan duymadım. Sizin talihsizliğiniz. Yerinizde olsam motosikletin ayıplı olup değişimini isterdim. Böyle bir hakkınız var
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
ben tahliye diyecektim ama belki bir hortum vs çıkmıştır demonte geliyor sanırım bu motorlar montaj esnasında olabilir temeniniz bir kaza oluşmamış olması bence
-
21 Haziran 2016, 01:30
emretanerc adlı üyeden alıntı
Hocam aynısı benim başıma geldi bayiden çıktım 1-2 saat gezdim, benzinlikte fullledim eve gelip motoru ayaklıkta bıraktım yemek yerken benzin aktığını gördüm. Servisi aradım yarın uğrucam bende motorcu arkadaşlarla baktık tahliye borusundan akıyor, benzinlikte çok doldurmuşlar dedi anlayan arkadaşlar.Yarın sabah servise gidicem hortumda çok acaip yerden geçiyordu egzosun üstü benzin filan oldu biraz korktum.
Ben deponun vanasını diğer tarafa çevirdim biraz akıp bitti sürmeye devam ettim bir şey olmadı.
Benim ki 150 NS bu arada.
Depoyu komple fulleyip yan ayaklığı açıp eğimli koyarsanız benzin depo kapağının tahliye kısmından benzin akar bu normaldir her motorda olur buna dikkat edin.
-
21 Haziran 2016, 01:47
Ben Ekrem beyi Fuardaki bajaj standında bizzat ziyaret ederek elini sıktım ve aynen şöyle dedim.
Honda kullanıcısıyım ama sizin müşterilerinize gösterdiğiniz ilgi,alaka ve saygı bir motorun fiyatı ile ölçülemez!
Tekrar burdan kendilerine saygı ve sevgilerimi yolluyorum.Hürmetler.
-
21 Haziran 2016, 02:01
PcK0PaT adlı üyeden alıntı
Bir iki kere stop etti. Yeni yazılım attırmadım attırsam belki sorun ortadan kalkar ama yani çok önemli bir sorun olmadığı için şuan gerek görmedim. İlk bakıma gittiğimde yeni güncellemeyi yükleticem.
Önemli gibi geldi bana, aksatma bence. Umarım hallolurda güzelce binersin.
-
21 Haziran 2016, 06:56
snappy x adlı üyeden alıntı
bajaj almayın
+1
Hintliler icinde hero ve tvs alinir bencede
-
21 Haziran 2016, 12:10
stevejones adlı üyeden alıntı
+1
Hintliler icinde hero ve tvs alinir bencede
senin motorun bile yok bilmediğin makina hakkında rüzgar yapıon
İstemez misin ey Ömer? Dünya onların olsun, ahiret te bizim!
-
21 Haziran 2016, 13:25
bir açığını gördünüz ya hemen " vurun kahpeye " misali sizdeki.
şurda bajaj alma diyenlerin %90 nın kıçı bajaj koltuğuna değmemiş insanlar. Cidden anlamıyorum ya bilmeden etmeden işkembeden sallayanları.
bajajım falanda yok merak etmeyin.
-
21 Haziran 2016, 13:37
berkcigdem adlı üyeden alıntı
şurda bajaj alma diyenlerin %90 nın kıçı bajaj koltuğuna değmemiş insanlar. Cidden anlamıyorum ya bilmeden etmeden işkembeden sallayanları.
Yoksa tenereyi satılığa çıkarmanın sebebi bajaj mı :D :D
-
21 Haziran 2016, 13:40
berkcigdem adlı üyeden alıntı
yamaha motoru geri çağırınca kaliteli marka bakın neler yapıyor bajaj arızalanınca işte böyle iyi oldu :D
-
21 Haziran 2016, 13:46
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Yoksa tenereyi satılığa çıkarmanın sebebi bajaj mı :D :D
bajaj değil ekrem bey.. hepimizi ikna etti r1 leri, mt7 leri sattık pulsar kovalıyoruz
-
21 Haziran 2016, 14:24
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
yamaha motoru geri çağırınca kaliteli marka bakın neler yapıyor bajaj arızalanınca işte böyle iyi oldu :D
geçen bajajın servisinde bir motor yatıyordu discover 150 modeli. Bunun sorunu ne dedim. Adam çok zorlamış motoru ön dişliyi kırmış dedi.
Bende dedim ki benim discover de yapmasın böyle dedim.
Adamın cevabı: Kırsın sorun olmaz garantiden değiştiririz.. Servisler iyi ama bayiden bir lastik alayım dedim ama bana boxer lastiği verdi. Neyin kafası bu dedim içimden
-
21 Haziran 2016, 14:37
ekrem bey sevisleriniz cok kötü. boxer almıştım, gidondaki yalpalama olayını çözemediler ve daha kötüsü verdikleri cevap : ''abi kaç paralık motor ne bekliyosun''. 3000 e aldığım motoru 2300 e verdim gitti. yazık bu markaya biraz daha ciddi olun lütfen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)