Konulardaki gereksiz yorumlar.
Reklamlar
-
18 Haziran 2016, 01:48
Onca yazdığım şeye bir bahane bulamadınız geldi şimdi sıra benim üyelik tarihime değil mi ? Merak ediyorsanız ilk üyeliğim 2009'dur.Adıda türkishgecko idi.Bu forumda açtığım ikinci üyeliğim.Uzun süre girmedikten sonra mail adresini şifresini unutmuşum açamadım bende mecburi yeni üyelik aldım geçen sene. Fosil olmak gerekmiyor bu forumun kötüye gittiğini görmek için.Aha şu yazdıklarınızda bunun kanıtıdır.Kulp takmaya gelmişsiniz sorun çözmeye değil aynı şeyi diğer herkese yapıyorsunuz saldıracak bir yer aramayın bu forum yardımlaşma üzerine kuruludur amacı dışına çıkmayın.Saldıracaksanız buyrun benim attığım mesajlara bakın dalga geçtiğim 1-2 kişi vardır onlarda gerçekten dalga geçilecek kişilerdi çoğu kişiye görede öyledir eminim.
Reklamlar
-
18 Haziran 2016, 01:52
35Türk adlı üyeden alıntı
Onca yazdığım şeye bir bahane bulamadınız geldi şimdi sıra benim üyelik tarihime değil mi ? Merak ediyorsanız ilk üyeliğim 2009'dur.Adıda türkishgecko idi.Bu forumda açtığım ikinci üyeliğim.Uzun süre girmedikten sonra mail adresini şifresini unutmuşum açamadım bende mecburi yeni üyelik aldım geçen sene. Fosil olmak gerekmiyor bu forumun kötüye gittiğini görmek için.Aha şu yazdıklarınızda bunun kanıtıdır.Kulp takmaya gelmişsiniz sorun çözmeye değil aynı şeyi diğer herkese yapıyorsunuz saldıracak bir yer aramayın bu forum yardımlaşma üzerine kuruludur amacı dışına çıkmayın.Saldıracaksanız buyrun benim attığım mesajlara bakın dalga geçtiğim 1-2 kişi vardır onlarda gerçekten dalga geçilecek kişilerdi çoğu kişiye görede öyledir eminim.
İşte sorun burada. Sadece yazarak anlaşabildiğimiz ortamda yazılan yazılar her an yanlış anlamaya müsait oluyor.
Bunu arkadaşlarınızla telefonda mesajlaşırken de fark etmişinizdir.
Üyelik tarihini görüp birde gittim geldim deyince insan ister istemez "hangi ara?" diye sorası geliyor.
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
18 Haziran 2016, 02:18
Motorculuk eskiden bir kültür gibiydi eskisi yenisi mutlaka birbirine bir şey anlatmaya öğretmeye çalışırdı birbirine yardımcı olmaya aklında bulunsun bu anlattığın durumda bu şekilde de yapabilirsin sık kullanılan bir laftı artık üyelik tarihi yok şöyle tecrübe böyle güzel motor gereksiz oluyor beyler dikkat edelim dayanışma içerisinde olalım tartışma aşağılama içerisinde değil.
-
18 Haziran 2016, 02:22
Taner YILMAZ adlı üyeden alıntı
Kusura bakma ama forumdan bir ara kopup geri gelmişsin.
Bu hangi ara oldu? Zaten bir senelik üyesin?
çok sayıda kızla "-merhaba; -merhaba" gönül ilişkilerim oldu. bazılarıyla "çıkalım mı?; -lütfen başımdan gider misiniz!" uzatmalı birlikteliklerim de oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
ya arkadaşım, bizi tenkit edercesine yorum yazan sen iken saldıran nası biz oluyoruz ya?
-
18 Haziran 2016, 02:24
shruikan adlı üyeden alıntı
çok sayıda kızla "-merhaba; -merhaba" gönül ilişkilerim oldu. bazılarıyla "çıkalım mı?; -lütfen başımdan gider misiniz!" uzatmalı birlikteliklerim de oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
ya arkadaşım, bizi tenkit edercesine yorum yazan sen iken saldıran nası biz oluyoruz ya?
