Doğaçlama muhabbet videoları çekmeye devam etmeli miyim? (motovlog içerir)
Reklamlar
-
19 Haziran 2016, 22:20
Biraz tavsiyeye ihtiyacım var.
Kıymetli zamanınızdan ayırıp 3-5 dakikasını izleyip yorum yapabilir misiniz? Artik çoğu videomu konu belirlemeden çekmek istiyorum doğaçlama muhabbet, o an kafamda bulunanlar duygularim vs. Ile hareket ederek video cekmek istiyorum.
Tavsiye verme bakışıyla değil de sanki youtube da rastlayıp "bu neymis yav kimmis bu" diye düşünüp o ruh haliyle izleyip ilginizi cekebilip cekemediginden dem vurursaniz sevinirim. Simdidem teşekkürler
https://youtu.be/91vicKGDlbM
Reklamlar
-
19 Haziran 2016, 22:31
Tavsiye anlamında söylemiyorum ama kısa olursa daha dikkat çekebilir diye düşünüyorum
Videoyu açtığım dao nasıl bir öksürmek ev ahalisi ters ters bana baktı bende kulaklık takmak zorunda kaldım
-
19 Haziran 2016, 22:33
coldboy35 adlı üyeden alıntı
Bence biraz daha kısa tutarsan daha da güzel olabilir.
Videoyu açtığım dao nasıl bir öksürmek
ev ahalisi ters ters bana baktı bende kulaklık takmak zorunda kaldım
Haklısın arkadaşlarım da söyledi 8-10 dk kısa kısa skeç tadında muhabbetler yapmalısın diye. Buna başlayınca duramadim kesmek de istemedim. Artik saha kontrollü dogaçlayacagim
Biri Beni Sustursun, susmadan konuşan motovlogger.
https://www.youtube.com/tanerpasin
-
19 Haziran 2016, 22:45
Bu tür videoların sürüsüne bereket. Özellikle online oyunlarda çok fazla. Canlı yayın yapılıyor, hatta insanlar bağış yapıyor bunlara.
Ömrüm boyunca anlayamayacağım şey bu. Bir bilgi paylaşımı vardır izlenir ama oyun oynayan kişiyi neden izleyeyim yahu. Gider kendim oynarım.
Aynısı motosiklet içinde geçerli.
Siz video çekmeyi seviyorsanız çekin yükleyin. Ama popüler olmasını istiyorsanız epey ciddi çalışma yapmanız gerek. Video editlemeden anlamanız gerek, senaryonuz olması gerek. Doğaçlama yapacaksınız ama yine de anlatacağınız şeyleri tasarlamış olmanız gerek.
Motosiklet kullanmayı seven insanları hedef alacaksınız ama konunuzun da ilgi çekici olması gerekir. Konuyu işlerken de motosiklet temasından kopmamanız gerekir. Örneğin eski motosiklet videolarına dikkat ederseniz adam muhabbete bazen ara verip yol ve sürüş hakkında kısa tüyolar veriyor. "bu gibi yollarda dikkatli olun şöyle tehlikeli olabilir." yada "Bakın vitesi geçirirken böyle yaptım, bununda şu gibi faydaları vardır" diyebilirsiniz. Acemi bir arkadaşın bu videoyu izleyerek öğrenmesiyle forum mesajından öğrenmesi arasında büyük fark vardır.
Her halükarda bu işin anahtarı kararlı olmak. Videolarınızı çekmeye devam edin. Zamanla kendinizi geliştireceksiniz zaten.
-
19 Haziran 2016, 22:50
gungenir adlı üyeden alıntı
Bu tür videoların sürüsüne bereket. Özellikle online oyunlarda çok fazla. Canlı yayın yapılıyor, hatta insanlar bağış yapıyor bunlara.
Ömrüm boyunca anlayamayacağım şey bu. Bir bilgi paylaşımı vardır izlenir ama oyun oynayan kişiyi neden izleyeyim yahu. Gider kendim oynarım.
Siz video çekmeyi seviyorsanız çekin yükleyin. Ama popüler olmasını istiyorsanız epey ciddi çalışma yapmanız gerek. Video editlemeden anlamanız gerek, senaryonuz olması gerek. Doğaçlama yapacaksınız ama yine de anlatacağınız şeyleri tasarlamış olmanız gerek.
