ss mi yoksa chopper mi devam etmeliyim çok kararsızım
Reklamlar
-
19 Haziran 2016, 02:20
arkadaşlar yaklaşık 42.000 kadar bir bütçe ile ne alıcağım hakkında kararsızım 14bin km altı en düşük 2013 model bişey almak istiyorum ama sürüşüme hanigisi uyar diye düşünüyorum hep genel olarak 120-160km/h hızında giden biriyim ve habire gezmeyi çok seviyorum (mesela çantayı alıp hadi ankaraya/izmire gidiyim diyip direk gidiyorum yaklaşık 400-800km kadar) sizce 1200cc bir harleyemi yoksa 1000cc bir ssyemi kapak atmalıyım chopperin hız acısından 130larda kalıcağını ssnin ise uzun yolda yerek oturuş gerekse hararet yapacağını düşünmekteyim yoksa 2014 yeni kasa bir z1000 sugomi mi almalı akrapovicli :D (sslerin hırçın sesine bitiyorum)
not: apaçilik huyum yoktur kendi yolumda gidip pek arkaya bakmayan biriyim soldan sessizce uzayıp gidiyorum müzik eşliğinde uzun yol kafası
Reklamlar
-
19 Haziran 2016, 02:22
Nc750X 2016 manuel matt siyah sıfır, artanı bana havale edip, arada sırada bana dua edin.
-
19 Haziran 2016, 02:25
hocam tourer tarzı motorlar pek ilgimi çekmiyor insanlar tarzıma göre chopper yakıştırır her zaman ss tarzlarıda ele ayağa düştü su arada ama kararsızım yinede birde hondada pek haz etmiyorum çevremdeki kullanıcılarda pek memnun değil kalitesinden (kawasaki/ducati/yamaha/hd düşünüyorum)
-
19 Haziran 2016, 02:29
uzun yolda hangi motor neden ve nasıl hararet yapıyomuş?
-
19 Haziran 2016, 02:33
hocam normalde ss ile uzun yolda 20dkda bir dinlenerek yol yapılıyor motor ısısı düşsün diye fakat ben 2-3 saat aralıksız gideyim diyorum uzun yolda ss denemiş olmadığım için soruyorum sizce hangisi daha mantıklıdır ve hangi sebepten ötürü
-
19 Haziran 2016, 02:34
Anladım a'raf denilen durum , kolay gelsinler.
-
19 Haziran 2016, 02:34
o dediğin apaçiler yolda benzini biten vatandaşa yardıma koşuyor senin gibi lümpenlerde soldan entel müzikler dinleyip yol yapıyor kim şimdi motorcu senmisin apaçimi apaçileri ezikleyecene kendi artisliğine yan apaçileri ne zaman görsem yolumda bana refakat ederler artis çapırcılar sizi sanki sende motor var bizde yok
-
19 Haziran 2016, 02:40
Al hayabusada ya da zzr1400 hem spor hem Turing adı ustune sportturing. Jubilene bizide çağır ama.
-
19 Haziran 2016, 02:43
rockrules adlı üyeden alıntı
hocam normalde ss ile uzun yolda 20dkda bir dinlenerek yol yapılıyor motor ısısı düşsün diye fakat ben 2-3 saat aralıksız gideyim diyorum uzun yolda ss denemiş olmadığım için soruyorum sizce hangisi daha mantıklıdır ve hangi sebepten ötürü
ss makina 20 dakkada hararet mi yapıyo? nabıyon, motoru alıp 40-50'yle mi gidiyon da hararet yapıyo? motorun ısısı beklemekle düşmez, açarsın gazı kendine gelir o.
-
19 Haziran 2016, 03:04
Sen motorcu değil rakcısın onada uydurma bişe arıyosun. Motorcunun müziği eksozun sesidir. Ss ms falan hikaye sen al çapır. 20 dk. da hararet yapan makina ölüdür bu arada. Tabi 2 zamanlı 1000 lik makina falan ürettilerse artık ben kaçırmışımdır.
-
19 Haziran 2016, 03:10
imsakiye adlı üyeden alıntı
o dediğin apaçiler yolda benzini biten vatandaşa yardıma koşuyor senin gibi lümpenlerde soldan entel müzikler dinleyip yol yapıyor kim şimdi motorcu senmisin apaçimi apaçileri ezikleyecene kendi artisliğine yan apaçileri ne zaman görsem yolumda bana refakat ederler artis çapırcılar sizi sanki sende motor var bizde yok
hocam apaçi tabiri benim deyimimde asla kask takmayan kaskı olsada ya kolunda yada sisybarda bağlı olan motorun üstüne yatarak saçma sapan yarışan otobanda tek teker yapmaya calısıp sanayide deldirdikleri egzosları ile gürültüden başka birşey yapmayım sanki h2r sürer edası ile heryerde ara gaz çekip herkesi rahatsız eden tipler siz ne anladınız bilemem ama bizim buralarda oyle derler hep
shruikan adlı üyeden alıntı
ss makina 20 dakkada hararet mi yapıyo? nabıyon, motoru alıp 40-50'yle mi gidiyon da hararet yapıyo? motorun ısısı beklemekle düşmez, açarsın gazı kendine gelir o.