Anlamadım )
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
18 Haziran 2016, 02:27
El elin ipiyle gerdeğe girmesin haydi iyi geceler
-
18 Haziran 2016, 02:27
Anlamadım
)
Saçmalamış arkadaş.
Shruikan yazdıklarımı üstüne alındıysan ne mutlu sana.Sana birşey diyen oldu mu dostum ? Bana iğneleyici konuşan fosil misin diyen sensin ve önce ki yorumunda da "kavgada olacak tartışmada" diyen sensin.Bu forum kavga veya tartışma yeri değil, kavga etmek tartışmak güzel birşey imiş gibi birde yorum atmışsın, ne güzel insanlarsınız yahu tebrik ederim.
Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi, başkasına yapma.
-
18 Haziran 2016, 02:34
Saçmalamış arkadaş.
Shruikan yazdıklarımı üstüne alındıysan ne mutlu sana.Sana birşey diyen oldu mu dostum ? Bana iğneleyici konuşan fosil misin diyen sensin ve önce ki yorumunda da "kavgada olacak tartışmada" diyen sensin.Bu forum kavga veya tartışma yeri değil, kavga etmek tartışmak güzel birşey imiş gibi birde yorum atmışsın, ne güzel insanlarsınız yahu tebrik ederim.
sana kafanla mutluluklar arkadaşım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:31 ----------
Anlamadım
)
yav o bi hikayeden alıntı:
yazar hatunlarla olan durumundan dem vururken böyle bahsediyordu. beceremiyor, ufacık muhabbetlerini sanki bir ilişkiymiş gibi nitelendiriyordu (abartıyo tabi de, neyse tadı orda).
yukarıdaki arkadaşın da bi dediğine baktım bi de üyelik tarihine baktım, yazasım geldi.
"bilgi alış-verişi değildir. öyle boş-beleş, yüzde bir tebessüm oluşturması amacıyla yazılmıştır." diyeyim de vurmasınlar.
-
18 Haziran 2016, 03:01
BajajRider adlı üyeden alıntı
Kardeşim alınma fakat senin hakkında ben de oyle düşünüyorum. Her yoruma "iyiymiş" turevi yorumlar yazıyorsun gerek var mi sence? Hani bir konu hakkinda yorumun vardir yazarsin bunun disinda her konuya da yazmak mantıklı mı? Ya,sen her konu hakkında bi fikri,bilgi sahibi olan birisin ya da sadece her konuya atlamayi seviyorsun. Bu sadece senin icin de degil genel olarak yapiliyor bu. Sen bu konuya yazinca da soyleme geregi duydum.
Bu arkadaş ve @35Türk doğru söylüyor. Adam mesaj sayısı mı kasıyor yoksa boş muhabbetin kralı mı bilmiyorum. Güzel şeyler paylaşılabiliyorlar ama herşeye de taş, toprak, ot, çöp yazılmaz ki. 2 gündür sitede ama 750 tane mesajı var her konuda boş boş muhabbetler.
Bu tip adamlar genelde 16-22 yaş arasındaki arkadaşlarımız oluyor bu da dikkatimi çekti.
(Bende belirteyim bu profil de benim 2. profilim. İlk profilim bu değildi bazı sebeplerden dolayı eski profilimi kullanamadığım için yeni profil açtım. Şimdi boş muahbbetçiler "sende yenisin vs." diyip taşlamasın diye belirtiyorum.)
-
18 Haziran 2016, 03:20
Forumun kullanim amaci diye bi baslik vardi yanlis hatirlamiyorsam mod lardan birinin konusuydu orda forumda salt bilgi geçecek disaridan gelen dogrudan dogru bilgilere ulasabilecek , actigi konularda ;
Kesinlikle katiliyorum , iyiymis , r25 tavsiye ederim ....vs yorumlar olmayacak soylenen fikir gerekçesiyle mantikli ve duzgun bi dille anlatilacak ki bolca bilgi bulunsun fakat bazi konularda bazi arkadaşların yazdigi iki güzel bilgi arasinda ; kesinlikle dogru haklisiniz vb yorumlar dahi laf kalabaligi yapiyor bilen yorumunu açıklamasıyla yapar geçer.Mesaj sayisi fazla olunca kimse burda size plaket altin madalya vermeyecek havali da olmayacaksiniz sadece kirlilik bu.Trolluk konusuna değinmeyecegim bile...
