slm arkadaşlar bugünde boş geçmesin dedik birkaç arkadaşlarla avrupa yakasının yeni buluşma yerine gidiyoruz gelmek isteyen gelebilir
saat 16.00da maslak bp de princessin karşısı liste yapmıyoruz
slm arkadaşlar bugünde boş geçmesin dedik birkaç arkadaşlarla avrupa yakasının yeni buluşma yerine gidiyoruz gelmek isteyen gelebilir
saat 16.00da maslak bp de princessin karşısı liste yapmıyoruz
haydaaaaaaaaaaaa nerden cıktı yaw.. mecburen gelcez..
S&S
15:30 u biraz geçerim ama katılırım muhakkak
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
vay paşam sen gelcen tabi donduma vaa
abim çalışanlar var şunu biraz daha geç yapsanızda çalışanlarda gelse canım abim benim
Necdet abi taşra baskısını 15.30 da geçiyorum saat 4'de orada ançak olurum bekleme sanşınız varmı en geç 4'e kadar
-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
onlarda sonra gelir biz hamaklarda birkaç saat uyuruz paşayla onlar gelene kadar
He walla tam 15:00 te toplantım var koştura koştura koşacaz..-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
kardeş sen gel yeterki bekleriz
arkadaşlar yoğun istek üzerine 16.00alınmıştır buluşma saatı
Nerden gidiyonsahinhakan04 adlı üyeden alıntı
necdet abim şunu 17.30 yapta bizde gelek büyüksün abim sen büyüğümüzsün küçüklerini kollarsın nası yağ çekiyom ama
ben saat 15.30da levent bp de olurum oradan 15.45 maslağa hareket
ederim
Kardeşim ben balmumcudayım ama gazetecilik işiyle uğraşıyorum 3.30'da taşra baskım var belki 5-10dakka uzar diye 4 dedimtunoka adlı üyeden alıntı
ben de gelecem mecburen
Necdet baba Tunoka, mekan basarsınız haa...
Saati musturaki nin dediği gibi yapasak bende asya yakasına geçip birini alıcam 17.00 de ama 18.30 da orda olabilirim...
Cüneyt Eralp
arkadaşlar kimin saat kaçta geleceği önemli değil yarım saat erken geldim
1saat geç geldim hepiniz gelin yeterki paşayla dondurmasına rahat rahat
pişti oynayacağız
Necdet abi az önce elime ulaşan bir habere göre bu aksam nöbet benimmiş. Kusra kalmayin abiler benim gelme işi yattı. Size iyi eğlenceler
sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
olsun kardeş yarın kerpede acısını çıkartırız
Walla anlamam arkadaş.Alper_tim ile biz geliyoruz bizi birisi BP de karşılasınnecdet adlı üyeden alıntı
Saat 16.30 civarı olabilebilir.Alolaşırız.
tuncel abi muratla konuştuk birlikte geliyoruz siz de konuştunuz belki isterseniz bir noktada buluşup birlikte gidebiliriz ben mekanı biliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)