Motosiklet kullanmayı seven insanları hedef alacaksınız ama konunuzun da ilgi çekici olması gerekir. Konuyu işlerken de motosiklet temasından kopmamanız gerekir. Örneğin eski motosiklet videolarına dikkat ederseniz adam muhabbete bazen ara verip yol ve sürüş hakkında kısa tüyolar veriyor. "bu gibi yollarda dikkatli olun şöyle tehlikeli olabilir." yada "Bakın vitesi geçirirken böyle yaptım, bununda şu gibi faydaları vardır" diyebilirsiniz. Acemi bir arkadaşın bu videoyu izleyerek öğrenmesiyle forum mesajından öğrenmesi arasında büyük fark vardır.
Her halükarda bu işin anahtarı kararlı olmak. Videolarınızı çekmeye devam edin. Zamanla kendinizi geliştireceksiniz zaten.
Çok yararlı bir tavsiye oldu. Artik videolarımı cekerken ufak ufak tavsiyeler vs. De vereceğim
-
19 Haziran 2016, 23:14
dostum video sesi ortam sesi ile nasıl ekliyorsun kullandığın kamera ile mi alakalı ben uzun yolagiderken çekmek istiyom
-
19 Haziran 2016, 23:29
becaiş adlı üyeden alıntı
dostum video sesi ortam sesi ile nasıl ekliyorsun kullandığın kamera ile mi alakalı ben uzun yolagiderken çekmek istiyom
Kamerana sonradan jak girisi ekleyebilirsin. Internetten arastir. Kamerana mikrofonu takar konuşursun.
-
19 Haziran 2016, 23:44
öyle düşünmeyim imkanı olmayan insan açıp izleyerek motoru süren arkadaş kadar keyif alabilir yada açar bi pist videosu kaptırır kendini iyi de adrenalin salgılar. hemde sıfır maliyet oyun oynayanda izleyenin geçemediği bölümleri geçiyosa ondan izleyebilir. izleyen alır eline cipsini kolasını keyif yapar kısacası devir artık vlog devri.
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
20 Haziran 2016, 00:01
Rehber videoları bende izliyorum. İlgimizi çeken her şeyin videosunu izliyoruz. Baya profesyonel yayın yapan, bu işi mesleğe dökenler var. Ki meraklısı da çok.
Ama şöyle bir şey var:
http://www.merlininkazani.com/Fransi...r-79405p1.html
İşte burada "neden" sorusuna cevap buamıyorum.
-
20 Haziran 2016, 15:54
Rehber videoları bende izliyorum. İlgimizi çeken her şeyin videosunu izliyoruz. Baya profesyonel yayın yapan, bu işi mesleğe dökenler var. Ki meraklısı da çok.
Ama şöyle bir şey var:
http://www.merlininkazani.com/Fransi...r-79405p1.html
İşte burada "neden" sorusuna cevap buamıyorum.
Demek istediğini anlayabiliyorum ben de öyle düşünüyorum. Adam bi oyun oynayarak bir gecede Dünya turuna çıkacak para kazandı. O parayi faize verse 10-15 yil gic bi is yapmadan yasar. Ve bunun gibi yuzlerce binlerce kazanan var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
Hatta Videomun ortalarinda da bu konuya değiniyorum emek harcamadan para kazanmaya.
-
20 Haziran 2016, 17:45
"Geçen taksi çevirdim hala donuyor" esprisini ilk defa duydum.. yasim 23... ilk başta ciddi ciddi anlamadım ne alaka dönüyor.. meğer cidden espri imiş..
Güzel ama kısa olmalı biraz daha. 15 dk çok daha uzun insanları videoda tutmakta zor olur sıkıcı kaçarsa biraz muhabbet .uzun tutmak risk bu bakımdan...
-
21 Haziran 2016, 17:37
oluroyle adlı üyeden alıntı
"Geçen taksi çevirdim hala donuyor" esprisini ilk defa duydum.. yasim 23... ilk başta ciddi ciddi anlamadım ne alaka dönüyor.. meğer cidden espri imiş..
Güzel ama kısa olmalı biraz daha. 15 dk çok daha uzun insanları videoda tutmakta zor olur sıkıcı kaçarsa biraz muhabbet .uzun tutmak risk bu bakımdan...
Evet bu bana genel olarak söylenen şeydi. Teşekkür ederim. 10 dk içerisinde tutacağım videolarımı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)