-
18 Haziran 2016, 03:30
Mesaj sayımın batmasını anlamıyorum mesaj attığım konuları baştan sona okurlarsa bir konu açılıyor gereken cevaplar veriliyor herkes bilgi alışverişinde bulunuyor konu çekilip gidilmiyor devamında konuyla ilgili fikir beyanlarında bulunuluyor. Kısa mesaj attığım konular troll , herkesin bıktığı veya üstte olmasını istediğim altta kalmış değerli bilgi paylaşımları olan konular. 750 mesajım varsa 400 beğeni de var orda demek ki yazdığım hersey boş değil ki beğenmişler ya da 400 kişide benim gibi boş. Kimse kimsenin aklını ölçmeye çalışmasın . 2 gündür değil 6 aydır sitedeyim günde 4 mesaj atmam mesaj atmayanlara neden batar? Forum kuralları var buranın ağa babasıysanız isminizde kırmızı yazı göremiyorum. Batan varsa şikayet et kısmı var şikayet edip çekilirsiniz ak kara ortaya çıkar. Forumdakileri eleştiren mahalle karıları yeni moda oldu. 750 mesajım varsa 300 400 ü faydalı yere ulaşmış hiç katkı yapmayıp anca forum bozdu diyip boş beleş insanların canını sıkmam. Daha fazla zırvalayana da sesimi çıkarmam bu konuyla ilgili.
-
18 Haziran 2016, 03:33
Merhaba
Bence bir üyenin diğer bir üyenin yorumuna çok gereksiz bir yorum demesi doğru değil. Burası forum sitesidir. Herkes konu itibari ile üye olmanın verdiği hakka dayanarak yorum yapabilir. Bence boşverin kim gerekli kim gereksiz konuşmuş.. Önemli olan saygili bir yazi stilinin kullanılmasıdır.
Niye bu kadar herkes şikayetçi ben şaşırıyorum.. Daha önce global bir oyun sitesinde forum moderatorlugu yaptim. Kurallar belli, moderatorlerde geregini yaparlar...
KONUNUN açılma maksadı yardım ve fikir almaksa bizler arkadaşa yardımcı olmak adına link verebilir fikir ve bilgi sunabiliriz. Kimi de gelip bu adam troll diyerek geyik çevirebilir.. Geyik gecen adama bile saygılı bir dille yapılan uyarı işleri değiştirir.
Cidden şaşırıyorum sürekli şikayet edilmesinden...
Saygilar
-
18 Haziran 2016, 03:51
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Mesaj sayımın batmasını anlamıyorum mesaj attığım konuları baştan sona okurlarsa bir konu açılıyor gereken cevaplar veriliyor herkes bilgi alışverişinde bulunuyor konu çekilip gidilmiyor devamında konuyla ilgili fikir beyanlarında bulunuluyor. Kısa mesaj attığım konular troll , herkesin bıktığı veya üstte olmasını istediğim altta kalmış değerli bilgi paylaşımları olan konular. 750 mesajım varsa 400 beğeni de var orda demek ki yazdığım hersey boş değil ki beğenmişler ya da 400 kişide benim gibi boş. Kimse kimsenin aklını ölçmeye çalışmasın . 2 gündür değil 6 aydır sitedeyim günde 4 mesaj atmam mesaj atmayanlara neden batar? Forum kuralları var buranın ağa babasıysanız isminizde kırmızı yazı göremiyorum. Batan varsa şikayet et kısmı var şikayet edip çekilirsiniz ak kara ortaya çıkar. Forumdakileri eleştiren mahalle karıları yeni moda oldu. 750 mesajım varsa 300 400 ü faydalı yere ulaşmış hiç katkı yapmayıp anca forum bozdu diyip boş beleş insanların canını sıkmam. Daha fazla zırvalayana da sesimi çıkarmam bu konuyla ilgili.
