Başka Gruptaki Bir Arkadaşimizin Yasamis Oldugu Tatsız Olay!!!!!
Reklamlar
-
18 Haziran 2016, 20:40
https://m.youtube.com/watch?v=Om6M8tKT2c8&feature=share
Bugün Denizliden bir arkadaşımın yaşamış oldugu tatsız bir olayı sizlerle paylasmak istedim..
Motosikleti 2. Sınıf araç olarak gören bu kisilere ( maganda desek sanirim yanlis söylemis olmayiz) karsi motosiklet severliler olarak ne yapsak bilemiyorum.. Üzücü görüntüler...
Reklamlar
-
18 Haziran 2016, 20:45
Allahından bulsun demek lazım ama bana denk gelseydi saldırırdım. Dövsem de dayakta yesem onu o bayanın yanında varya muhtemelen linç ederdim şuan bile çok fena delirdim.
-
18 Haziran 2016, 20:47
araba çok genişten alarak yola çıkmış ama korna selektörlük bi pozisyonda yok. yavaşla deyip dursada uzun süre korna çaldığı için sinirlenmiş. özet; kavga dövüş bu kadar kolay çıkmamalı
-
18 Haziran 2016, 20:55
Bütün ehliyetler için psikolojik yeterlilik sınavları hakkıyla yapılmadığı veya cezalar caydırıcı olmadığı sürece böyle olaylar git gide artacak. İnsan(!)lar korkmuyor ki başına bir şey gelip gelmemesinden. Seni beni dövse, öldürse ne yazar, en fazla 1 yıl yatar çıkar. Takım giyer iyi hal alır, "motorluydu, çok hızlıydı" der taksire girer, "kaskı vardı" der tahrik indirimi alır, sevdiğim adaleti...
-
18 Haziran 2016, 20:56
Pek sıkıntı olacak bir durum olmamış ama o adamın da sanki makam aracı kullanır gibi el kol hareketleriyle kimsenin üstüne yürümesi alttan alınacak bir durum değiş umarım video kaydı sayesinde bir cezai işlem uygulanır bu şekilde cesaretleniyorlar.
-
18 Haziran 2016, 21:04
Geçende kavga etmeme sebep olan olayın aynısı daha doğrusu benzeri. Durum şöyle; yokuş yukarı dar bir sokaktan çıkıyorum hızım 30 kmh kadar, tam o sırada bayan bir şöför yanında adam ne sağa ne sola bakmadan ya allah yola atlayınca bi hışımla kornaya bastım arkalarında küfür+ korna ile yokuşun üstüne kadar takip ettim, sonunda durdular adamda beni dövecekmiş gibi arabadan ana avrat küfür ederek inince hak ettiğini fazlasıyla aldı. belliydi böyle olacağı, havalar ısınınca kudurdu hanzolar.
-
18 Haziran 2016, 21:19
daha önce defalarca dediğim gibi denizliden araç sürücü çıkmaaaaz. Özellikle aydın da ikamet eden arkadaşların tamamı bilir bu konuyu. Ben olsam aracı takip eder üzerine benzin döker yakardım
-
18 Haziran 2016, 21:19
sen her halde avantajlısın kafanda kaskın var eldivenin ağzına bi çaksan oturacak aşağıya bağırıp çağırmican sana vursa nerene vuracak
-
18 Haziran 2016, 21:21
Her şey bir kenara, yanında eşin varken neden şekil yaparsın. Bu tipler eniklenmeden toplumdan soyutlayacaksın.
-
18 Haziran 2016, 21:27
Pek kavgalık bir durum yok.Motosikletin rahat rahat geçebileceği kadar yer var.Benzer durumlarla her gün karşılaşıyorum.Çok gereksiz bir atraksiyon olmuş.Ama sonrasında araba sürücüsünün yaptığı hareketler direk dayaklık.Genelde sakin bir insanım yani en azından sakin olmaya çalışıyorum (tamam kabul ediyorum ruh hastasının tekiyim ) ama birisi benim o şekilde üstüme yürürse sinirlerime hakim olabileceğimi sanmıyorum.Eleman "Yavaşla yavaşla" derken dişlerinin ortasına istemsiz bir şekilde korumalı eldivenlerle indirirdim herhalde bir tane.
