Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Elektrikli Motosiklet Alınır mı ? Alınırsa Öneriniz ? Bilgi sahibi olanlar[Yardım]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    YZF-R25
    Tatil için ilçeye geldim.Git-gel 12 km gibi bir mesafe gidecegim.
    Malum trafik sigortası 900 Tlden asagı çıkmıyor.Vergisi vs. derken yüzü astarını geçiyor.
    Yoksa aklıma 2.250 tl 100 sfc snappy x geldi.
    Daha once kullanan tavsiyeleri olanlar almaya degermi.Akünün bittigini maliyetli oldugunu duydum.
    Birde en hesaplı orta seviye en kaliteli hangileri,hangileri tutuluyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    supersamo48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Pcx 150
    aman hocam sakın bulaşma
    50 cc scooter bile kesinlikle elektrikli motordan kat kat iyidir.
    furkansalih1 bunu beğendi.

Zero Motorcycle al yolda koymaz
    Maslak bunu beğendi.

Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Sakın sakın buluşma.

Ben bisan e-nysa 1500 aldım. Zat-ı muhteremi 2.350'ye aldık 1 sene sonra aküsü öldü 800 tl akü değiştirdik. Tüm aksan elektrikli olduğu için ufak bi su görse hemen şaşe yapıyor her taraf yanıyor. Ben iki defa beynini yaktım ilk seferde 15 gün beyin bulamadık ve bulduğumuzda 450 tl'ye bulabildik. İkinci beyin yakışında o halde sattım hemde 1.000 tl gibi bi rakama yolda kalmaları. Işık yanmamaları. Periyoduk bakım ücretleri v.s girdiğim zararı anlatamam. Sigorta fiyatları konusunda hem fikiriz. Elektrikli bisikletle yüreğinizi tükettiğiniz zaman diyeceksiniz ki. Hay nalet olsun parsına keşke benzinli bir motor terih etseydim.

mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    Alınmaz. Sebebini alttaki başlıklara yazdık.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...r-onerisi.html

http://www.motosiklet.net/forum/moto...unceleriz.html

http://www.motosiklet.net/forum/moto...manliktir.html

Yıllarca elektrikli motosiklet kullanmış biri olarak ayrıca bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Motosikleti
    YZF-R25
    Hadi ya anladıgım kadarı ile epey sıkıntılı.Akü sorununu bende duymustum ama verdiginiz linktekileri okuyuncu git gide dusen menzil mesafesı ciddi sorun :(
    100 sfc snappy x Mondial için ne diyorsunuz peki.Şuan 2.250 Tl ile kampanyada bu fiyata alabilecek 2 bin tl geçmicek sağa sola gitmeye bir makina

hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bizim dükkanda mondial e-mon var şu klasik tarz beyaz şirin bir şey. 16bin km oldu. Kaza yapmadıkça Akü dışında masraf çıkarmadı, onu da yurtdışından söyleyip kendin takarsan, ya da takmasını bilen birisini bulursan çok bir masrafı yok. Bu arada bizim çalışan çocuklar her türlü yabaniliği yaptı hayvana.
    Birde pilleri ölçüm aletine bağlayıp hangisi bitikse onu değiştirebiliyorsun.

Ama tüm bunlara rağmen. Uygun fiyata bulursan 50-100 cc bir scooter almanı tavsiye ederim. Sonuçta az bir para da vermiyorsun. Hatta daha fazla para veriyorsun kullanıma göre

Karda, yağmurda kullandım, şansıma olabilir belki ama bir sorun yaşamadım.

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir kere o elektrikli motosiklet değil bisiklet. Şahsen ben para verip alsam ilk 50. km de parçalarım.
    yıllık akü maliyeti sigorta parasını bulabilir. ha diyeceksiniz ki ben 2 senedir biniyorum akü bozulmadı, peki 2 sene önceki menzil ve hıza bugün ulaşabiliyor musunuz.

Pcxbear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Pcx 125
    Abi şu elektrikli aletleri allah aşkına trafikten men etsinler

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ovarlok makinası dedikleri bu mu oluyoru ?

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    elektrikli motosiklet pişmanlıktır 1 yıl akü ömrü var hergün düzenli binersen zaten 6 ay için akü yarı yarıya performansı azalıyor. Akü bitti mi şarj olacak diye bekle. Sorun sadece akü de değil bu alet sadece dümdüz yol için üretilmiş o yüzden kullanacağınız güzergah asfalt değilse 1 yıl içinde darmadağın oluyor alet. asya nın 50 cc skuterleri var gidin ondan alın 1 yıl içinde en fazla 200 tl lik yakıt alırsınız o da taş çatlasa. Benzin bitti doldur gitsin hem daha güvenli.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)