Motosiklet Ehliyet Sınavım Esnasında Atlattığım Kaza Videom...
Reklamlar
-
19 Haziran 2016, 19:32
Arkadaşlar çektiğim ve yüklediğim ilk videom. Youtube paylaşımları buradan nasıl direk görünür bilmiyorum, yapamadım. Bir arkadaş yerime yaparsa sevinirim. Bu arada trafikte öngörülü olmak önemlidir... Selametle
https://www.youtube.com/watch?v=8sVZ51b79jE
Reklamlar
-
19 Haziran 2016, 19:35
Adama odaklanmışsın, geldiğini görüyorsun, hala 15'le gidiyorsun.
Yavaşlamasan ya da adama odaklanmasan zaten geçeceksin, kornaya filan gerek yok. Sen inadına daha da yavaşlamışsın.
-
19 Haziran 2016, 19:35
Sağ şeritten sol şeride geçerken, sinyal vermeye çalıştın ama yanmadı sinyal Telsizden gelen komutları merak ettim.. Kaldın mı geçtin mi?
-
19 Haziran 2016, 19:47
pea adlı üyeden alıntı
Yavaşlamasan ya da adama odaklanmasan zaten geçeceksin, kornaya filan gerek yok. Sen inadına daha da yavaşlamışsın.
Anladığım kadarıyla ehliyetinizi eski sistemdeyken almışsınız. Motosiklet sınavı esnasında yarım saatlik parkur aşamasında maksimum hız 30 km ile sabit. Sınav esnasında 26 ile giderken uyarı aldım, o videoyu da yükleyebilirim... Yani yavaş gitmek benim seçimim değil. Sınavdan kalmamak için ;) Haklısınız yapılması gereken gaz açıp tehlikeden uzaklaşmak ya da durup tehlikenin geçmesini beklemek fakat unutmayın "O AN SINAVDAYDIM"
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
coldboy35 adlı üyeden alıntı
Sağ şeritten sol şeride geçerken, sinyal vermeye çalıştın ama yanmadı sinyal
Telsizden gelen komutları merak ettim.. Kaldın mı geçtin mi?
Sınava girdiğim motosiklet Allaha emanetti. BAJAJ PULSAR 150NS. Zaten fark ettiyseniz sol aynam kırık, sağ aynam ayar tutmuyor, sağ fren manetini sadece iki parmağım tutabiliyor... Telsiz komutları sürekli birbirine giriyor. Sinyalini kapat dediğinde benim zaten sinyalim kapalıydı o başka sınav hocasının sesi. Herneyse sonuç olarak geçtim.
-
19 Haziran 2016, 19:55
Mustaphalanx adlı üyeden alıntı
Anladığım kadarıyla ehliyetinizi eski sistemdeyken almışsınız. Motosiklet sınavı esnasında yarım saatlik parkur aşamasında maksimum hız 30 km ile sabit. Sınav esnasında 26 ile giderken uyarı aldım, o videoyu da yükleyebilirim... Yani yavaş gitmek benim seçimim değil. Sınavdan kalmamak için ;)
Haklısınız yapılması gereken gaz açıp tehlikeden uzaklaşmak ya da durup tehlikenin geçmesini beklemek fakat unutmayın "O AN SINAVDAYDIM"
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
Sınava girdiğim motosiklet Allaha emanetti. BAJAJ PULSAR 150NS. Zaten fark ettiyseniz sol aynam kırık, sağ aynam ayar tutmuyor, sağ fren manetini sadece iki parmağım tutabiliyor...
Telsiz komutları sürekli birbirine giriyor. Sinyalini kapat dediğinde benim zaten sinyalim kapalıydı o başka sınav hocasının sesi.
Herneyse sonuç olarak geçtim.
Hadi gözün aydın.
-
19 Haziran 2016, 19:58
Arkadaşlar çektiğim ve yüklediğim ilk videom.
Youtube paylaşımları buradan nasıl direk görünür bilmiyorum, yapamadım. Bir arkadaş yerime yaparsa sevinirim. Bu arada trafikte öngörülü olmak önemlidir... Selametle
benden sana tavsiye, kavşaklarda böyle gelen olduğunu görünce, daha çıkmadan kornaya bas ki seni görsün o zaman %99 sana yol verir, eğer çıkana kadar beklersen geç kalmış olursun, böyle kornalarla küfürleşirsiniz .
pea adlı üyeden alıntı
sadece motora değil, aynı zamanda arkadan gelen sürücü kursunun arbasına da yol vermesi gerekiyor beyaz aracın. ayrıca korna iyidir, korna kullanmaktan korkmayın.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
19 Haziran 2016, 20:01
Yoluna atlayan aracı uzaktan görür görmez 2 kez ikaz kornası çalmalıydın çıkma ben burdayım demek için.