Millete komiklikler,şaklabanlıklar yapıp aldığın beğenilerle yazdığın 750 mesajı meşru kılmaya mı çalışıyorsun burada ? Birde terbiyesizce mahalle karıları falan demişsin buradaki insanlara.Ayıp bu yaptığın sana hakaret etmeyen düzgünce sıkıntını söyleyen insanlara aynı saygıyla cevap verememen senin kalitesizliğini gösterir.Kaliteni düşürme.
Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi, başkasına yapma.
-
18 Haziran 2016, 04:19
Diğer bir problemde sürekli insanları ve konuları kendi tahminlerimizle yargılamak. Gilera modifiyeli motosiklete hakkında hiçbir bilgi sahibi olunmadan tıraş muamelesi yapılması, kaza yapan kişinin ekipman veya evrak eksiği var diye beddua edilmesi, üyelerin açtığı konulara sürekli trol muamelesi yapılması veya konunun hiç alakası olmadığı halde art niyetli olarak başka yerlere çekilmeye çalışılması vs bisürü ergen işleri daha.. Kış aylarında bu site böyle değildi ne olduysa yazın gelmesi ile tatlı su mototcularının gün yüzüne çıkmasıyla oldu.
-
18 Haziran 2016, 11:58
Muhammett adlı üyeden alıntı
Diğer bir problemde sürekli insanları ve konuları kendi tahminlerimizle yargılamak. Gilera modifiyeli motosiklete hakkında hiçbir bilgi sahibi olunmadan tıraş muamelesi yapılması, kaza yapan kişinin ekipman veya evrak eksiği var diye beddua edilmesi, üyelerin açtığı konulara sürekli trol muamelesi yapılması veya konunun hiç alakası olmadığı halde art niyetli olarak başka yerlere çekilmeye çalışılması vs bisürü ergen işleri daha.. Kış aylarında bu site böyle değildi ne olduysa yazın gelmesi ile tatlı su mototcularının gün yüzüne çıkmasıyla oldu.
Tiras muamele yapmak ne demek bilmiyorum ama..konuda bilgi sahibi olunmadan yorum yapmak doğru değil elbette ..
Başka insanları art niyetlice yargılamak doğru değil ancak bunları yapan tipler böyle insanlardır foruma özel birsey olduğunu sanmıyorum ..
Üyenin kim olduğu ile alakalı durumlar bunlar bence.
Bu tür yorumlamalar görmek evet hiç hoş degil. Ancak bu tarz yorumlamalari yapan üye forum kurallarına aykırı gelmedikçe banlanmiyor. Forum kurallarina aykırı durumlarda bellidir site içerisinde.
Forumda sürekli bayan kullanicilardan yakınan bir kesim var. Bize göre bağnaz olan düşünce başkasının sahiplendiği bir düşünce ve saygı duymak zorundayız.. ancak okumak zorunda değilim o yorumu. Ignore etmek en doğru seçim olur.
-
18 Haziran 2016, 12:31
Mersin İl Temsilcisi
tamam, şöyle yapalım..
arada bir forumda böyle şeyler konuşulup toplu tartışılıyor ve yönetimden bazı konularda yardım isteniyor.
konuşup anlaşalım, ne istiyorsak yönetimden yardım isteyelim..
ama önce didişmeden ve kırmadan..
burada birbirimizi tanımadan tartışıyoruz ama belki de yolda selam veriyoruz birbirimize..
hepimiz aynı gemideyiz.
hem ülke hem toplum hem de motosiklet camiası olarak
tekerimiz düz bassın
-
18 Haziran 2016, 13:50
birçok sitede ve yorum sayfalarında benzer sorunlar var ,arada araba ve motor yarışları haberleri yapan sitelerde de yazıyorum ,merak etmeyin heryerde aynı senaryo, hele youtube yorumları tam anlamıyla sıkıntı, yeni nesil sıkıntılı, maksat yazmak olsun, maksat boş muhabbet olsun sonra ülkemiz geri kalmış, herşey zamlı, yollar bozuk ,ticaret bozuk ,sebebi eğitim sistemi, aile okul ve sosyal eğitim sıkıntılı, bozuk fabrikadan düzgün mal çıkmaz
-
19 Haziran 2016, 00:42
türkiye burası gayet normal sakın sinirlenmiceksin ve yok muş gibi görüceksin o yorumu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)