Motosikletime Yeni Parça Takıldıgını Nasıl Anlarım ?
Reklamlar
-
17 Haziran 2016, 23:47
Merhabalar arkadaşlar benim konumu az cok bazı arkadaşlar biliyordur forumdan şimdi ben parçaları getittirdim ustaya verdim usta bugün beni aradı dedi motorun tamam gel al yanlız şimdi aklıma takılan bir soru var , ben yurtdışından orjinal parçaları getittirdim ama şimdi nasıl bilicem ben o getirdigim parçaların takılıp takılmadıgını bunun bir yolu varmıdır ? zaten motoru alırkende üstünden cıkan parçaları isticem ama bir türlü bu sorunun cevabını bulamadım
Degişen Parçalar
-Krank
-krank kolu
-eksantrik zinciri
-yağ pompası
-ana yatak
-yatak kolları
Reklamlar
-
17 Haziran 2016, 23:52
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
spxwOw adlı üyeden alıntı
Merhabalar arkadaşlar benim konumu az cok bazı arkadaşlar biliyordur forumdan şimdi ben parçaları getittirdim ustaya verdim usta bugün beni aradı dedi motorun tamam gel al yanlız şimdi aklıma takılan bir soru var , ben yurtdışından orjinal parçaları getittirdim ama şimdi nasıl bilicem ben o getirdigim parçaların takılıp takılmadıgını bunun bir yolu varmıdır ? zaten motoru alırkende üstünden cıkan parçaları isticem ama bir türlü bu sorunun cevabını bulamadım
Degişen Parçalar
-Krank
-krank kolu
-eksantrik zinciri
-yağ pompası
-ana yatak
-yatak kolları
servisle olan güven sorunun varsa, hiç gitmemeliydin. motor toplandıktan sonra çıkan parçaları istesen ne olur istemesen ne olur. Garantili işlem yapıldığına dair teyit al gerisini kafana takma.
-
17 Haziran 2016, 23:53
Güvenmiyorsan neden götürdün?
İnsanın içi içini yer bitirir,başında durman gerekirdi,başındada dursan,eğer ustanın içi kötüyse; yapacağını yine yapar,farkında olmazsın
Daha önceden,tecrüben varsa sesin bir nebze anlayabilirsin
İçine nerden kurt düştü?
-
17 Haziran 2016, 23:55
000000 adlı üyeden alıntı
servisle olan güven sorunun varsa, hiç gitmemeliydin. motor toplandıktan sonra çıkan parçaları istesen ne olur istemesen ne olur. Garantili işlem yapıldığına dair teyit al gerisini kafana takma.
Güven sorunu degilde usta zaten bir tanıdıgım arkadaşın ustası ama yinede insan bir emin olmak istiyor şundan dedigim krank a taşlama tarzı geçiçi bakımlar yapıyolarya yani en kötü senoryuyu düşünüp eski çıkan krankı o şekilde yapsa benim getirdigimi alsa söylemese yani güvenmedigimden degil ama ben biraz kıldan tüyden cok huy kapan biriyim birde sürekli böyle hep olayın en kötüsünü düşünerek hareket ettigimden varmıdır bir yolu diye merak ettşim
-
17 Haziran 2016, 23:59
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
spxwOw adlı üyeden alıntı
Güven sorunu degilde usta zaten bir tanıdıgım arkadaşın ustası ama yinede insan bir emin olmak istiyor şundan dedigim krank a taşlama tarzı geçiçi bakımlar yapıyolarya yani en kötü senoryuyu düşünüp eski çıkan krankı o şekilde yapsa benim getirdigimi alsa söylemese yani güvenmedigimden degil ama ben biraz kıldan tüyden cok huy kapan biriyim birde sürekli böyle hep olayın en kötüsünü düşünerek hareket ettigimden varmıdır bir yolu diye merak ettşim
patlak motoru aldıktan sonra, sütüde üfleyerek içmen normal. Ustan yaptığı işe garanti versin, gerisini takma kafana
Niyetim incitmek değil.
-
18 Haziran 2016, 00:11
Ben olsam Video günlük tutuyom der yapımını cekicem derdim ve Kamerayla cekerdim bu kadar basit Türkiyede yaşıyoruz oğrenin şu numaraları yoksa kazık yersiniz ben 1000 bakımında guvenmedim motordan cıkan parcaları ıstedım yag degıstırıken aldım anı olarak saklıcam dedim Acık gozlu olun Biraz
-
18 Haziran 2016, 00:24
Babacım kafana takılacaksa ne diye adamın yanından ayrılıyosun, çatlak mısın kurban olduğum altındaki canını taşıyor +270km/h gidiyor,hasta mısın sen
-
18 Haziran 2016, 01:36
anahtar teslim yapan ustalara hala giden var mı ?
-
18 Haziran 2016, 01:37
YAKUTAY adlı üyeden alıntı
anahtar teslim yapan ustalara hala giden var mı ?
Hayır sonra bi bakıyorsun Çırak tek teker çıkıyor dükkandan Neymiş efendim test ediyormuş
YOU DONT NEED A THERAPIST IF YOU OWN A MOTORCYCLE-Anonymous
-
18 Haziran 2016, 01:38
Çikan parcalardan anlarsin hocam.
-
18 Haziran 2016, 01:44
valla serviste yağ benzin bile çalınırken,büyük cesaret saydığın parçaları anahtar teslim yaptırtmak.Sabah git çalıştır rölantisine bak.Rodaj yapıcan tekrar. Değişlen parçaların listeini yazılı belge iste mühür olabilir.
-
18 Haziran 2016, 02:08
Hocam başın dertten ayrılmadı hala tam olarak güvenemediğin adamlara iş yaptırıyorsun.Ya başında bekleyeceksin ya da güvendiğin biryere yaptıracaksın bu kadar basit.
-
18 Haziran 2016, 02:20
ustanın sütüyle alakalı bir durum,,toplanmış motorda takılıp takılmadığını anlayamazsın,,ama çıkan parçaları babama göstercem deyip hepsini iste,hepsini vermesi lazım yok mok,hurdaya verdim gibi bişey derse şüphelenirsin ozaman,,getirdiğin parçaları az çok tanırsın başka motorun parçasını veremez,ayrıca senin motordan çıkan parçaların yenimi söküldüğü ve arıza yerleri belli olur halinden
ben araba tamirciliği yaptım yıllarca,,tamircilerin çoğu her parçayı takmaz idare edecekleri takar yenisi kendine kalır o parçayıda başka birine yeni olarak takar bu şekilde karını katlar ,bu iş böyle
ancak namusuyla çalışanlarıda var ama az sayıda
-
18 Haziran 2016, 02:33
mustafa42121 adlı üyeden alıntı
Çikan parcalardan anlarsin hocam.
Cevab verilmiş dağılın.
Aksi halde sayılan parçaların röntgeninini çekseniz anlayamazsınız değişip değişmediğini.
-
18 Haziran 2016, 02:37
Ya ben en kötüsünü düşünüyorumda işte yoksa adam iyi adam öyle güvenilmez bir tipi işi yapan degil çevremdeki herkesin tanıdıgı bildigi bir usta ama benim ilk işim onunla arkadşlarım filan cok oraya gidiyor ondan dolayı
-
18 Haziran 2016, 02:53
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Cevab verilmiş dağılın.
Aksi halde sayılan parçaların röntgeninini çekseniz anlayamazsınız değişip değişmediğini.
Tabi olm ne sandin. Bide lisan degismis sizin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)