-
19 Haziran 2016, 20:16
SercanG adlı üyeden alıntı
Yoluna atlayan aracı uzaktan görür görmez 2 kez ikaz kornası çalmalıydın çıkma ben burdayım demek için.
Normalde herzaman yaparım ama o an sınav stresinden aklıma gelmedi :D
-
19 Haziran 2016, 20:26
Ben aldığım zamanda 8 çizerken barzonun biri sınav alanına girip arabayla üstüme sürmüştü, zor kaçmıştım. Keşke o zaman aksiyon kameram olsaymış.
-
19 Haziran 2016, 20:58
herşeyi anlarımda kornaya kornayla neden karşılık verirler ki yavaşş, yavaaş git, yavaaş.. diye bağırsaydın keşke
-
19 Haziran 2016, 21:01
-
19 Haziran 2016, 21:27
Anladığım kadarıyla ehliyetinizi eski sistemdeyken almışsınız. Motosiklet sınavı esnasında yarım saatlik parkur aşamasında maksimum hız 30 km ile sabit. Sınav esnasında 26 ile giderken uyarı aldım, o videoyu da yükleyebilirim... Yani yavaş gitmek benim seçimim değil. Sınavdan kalmamak için ;)
Haklısınız yapılması gereken gaz açıp tehlikeden uzaklaşmak ya da durup tehlikenin geçmesini beklemek fakat unutmayın "O AN SINAVDAYDIM"
Sınava girdiğim motosiklet Allaha emanetti. BAJAJ PULSAR 150NS. Zaten fark ettiyseniz sol aynam kırık, sağ aynam ayar tutmuyor, sağ fren manetini sadece iki parmağım tutabiliyor...
Telsiz komutları sürekli birbirine giriyor. Sinyalini kapat dediğinde benim zaten sinyalim kapalıydı o başka sınav hocasının sesi.
Herneyse sonuç olarak geçtim.
Ben 2 hafta önce ankarada girdim sınava , 40 la giderken arkadan telsizden 60 a kadar basabilirsin uyarısı geldi
-
19 Haziran 2016, 21:38
Ya kısaca mantık aramıcaksın Telsizi dinledim sağ şeride geç diyor adam :D ne güzel soldan gidiyordun onların hatası
-
19 Haziran 2016, 22:02
Atlattığın tehlike için geçmiş olsun.
Sınavda seni bırakmaları gerekiyordu.(Değerlendirme formu III-2b maddesine göre)
Geçtiğin için gözün aydın.
-
19 Haziran 2016, 22:12
acemi60 adlı üyeden alıntı
Kesikli çizgi de sollama yapilir yaya geçidinde şerit değiştirme neki
-
19 Haziran 2016, 22:29
Bencede hata daha cok senden,beyaz arac yola katılım yaparken yola bakıyor ve soldasın,sonra arac surucusunu gozunden soyluyorum sen bırden saga gecıyorsun,ve nereye bakarsan oraya gıdersın kuralı ıslıyor kısa sure bodoslama araca gıdıp sonra serıdıne donuyorsun.
-
19 Haziran 2016, 22:37
modifix adlı üyeden alıntı
Ben 2 hafta önce ankarada girdim sınava , 40 la giderken arkadan telsizden 60 a kadar basabilirsin uyarısı geldi
Adamına göre muamele demek ki? :D Valla bana 26 da uyarı geldi var ya kaçıncı viteste gideceğimi şaşırdım. Motor yüksek 1. vites çok dengesiz 2 bazen yetmiyor 3 e alsam gaz açıyorum kimse yok :D Felaket bir sınavdı. Şükür ki A ehliyet almaya kalkmazsam birdaha inşallah yaşamayacağım bu durumu...
-
19 Haziran 2016, 22:38
Adam ehliyet sınavına giriyor
İlk şerit değiştirmesi gayet normal, şerit deiştirmek için bir olay olması gerekmiyor, hızı da gayet makul ayrıca yerdeki çizgide kesik kesik zaten.
2.şerit değiştirme olayı; telsizden gelen komut gereği, arkadaşımız sola geçtiği zaman sağ geç diye komut gelmeseydi bu tehlikeyi atlatmazdı.
Kısaca usta öğretici ve Minibüs sürücüsü hatalı.
-
19 Haziran 2016, 22:47
-
19 Haziran 2016, 23:16
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)