sizin cevabınızada gelirsek benim tanıdığım ss şöförleri 33-40 yaş arasında hayabusa/zx10r kullanan insanlar genelde 220den aşağı düşmeyen kişiler olarak bana dediklerine göre çok ısınıyor uzun yolda 20dkda bir mola vermezsen rahatsız edici sıcaklığa gelebiliryormuş makine şahsi olarak denemediğimden bilemem dogrumudur abartı mıdır
-
19 Haziran 2016, 03:13
hocam apaçi tabiri benim deyimimde asla kask takmayan kaskı olsada ya kolunda yada sisybarda bağlı olan motorun üstüne yatarak saçma sapan yarışan otobanda tek teker yapmaya calısıp sanayide deldirdikleri egzosları ile gürültüden başka birşey yapmayım sanki h2r sürer edası ile heryerde ara gaz çekip herkesi rahatsız eden tipler siz ne anladınız bilemem ama bizim buralarda oyle derler hep
nefesim bitti cümle bitmedi arkadaş!
-
19 Haziran 2016, 03:22
Bilmiyorum ama bu soru bana anlamsız geldi nedeni ise bu iki sınıf farklı amaçlara hizmet eder. Yani bu sorunun cevabını burda değilde içinizde arayın ileride keşke dememek adına .
-
19 Haziran 2016, 03:30
Dragstar ?Yada cbr 1000rr , bende duymadım hiç 20 dakikada bir mola verildiğini,ısındığını
-
19 Haziran 2016, 03:40
KaskReis adlı üyeden alıntı
Dragstar ?Yada cbr 1000rr , bende duymadım hiç 20 dakikada bir mola verildiğini,ısındığını
abartarak söylemişler o halde :D xvs1300a sıfır almayı düşünüyorum aklımın bir köşesinde ama kararsızım internette pek incele yada videosunu bulamadım hep deluxe yada touring sürümleri çıkıyor yakınımdada yamaha bayisi yok
-
19 Haziran 2016, 03:43
abartarak söylemişler o halde :D xvs1300a sıfır almayı düşünüyorum aklımın bir köşesinde ama kararsızım internette pek incele yada videosunu bulamadım hep deluxe yada touring sürümleri çıkıyor yakınımdada yamaha bayisi yok
Yaşadığım ilçede bir tane var dragstar turuncu ama 650 mi 1100 mü 1300 mü bilemem.İsterseniz bir sorayım,gerçi çopırcılara pek yanaşmak istemem ama sıcak bir insana benziyor
-
19 Haziran 2016, 03:51
o kadar bütçe ayırmış olsam gözüm kapalı burgman 650 alırım 4-5 sene sonra kısmet artık ne diyelim
-
19 Haziran 2016, 04:09
KaskReis adlı üyeden alıntı
Yaşadığım ilçede bir tane var dragstar turuncu ama 650 mi 1100 mü 1300 mü bilemem.İsterseniz bir sorayım,gerçi çopırcılara pek yanaşmak istemem ama sıcak bir insana benziyor
çok iyi olur hocam benim için :D çok teşekkürler çevrede denk gelsem sorucam bende kullananada rastlayamadım hiç yanaşıp sorayım
-
19 Haziran 2016, 04:50
sizin cevabınızada gelirsek benim tanıdığım ss şöförleri 33-40 yaş arasında hayabusa/zx10r kullanan insanlar genelde 220den aşağı düşmeyen kişiler olarak bana dediklerine göre çok ısınıyor uzun yolda 20dkda bir mola vermezsen rahatsız edici sıcaklığa gelebiliryormuş makine şahsi olarak denemediğimden bilemem dogrumudur abartı mıdır
moruk troll müsün bilmiyorum ama yeni nesil ss motorlar uzun yolda 24 saat bile gidebilir
-
19 Haziran 2016, 05:40
Stunt adlı üyeden alıntı
moruk troll müsün bilmiyorum ama yeni nesil ss motorlar uzun yolda 24 saat bile gidebilir
Ayriyetten ss makinede 2 saat gidecek KÂSE arkadaşda varsa oda güzel
Şehir içinde ısınan makineyi duydum da, şehirler arası ısınan binRR ilk defa duyuyorum. Motosikletle ilgilenmek "TIP" bilim dalı gibi bişey, hergün yeni bilgi öğreniyor insan.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)