Motorumdan 10 Litre benzin çalındı
-
19 Haziran 2016, 01:11
bir kaç gün önce işe gitmek için bajaj boxer motorun başına gittim birde ne görim motorun yanında 2,5 litrelik boş kola şişesi bir gün öncede motorun deposunu fulledim 50 liraya sabah geldim vijdansız tek damla benzin bırakmamış çalıyonda bare dibine kadar sömürme işe gidecez sonuçta
şimdi artık benzini 5 TL alıyorum bir litrede bagajda yedek bulunduruyom 5 liralık benzin koyup bir hafta geziyorum
Reklamlar
-
19 Haziran 2016, 01:27
Sen bence motoruda sağlama al.
-
19 Haziran 2016, 01:31
Lan benim motor 7.7 LT alıyor adam 10 LT çaldırıyor şaka gibi
-
19 Haziran 2016, 01:31
Dikkat ette motoru da götürmesinler.Ayrıca 5 TL'lik benzinle 1 hafta nasıl sürüyosun orasını anlamadım.Haftalık kaç km yapıyosun ?
-
19 Haziran 2016, 01:34
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Dikkat ette motoru da götürmesinler.Ayrıca 5 TL'lik benzinle 1 hafta nasıl sürüyosun orasını anlamadım.Haftalık kaç km yapıyosun ?
Ortalama 30 felan yapiyordur bence.
100km/3lt
1 litre=~5 tl
5tlye>>33.334 km onada 30 km diyelim.
-
19 Haziran 2016, 01:37
-
19 Haziran 2016, 01:38
Onurhan D cublar az yakiyor. Cub vardir belki.. Benim dersaneye gittiğim sıralar depoda beş tl lik benzin vardı . Gec kaldigimdan derse dersane çıkışı benzin alır giderim demistim. Dersaneden ciktim bir damla bırakmamışlar depoda .
Birini arayayim dedim aha telefonda tl kalmamış dk bitmiş, paketin süresi dolmuş... arayamiyorum da..O günden sonra bir süre cub ile günlük 5 tl benzin aldim)
Işin peşini bırakmadım. Beş altı kişi akşam 19.00 sıralarında hava karanlık, uc kişi motorun yakınında duruyor etrafinda .. ikisi de hemen eğilip benzini alıyorlar Bir dakika bile surmuyor.. maalesef hicbisey yapamadım.goturmediklerine şükür dedim bende...
-
19 Haziran 2016, 01:47
oluroyle adlı üyeden alıntı
Onurhan D cublar az yakiyor. Cub vardir belki.. Benim dersaneye gittiğim sıralar depoda beş tl lik benzin vardı . Gec kaldigimdan derse dersane çıkışı benzin alır giderim demistim. Dersaneden ciktim bir damla bırakmamışlar depoda .
Birini arayayim dedim aha telefonda tl kalmamış dk bitmiş, paketin süresi dolmuş... arayamiyorum da..O günden sonra bir süre cub ile günlük 5 tl benzin aldim
)
Işin peşini bırakmadım. Beş altı kişi akşam 19.00 sıralarında hava karanlık, uc kişi motorun yakınında duruyor etrafinda .. ikisi de hemen eğilip benzini alıyorlar Bir dakika bile surmuyor.. maalesef hicbisey yapamadım.goturmediklerine şükür dedim bende...
Bajaj boxer yazmis. Ama oluröyle. Abi nick super.
-
19 Haziran 2016, 01:48
-
19 Haziran 2016, 01:49
Birini arayayim dedim aha telefonda tl kalmamış dk bitmiş, paketin süresi dolmuş... arayamiyorum da..O günden sonra bir süre cub ile günlük 5 tl benzin aldim
)
Aksilikler geldi mi üst üste geliyo zaten hep.Bişey yapmadığında iyi olmuş ama iyi ki motoru götürmemiş adiler.Ayrıca bajaj boxer yazmış,cup değil yani
-
19 Haziran 2016, 01:50
-
19 Haziran 2016, 01:51
cebimdeki son parayla fullemiştim depoyu artık benzin yedek alıyorum
-
19 Haziran 2016, 01:53
Aynen abi
oluroyle caliyolllaa nappcann .. bir arkadaş çaldıkları bağlantı kısmına takilabilen bir zimbirtidan bahsetmişti adını animsayamadim. Sağlamlaştırmak adına yapılan biseymis, mümkün olduğunu söylemişti ancak geçmiş zaman animsayamadim. Vardır muhakkak bir çaresi
Oluroyle
)
Benim abimde gv250 var. Filtrenin ordan Bi hortumu cikariyorsun vanayi actinmi tamam. Baya basit ama Oluroyle
-
19 Haziran 2016, 01:54
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Aksilikler geldi mi üst üste geliyo zaten hep.Bişey yapmadığında iyi olmuş ama iyi ki motoru götürmemiş adiler.Ayrıca bajaj boxer yazmış,cup değil yani
Oluroyle )
-
19 Haziran 2016, 01:56
imsakiye adlı üyeden alıntı
Kaç tane üyelik alıyosun samsunlu dayı ? Yukardaki üyelik duruyo bak daha banlanmamış, onu kullanabilirdin.
-
19 Haziran 2016, 01:56
valla koyacak yerin yoksa hiç motor işine bulaşmayın arkadaşlar çalınır benzini çalınır
-
19 Haziran 2016, 01:57
adamların benzine ihtiyaçları var demekki,motorları var ama benzini koycak paraları yok onuda senden temin etmişler,,insaflı insanlarki ihtiyacı olanı çalıyor,ya insafsız olupta ihtiyacı olmadığı motoru çalsalardı dahamı iyiydidua et motor duruyo,şaka biyana depodaki benzine kadar düştülerse durum kötü
-
19 Haziran 2016, 02:00
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
adamların benzine ihtiyaçları var demekki,motorları var ama benzini koycak paraları yok onuda senden temin etmişler,,insaflı insanlarki ihtiyacı olanı çalıyor,ya insafsız olupta ihtiyacı olmadığı motoru çalsalardı dahamı iyiydi
dua et motor duruyo,şaka biyana depodaki benzine kadar düştülerse durum kötü
O benzinler molotof yapmak için toparlıyorlarsa sağı solu yakmak içinse durum vahim
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
19 Haziran 2016, 02:25
motoru sağlama al, ama benzin gene çalınmaya müsait olsun. depoya benzin renginde ve kokusunda değişik bi şeyler doldur (benzinle karışım falan olabilir). gene çalsın, sonra sekman piston eline alsın çalan it.
-
Benimde yedek depoyu boşaltmışlar bu sabah. 2.5 lt. Sabah bindim işe giderken motor durdu çalışmadı. Hortum çıkmış depo yedek konumuna alınmış. En azından asıl depoya dokunmamışlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)