Liqui Moly performans ve temizleyici ürünleri TR de özel fiyat 10 tl(reklam değil)
Reklamlar
-
20 Haziran 2016, 01:19
Herkes faydalansın diye açıyorum konuyu,reklam vs diye saçma sapan yorum yazıp forumdan soğutmayın, öğrenciyim ben ne firmanın sahibiyim ne de firmanın satış pazarlama müdürüyüm sadece ürünler hoşuma gitti.
http://www.liquimoly-motorbike.com/u...php?goster=117
Motorun performansını artırır. Karbüratörde, valflerde ve yanma odasındaki kurumu temizler ve yeniden oluşmasını engeller. Bu sayede yakıt tüketimi de düşer. Motoru temiz tutar ve yakıt sistemini, korozyona karşı korur. Karbüratörün buz tutmasını önler. Konvertör uyumludur.
Özellikler
Korozyona karşı korur
Çevre dostudur
Karbüratör ve yakıt enjeksiyon motorları içindir
Katalitik konvertörler için test edilmiştir
Tortuları azaltır
Motor performansını optimize eder
Benzin tüketimini ve egzoz emisyon değerini standardize eder
İşletim güvenliğini artırır
Operasyonel güvenirliliği arttırır
Uygulama Alanları
Tüm 4 zamanlı motorlarda (karbüratörlü ve enjeksiyonlu) yakıta eklenir. 80 ml, 5 ve 10 lt yakıtlar için yeterlidir. Her yakıt değişiminde eklenmesi tavsiye edilir.
Uygulama
Yakıt deposuna ekleyin. Optimum etki için her yakıt değişimde ekleyin. Tüm kalite benzinler ile uyumludur. 5 ila 10 lt yakıtlar için 80 ml yeterlidir.
http://www.liquimoly-motorbike.com/u...php?goster=116
Son teknolojide, hız arttırıcı, temizleyici, dağıtıcı ve koruyucu özelliklere sahip külsüz madde kombinasyonudur. Valflerdeki ve yanma odasındaki kurumları temizler. Çekiş gücünü arttırır, motor gücünü sabit tutar, ekonomikliği ve işletim güvenliğini arttırır. Paslanmaya, yakıt eskimesine ve korozyona karşı korur. Bugünkü motorlara, yakıt ve çalışma koşullarına uygun olarak en modern katkı ve yakıt teknolojisinde formüle edilmiştir. Daha fazla sürüş keyfi sağlar. Motor daha iyi ve sessiz çalışır.
Özellikler
Korozyona karşı korur
Kalıntısız yanma sağlar
En yüksek değerde yanmayı garanti eder
Hızlanmayı arttırır
Yakıt sistemindeki tüm tortuyu temizler
Yüksek derecede ekonomiktir
Karbüratör buzlanmasını öner
Yüksek performans sağlar
Uygulama Alanları
Tüm 4 ve 2 zamanlı benzinli motorlara uygun yakıt ilavesidir.
Uygulama
Yakıt tankına ekleyin. Optimum etki için, her yakıt değişimde ekleyin. Tüm sınıftaki benzin yakıtları tam uyumludur. 80 ml yakıt 10 lt yakıtlara kadar yeterlidir.
Reklamlar
-
20 Haziran 2016, 01:24
kullandığım en iyi zincir yağı bu markanındı. tuttu mu bırakmıyor, bir yağlama ile uzun süre gidiyor.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
20 Haziran 2016, 01:26
Her ürünü kaliteli zaten alman malı
-
20 Haziran 2016, 01:31
Güzel birseye benziyor ha
-
20 Haziran 2016, 01:36
ben denedim motorun sesi bile değişiyor
-
20 Haziran 2016, 01:45
La zaten 7.7 LT depom var bunu da eklersem benzine yer kalmaz
Stunt adlı üyeden alıntı
ben denedim motorun sesi bile değişiyor
Hangisini kullandınız? Almayı düşünüyorum. Hep almaya gücüm yetmez ama 1-2 kere kullanabilirim. Maksat motoru depoyu bi temizlesin nefes alsın
-
20 Haziran 2016, 02:37
Hocam 1. ürünü kullandım depoyu fullediğinde 1 kutu kullanman yeterli olur
-
20 Haziran 2016, 02:42
Motosiklet Eğitmeni
Pahalı değil mi biraz?
10 litreye kullansan benzinin litresine 1 lira ekliyor.
-
20 Haziran 2016, 02:44
sürekli kullanınca pahalı olmaya başlayabilir arada kullanmak lazım hocam
-
20 Haziran 2016, 02:46
Motosiklet ustalarına her soruşumda hikaye öyle bişe yok para Tuzağı tarzı cevaplar aldığım ürünlerden biri özellikle petrollerde satmak için pompacılar ısrarcı oluyo
-
20 Haziran 2016, 02:54
depoyu filtreleri temizleyen daha bir çok ürün var nasıl inanmak istersen öyle inan
-
20 Haziran 2016, 02:57
Motor yeni olmasaydı önceki ve sonraki hali diye karşılaştırmalı denerdim...
İleride bakalım..
-
20 Haziran 2016, 03:02
Beli başlı bir dükkan veya mağzada satılıyormu acep her 5 bin km rede bir denemek lazım
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
20 Haziran 2016, 03:06
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Motosiklet ustalarına her soruşumda hikaye öyle bişe yok para Tuzağı tarzı cevaplar aldığım ürünlerden biri özellikle petrollerde satmak için pompacılar ısrarcı oluyo
Valla hocam şimdi sorulan kişinin motor ustası olması da beni düşündürüyor. :D
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
20 Haziran 2016, 04:51
MeNGuC adlı üyeden alıntı
Beli başlı bir dükkan veya mağzada satılıyormu acep her 5 bin km rede bir denemek lazım
internette satılıyor hocam
-
20 Haziran 2016, 08:40
bu marka yağ konusunda iyidir. paslanmaz işinde kullanıyorduk bunu , farklı yağ kullanınca elmas aynı gün bozuluyordu bu yağ olduğunda uzun süre götürüyordu ordan bilirim.
-
20 Haziran 2016, 11:20
Stunt adlı üyeden alıntı
internette satılıyor hocam
Sitesinde şubeleri var. İzmir'de varmış ben gidip bizzat elden alıcam ve detaylı bilgi alıcam.
-
20 Haziran 2016, 13:57
Ürünü kullanmadım ama arabamda bu markanın motor yağını kullandım. Ayrıca seramik katkısını kullandım. Yakıtı yüzde 20 düşürdü. Seramik katkısı mikron derece çizikleri kapattığı için sürtünmeyi azaltıyor. Böylece araç daha atik oluyor ve daha az yakıyor. Bu seramik katkısından memnun olduktan sonra stok yaptım. Şuan elimde 10 tane var. Ayrıca katkı yağ ile bağdaşmıyor.
-
20 Haziran 2016, 14:00
İzmir'de nerde var denemek isterim
-
20 Haziran 2016, 14:21
exhell adlı üyeden alıntı
İzmir'de nerde var denemek isterim
http://www.liquimoly-motorbike.com/bayi.php size yardımcı olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)