İyi günler arkadaşlar.Öncelikler Honda 600 f motosikleti 17000 Tl ye ortalama 40.000 km civarı almak mantıklımıdır?Ve bu motorun arkadaki tutacagı sökmek istesek mümkün müdür?Resimde yuvarlak içine aldım.O parçayı sökmek mümkün müdür?İyi geceler
İyi günler arkadaşlar.Öncelikler Honda 600 f motosikleti 17000 Tl ye ortalama 40.000 km civarı almak mantıklımıdır?Ve bu motorun arkadaki tutacagı sökmek istesek mümkün müdür?Resimde yuvarlak içine aldım.O parçayı sökmek mümkün müdür?İyi geceler
Evet sökebilirsin. Koltuğu kaldır lokma takimiyla rahatca sök çıkar.
bak buradan gozukuyor,
4 adet 6 ALYEN anahtar ile sokulebilen baglantıları vardır,
onları sokersen Çıkacaktır,,,
Hocam 10 yaşında o motor az değil.Az daha koy rc390 al .Yada 2. el mt7 lere bak seviyorsan o tarz.
10 yaşında motorun "40 BİN KİLOMETRE"de olamayacağını düşünen sadece ben miyim acaba?
sizde bayılanlar kervanına girin cnm hatta 17 çok az 27 felan verin piyasa biraz daha uçsun
lan motorumu aldığım seneden beri her sene düz hesap +1000tl kardayım bu nasıl iş çıkamadım ben bu hesaptan biri bana yardım etsin
birde artçı tutamağını sökersin ama orada 2 tane delik kalacak grenajda çirkin görünecektir...
Usta sahibindene bakıyorum genel fiyat 17000 tl hatta 60-70 bin km motorlara istiyorlar.km düşük olanlara 18-19-20 istiyorlar..Fiyatlar çok pahalı biz motor sahibi olamıcakmıyız..20.000 tl verince 2006 model opel corsa alırsın yani.klimalı hava yastıklı mis gibi araba..bu motorların piyasası niye böyle
22 ye yeni kasalari var onlarda 40 binde
abi sende bi f lerin yükselişine taktın ) yüksek cc lerin hepsi heryıl 2.eline bin tl ekliyor sadece f değil.
ama genel olarak haklısın bencede 2006 modele 17 çok hele 20 ...
burda yapılacak olan şey alıcıya düşüyor leş motorlara 17-18 vermeyin bakımlı motorlara verin adam 2006 model 600f istiyor km ye takılıyor 30 binde 2006 model motoru alıyor bakımlıysa km yi dert etmeyin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)