necdet abim herkes ayrı ayrı gelsinde biz yolu bilmiyoz derdimiz o yoğun istek üzerine birisi şu yolu tarif etsin adam akıllı gelipte orlarda kıvranmayalım
necdet abim herkes ayrı ayrı gelsinde biz yolu bilmiyoz derdimiz o yoğun istek üzerine birisi şu yolu tarif etsin adam akıllı gelipte orlarda kıvranmayalım
arkadaşlar ben çıkmak zorundayım saat 15.30bp levent deyim saat 15.45 maslak bp hareket edecem takılmak isteyen gelsin yada 16.00direk maslak
bpde olsun saygılar
tuncel abi muratla konuştuk birlikte geliyoruz siz de konuştunuz belki isterseniz bir noktada buluşup birlikte gidebiliriz ben mekanı biliyorum
Denetleme var kardeşim..Bakalım bakalım nasılmış diye bakalım007 adlı üyeden alıntı
ok çıkamadım bir şey daha eklicem saat 17.00de maslak bp gelen arkadaşları
alacam sonra dondurma karşılığı
AA.. süper 15:00 te ikitelli de bi toplantım var 1 saat belki sürer ordan incirli ömürden Alper_timi alıcam.Size nasıl uyarsa banada uyar hasancımdonniedarko adlı üyeden alıntı
motora binmekten daha iyi bi iş olamaz bugün.
geliyorum abi bana ve artçımada yeriniz varsa .
16 da direk maslak BP deyim.
yarın kerpeye gelemicem bari yocu ediyim sizi bugünden
abiler o zaman saat 15.30'da bu civardan gelecek onlar incirlideki BP'de buluşalım oradan hep birlikte maslak BP'ye hareket ederiz daha hoş olmaz mı
tuncel abi 15.30'a yetişemezseniz 16.00'da maslakta buluşuruz
ok.(diye kısaca yazamıyorum o yüzden uzatıyorum)donniedarko adlı üyeden alıntı
donniedarko adlı üyeden alıntı
ok öyle yapalım geç gelen arkadaşlar için bana ulaşabilir 05327148102
maslak bp de alabiliriz yada yeri tarif edebiliriz hiç sorun değil
Topicte kroki var geç gelenler için...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16350
Cüneyt Eralp
hasan ben şirketteyim nuruosmaniyede
ben buradan çıkıcam sen bakırköydesin galiba
evet evdeyim göksel 16'da maslakta görüşürüz o zaman
o krokiden anlasak helikopter pilotu oluduk ama,yaşlılık işte idare edin..Necdeeeet yakanda kırmızı karanfille beni BP Maslakta beklemezsen Kerpede seni bağlarım dönene kadar aç kalırsın
aslında çok basit ya bir şekilde sahilyolunu herkes bulur, sahilyolundan sarıyer
yönüne hiç sapmadan devam edilir, köprü geçildikten sonra yolda görülen
herhangi birine cumbaba köşkü ya da kalender orduevi sorulur, kalenden
orduevi görüldüğü anda soldan yukarı doğru çıkan yola girilir ve biraz dik yokuş
çıkılıp cumbaba köşkünün kapısına gelinir, ondan sonra ikinci sola dönülür
birkaç yüz metre ileride sağda secret garden bulunur ve garden artık secret
olmaktan çıkar
saat 3 veya 3:30 civarı maslak bp de birileri olur heralde ben mekanı bilmiorum arkadaslar bi de bayan arkadaslarıyla gelen varmı benim gibi??
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
Necdeeet biliyon sigarayı bıraktıım gelirken sigara getirr..
necdet yandıntunoka adlı üyeden alıntı
S&S
bayan arkadas gelir tabi..ama sen 15.30 da geldiinde bizlerden birilerini mutlaka görürüsün zaten ordaFIRFIR adlı üyeden alıntı
S&S
VAR VAR DOSTUM GEL SENDE ARKADAŞINLA TANIŞSINLAR KIZLARFIRFIR adlı üyeden alıntı
3 BUÇUK 4 GİBİ BENDE ORDAYIM GÖRÜŞÜRÜZ
ok ben bp de yanasırım yanınıza 3 3:15 gibi ordayım
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)