Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosikletime Yeni Parça Takıldıgını Nasıl Anlarım ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Yzf R6
    Merhabalar arkadaşlar benim konumu az cok bazı arkadaşlar biliyordur forumdan şimdi ben parçaları getittirdim ustaya verdim usta bugün beni aradı dedi motorun tamam gel al yanlız şimdi aklıma takılan bir soru var , ben yurtdışından orjinal parçaları getittirdim ama şimdi nasıl bilicem ben o getirdigim parçaların takılıp takılmadıgını bunun bir yolu varmıdır ? zaten motoru alırkende üstünden cıkan parçaları isticem ama bir türlü bu sorunun cevabını bulamadım

Degişen Parçalar

-Krank
    -krank kolu
    -eksantrik zinciri
    -yağ pompası
    -ana yatak
    -yatak kolları

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı spxwOw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşlar benim konumu az cok bazı arkadaşlar biliyordur forumdan şimdi ben parçaları getittirdim ustaya verdim usta bugün beni aradı dedi motorun tamam gel al yanlız şimdi aklıma takılan bir soru var , ben yurtdışından orjinal parçaları getittirdim ama şimdi nasıl bilicem ben o getirdigim parçaların takılıp takılmadıgını bunun bir yolu varmıdır ? zaten motoru alırkende üstünden cıkan parçaları isticem ama bir türlü bu sorunun cevabını bulamadım

Degişen Parçalar

-Krank
    -krank kolu
    -eksantrik zinciri
    -yağ pompası
    -ana yatak
    -yatak kolları
    servisle olan güven sorunun varsa, hiç gitmemeliydin. motor toplandıktan sonra çıkan parçaları istesen ne olur istemesen ne olur. Garantili işlem yapıldığına dair teyit al gerisini kafana takma.

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Güvenmiyorsan neden götürdün?
    İnsanın içi içini yer bitirir,başında durman gerekirdi,başındada dursan,eğer ustanın içi kötüyse; yapacağını yine yapar,farkında olmazsın
    Daha önceden,tecrüben varsa sesin bir nebze anlayabilirsin
    İçine nerden kurt düştü?

Motosikleti
    Yamaha Yzf R6
    Alıntı 000000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    servisle olan güven sorunun varsa, hiç gitmemeliydin. motor toplandıktan sonra çıkan parçaları istesen ne olur istemesen ne olur. Garantili işlem yapıldığına dair teyit al gerisini kafana takma.
    Güven sorunu degilde usta zaten bir tanıdıgım arkadaşın ustası ama yinede insan bir emin olmak istiyor şundan dedigim krank a taşlama tarzı geçiçi bakımlar yapıyolarya yani en kötü senoryuyu düşünüp eski çıkan krankı o şekilde yapsa benim getirdigimi alsa söylemese yani güvenmedigimden degil ama ben biraz kıldan tüyden cok huy kapan biriyim birde sürekli böyle hep olayın en kötüsünü düşünerek hareket ettigimden varmıdır bir yolu diye merak ettşim

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı spxwOw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güven sorunu degilde usta zaten bir tanıdıgım arkadaşın ustası ama yinede insan bir emin olmak istiyor şundan dedigim krank a taşlama tarzı geçiçi bakımlar yapıyolarya yani en kötü senoryuyu düşünüp eski çıkan krankı o şekilde yapsa benim getirdigimi alsa söylemese yani güvenmedigimden degil ama ben biraz kıldan tüyden cok huy kapan biriyim birde sürekli böyle hep olayın en kötüsünü düşünerek hareket ettigimden varmıdır bir yolu diye merak ettşim
    patlak motoru aldıktan sonra, sütüde üfleyerek içmen normal. Ustan yaptığı işe garanti versin, gerisini takma kafana

Niyetim incitmek değil.

BalkanRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Ben olsam Video günlük tutuyom der yapımını cekicem derdim ve Kamerayla cekerdim bu kadar basit Türkiyede yaşıyoruz oğrenin şu numaraları yoksa kazık yersiniz ben 1000 bakımında guvenmedim motordan cıkan parcaları ıstedım yag degıstırıken aldım anı olarak saklıcam dedim Acık gozlu olun Biraz

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Babacım kafana takılacaksa ne diye adamın yanından ayrılıyosun, çatlak mısın kurban olduğum altındaki canını taşıyor +270km/h gidiyor,hasta mısın sen

Motosikleti
    r25 >c800> mt09
    anahtar teslim yapan ustalara hala giden var mı ?

BalkanRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Alıntı YAKUTAY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anahtar teslim yapan ustalara hala giden var mı ?
    Hayır sonra bi bakıyorsun Çırak tek teker çıkıyor dükkandan Neymiş efendim test ediyormuş
    YOU DONT NEED A THERAPIST IF YOU OWN A MOTORCYCLE-Anonymous

mustafa42121 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çikan parcalardan anlarsin hocam.
    Carbondioxid bunu beğendi.

Motosikleti
    r25 >c800> mt09
    valla serviste yağ benzin bile çalınırken,büyük cesaret saydığın parçaları anahtar teslim yaptırtmak.Sabah git çalıştır rölantisine bak.Rodaj yapıcan tekrar. Değişlen parçaların listeini yazılı belge iste mühür olabilir.

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Hocam başın dertten ayrılmadı hala tam olarak güvenemediğin adamlara iş yaptırıyorsun.Ya başında bekleyeceksin ya da güvendiğin biryere yaptıracaksın bu kadar basit.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    ustanın sütüyle alakalı bir durum,,toplanmış motorda takılıp takılmadığını anlayamazsın,,ama çıkan parçaları babama göstercem deyip hepsini iste,hepsini vermesi lazım yok mok,hurdaya verdim gibi bişey derse şüphelenirsin ozaman,,getirdiğin parçaları az çok tanırsın başka motorun parçasını veremez,ayrıca senin motordan çıkan parçaların yenimi söküldüğü ve arıza yerleri belli olur halinden

ben araba tamirciliği yaptım yıllarca,,tamircilerin çoğu her parçayı takmaz idare edecekleri takar yenisi kendine kalır o parçayıda başka birine yeni olarak takar bu şekilde karını katlar ,bu iş böyle

ancak namusuyla çalışanlarıda var ama az sayıda

Alıntı mustafa42121 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çikan parcalardan anlarsin hocam.
    Cevab verilmiş dağılın.

Aksi halde sayılan parçaların röntgeninini çekseniz anlayamazsınız değişip değişmediğini.

Motosikleti
    Yamaha Yzf R6
    Ya ben en kötüsünü düşünüyorumda işte yoksa adam iyi adam öyle güvenilmez bir tipi işi yapan degil çevremdeki herkesin tanıdıgı bildigi bir usta ama benim ilk işim onunla arkadşlarım filan cok oraya gidiyor ondan dolayı

mustafa42121 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevab verilmiş dağılın.

Aksi halde sayılan parçaların röntgeninini çekseniz anlayamazsınız değişip değişmediğini.
    Tabi olm ne sandin. Bide lisan degismis sizin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)