-
18 Haziran 2016, 21:36
dur ve yavaşla ne demek ya sanki demir yolu geçidi.. Araç sürücüsü tali yoldan geliyor ama geçiş yerin vardı sanki çok kornaya basmana gerek yoktu.
Adam kamera olmasa kavga edecek, kadının yanında hava atıyor tam dayaklık
-
18 Haziran 2016, 21:41
İnip döveceksin,başına dert olacak.Bırakıyorsun kuduruyorlar.Gelip el kol yapmasa bi durum yok ama o hallere girince haketmiş dayağı.
-
18 Haziran 2016, 21:43
Yavaşla yavaşla bu tür olaylarda nasıl sakin olmayı başarıyorsunuz gerçekten hayret ediyorum, şahsen ben dayak yiyeceğimi bilsem de haklı olduğum için arabadan indiği an hamlemi yapardım.
-
18 Haziran 2016, 21:51
-
18 Haziran 2016, 22:08
cıbırlover1 adlı üyeden alıntı
https://m.youtube.com/watch?v=Om6M8tKT2c8&feature=share
Bugün Denizliden bir arkadaşımın yaşamış oldugu tatsız bir olayı sizlerle paylasmak istedim..
Motosikleti 2. Sınıf araç olarak gören bu kisilere ( maganda desek sanirim yanlis söylemis olmayiz) karsi motosiklet severliler olarak ne yapsak bilemiyorum.. Üzücü görüntüler...
Hatan şurda: Kaskı çıkarıp karısının yanında bir güzel kafasını gözünü yaracaktın, sonra basıp gidecektin.
“Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş
-
18 Haziran 2016, 22:08
coldboy35 adlı üyeden alıntı
dur ve yavaşla ne demek ya sanki demir yolu geçidi.. Araç sürücüsü tali yoldan geliyor ama geçiş yerin vardı sanki çok kornaya basmana gerek yoktu.
Adam kamera olmasa kavga edecek, kadının yanında hava atıyor tam dayaklık
Görüntü bana ait değil bir arkadaşima ait arkadaşlar.. Sadece böyle kisilerle ayni yollari paylasiyoruz dikkatli olalim diye paylasmistim
-
18 Haziran 2016, 22:10
Kafasında kaskı var kafayı gömse suratı dümdüz olur. Her şeyi devletten beklemeyin.
-
18 Haziran 2016, 22:11
freewill adlı üyeden alıntı
daha önce defalarca dediğim gibi denizliden araç sürücü çıkmaaaaz. Özellikle aydın da ikamet eden arkadaşların tamamı bilir bu konuyu. Ben olsam aracı takip eder üzerine benzin döker yakardım
Denizliliyim kesinlikle denizliden ve aydından adam akıllı sürücü çıkmaz! Ben de izmirden denizliye giderken trafikte sinir hastası olanlardanım...
Öte yandan bence motosiklet sürücüsü kusurlu. O adam yola atladığı an arkadan gelen sensin ve dikkatli olmak zorundasın. Öngörülü olup hız keseceksin. Haklı olabilirsin ama ölmemek daha önemli. Motosikletli duramayıp arkadan çarpsa yüzde yüz suçlu. Trafikte korna vs gereksiz hallerde küfür maksatlı vs yapmamak gerek. O adama arabadan indiğinde kaskla gömersin sıkıntı yok, hatta iki de korumalı eldivenle çakarsın bu da nefis, hatta koluna vurur dirsekliğine geldiği için eli acır falan şahane ama arabaya dönüp bıçağı ya da silahı çıkardığı an kaçamazsın... BKZ Altın Elbiseli Adam "Haklı ve Ölü"
-
18 Haziran 2016, 22:11
Görüntüler bana ait değil arkadaşlar sürekli hatan , nasil sakin kalıyorsun gibi bana sözler olunca tekrar hatırlatmak istedim Görüntüler bir arkadaşımıza ait.. Ben değilimmm
-
18 Haziran 2016, 22:13
Arkadaş en iyisini yapmış. Sinirlerine hakim olabilmiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)