Eğer orda araç size veya siz araca çarpsaydınız hayatımda gördüğüm en saçma trafik kazası olurdu.
Eğer orda araç size veya siz araca çarpsaydınız hayatımda gördüğüm en saçma trafik kazası olurdu.
Aşırı tepki göstermemeye çalışın soğuk kanlı olun. Trafiğin olağan halleri bunlar.
Dikkatinizi dagittiginizda ilerde başka bir tehlike sizi bekliyor olabilir, hazırlıksız yakalanmayın.
İngilicce olarak; Just Move on.
tam kazayı goremedim ben hani bunun yuzde 80 şeklinde gunde geciriyoruz ))
Vay arkadaş şimdi ki sınavlar böyle mi oluyo, ben sınava girdiğimde kurstan gelen gözetmen arkadaş "abi gözünü seveyim yavaş gitme, millet otuzla kırkla gidiyor adamlar acayip sıkıldı öğlen oldu son öğrenci sensin senden sonra yemeğe gidecekler bir an önce bitir, be konuştum tamam dediler" dedi, ben de vitesli Scooter'la Allah ne verdiyse bastım trafikte, Allah ne verdiyse dediğimde Allah 60'tan sonrasını vermemiş o scooter'lara gitmiyo meret ama öyle bir sallanıyodu ki bana 180 yapıyomuşum gibi geliyodu en son o sekiz çizmelere çıbık üstünden geçmelere bakmadılar bile hayırlı olsun dediler dürümlerine yumuldular Allah hepsinden razı olsun
Ne güzel sınav yaa hoca telsizden şunu yap bunu yap diyor Ben girdiğimde telsiz falan yoktu trafik levhaları/işaretler ne gösteriyorsa onları yapman gerekiyodu ona göre değerlendiriyorlardı.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)