ss mi yoksa chopper mi devam etmeliyim çok kararsızım
Reklamlar
-
29 Ağustos 2016, 13:55
Dostum sorunun cevabını vermişsin zaten. Uzun yol yapacaksan chopper daha az yorar. Ancak 20 dk'da bir mola işi biraz garip geldi bana.
Reklamlar
-
29 Ağustos 2016, 14:14
Senin motorcu olduğunu sanmıyorum. Motorcu adam" ss mi chopper mı ? ,ss ayağa düştü, bana chopper yakıştırıyorlar, ss de zaten 20 dk da hararet yapıyor " gibi abuk sabuk yazmaz. Sağdan soldan duyup okuduklarını yazmışsın. Düşük cc den başla demesinler istiyorsun, derdin bu. Sanıyorum yeni başlayacaksın. İlk ben yazayım : 150 cc den başla
-
29 Ağustos 2016, 15:02
Dostum harleyden ziyade Vn900 bakmanı öneririm.
-
29 Ağustos 2016, 15:33
rockrules adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yaklaşık 42.000 kadar bir bütçe ile ne alıcağım hakkında kararsızım 14bin km altı en düşük 2013 model bişey almak istiyorum ama sürüşüme hanigisi uyar diye düşünüyorum hep genel olarak 120-160km/h hızında giden biriyim ve habire gezmeyi çok seviyorum (mesela çantayı alıp hadi ankaraya/izmire gidiyim diyip direk gidiyorum yaklaşık 400-800km kadar) sizce 1200cc bir harleyemi yoksa 1000cc bir ssyemi kapak atmalıyım chopperin hız acısından 130larda kalıcağını ssnin ise uzun yolda yerek oturuş gerekse hararet yapacağını düşünmekteyim yoksa 2014 yeni kasa bir z1000 sugomi mi almalı akrapovicli :D (sslerin hırçın sesine bitiyorum)
not: apaçilik huyum yoktur kendi yolumda gidip pek arkaya bakmayan biriyim soldan sessizce uzayıp gidiyorum müzik eşliğinde uzun yol kafası
Hocam Hız seviyosan SS alıcaksın Eğer hız benim için önemli değil ben ve chopper morotları seviyosan Chopper al Chopper motor hız motoru değildir çünkü
-
29 Ağustos 2016, 15:53
kurubuz adlı üyeden alıntı
Senin motorcu olduğunu sanmıyorum. Motorcu adam" ss mi chopper mı ? ,ss ayağa düştü, bana chopper yakıştırıyorlar, ss de zaten 20 dk da hararet yapıyor " gibi abuk sabuk yazmaz. Sağdan soldan duyup okuduklarını yazmışsın. Düşük cc den başla demesinler istiyorsun, derdin bu. Sanıyorum yeni başlayacaksın. İlk ben yazayım : 150 cc den başla
Emre abi bari hyosung gv 250 yada kuba süperlight 200 falan önerseydin
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)