Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Lifan EM150L ile 180 km gidilebilir mi ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Beat
    bir motor almayı düşünüyorum.Çok araştırdım lifa EM150L az bilinen honda motoru kullanan en iyi çin mallarındanmış.(çinden uzak durcular honda ve yamahanın çinde üretime geçtiğini duydum ama dediğim gibi sadece duydum ve şunu ekle bunu al falan filan demezseniz sevinirim max 5000 lifa dışında önerecekseniz)Şehir dışındaki kardeşimin yanına gitmek için kullanacağım. mesafa 180 km civarı gidebilir mi ya da 5000 e gidebilecek var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Elektrikli hariç hepsi gider.
    Yeterki motorunun bakımlarını eksik etme.
    Kuryelik yaptığı bilmem kaç bindeki spacey ile ege akdeniz turuna kız arkadaşıyla çıkan var. Eşyaları ile falan. Kazasız belasız yollar dileğiyle

180 km/h sandım kalp krizi geçirecektim

bende emisol vardı 3 yıl kullandım, samsundan ofa 550km gidip ertesi gün dönmüşlüğüm var, benzini koy devam et, istersen ülke turuna çık.. bahsettiğin km cocuk oyuncağı evden çarşıya gitmek gibi gelir o motora..

bütcen 5bin tl ise, hiç boşuna insanlardan akıl istemene gerekde yok 10bin km altı 2.el bir emisolu 2500 3000e al, emisol servisine göster tabi deviri almadan önce, gönül rahatlıhıyla tasasız kullan yıllarca. aldığın gün, öne koruma demiri, alarm ve ön arka lastikleride değiş muhakkak.

Motosikleti
    Honda Beat
    teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

Bide hero glamour hakkında bilginiz var mı o nasıl olur ? kullanan ya da inceleyeniniz var mı ? aynı mesafeyi kolaylıkla gidebilir mi ?

mustafa42121 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mahmudus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

Bide hero glamour hakkında bilginiz var mı o nasıl olur ? kullanan ya da inceleyeniniz var mı ? aynı mesafeyi kolaylıkla gidebilir mi ?
    4 vites olmasindan dolayi son hiz dusuk. Bide titresim varmis. Bence bu paraya ybr alinabilir. İkinci el satacaginiz zaman sorun olmaz.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    az daha koyma ybr al.
    Mustaphalanx bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Beat
    Ybr çok pahalı biri 4.100 diğeri 6.250 ayriyeten hız benim için problem değil benim canım tatlıdır anayolda 35 40 geçemem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------

Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende emisol vardı 3 yıl kullandım, samsundan ofa 550km gidip ertesi gün dönmüşlüğüm var, benzini koy devam et, istersen ülke turuna çık.. bahsettiğin km cocuk oyuncağı evden çarşıya gitmek gibi gelir o motora..

bütcen 5bin tl ise, hiç boşuna insanlardan akıl istemene gerekde yok 10bin km altı 2.el bir emisolu 2500 3000e al, emisol servisine göster tabi deviri almadan önce, gönül rahatlıhıyla tasasız kullan yıllarca. aldığın gün, öne koruma demiri, alarm ve ön arka lastikleride değiş muhakkak.
    Okoca Bey,teşekkür ederim yorumunuz için fakat aklımda bir soru var.Şimdi bu motorlarda yedek parça bulma işi kolay mı nerelerden temin edilebilir?

emisol un her parçası ve 0 ı satışda, lifan.com.tr den bayilerine bakabilirsin, her ilde ilçede bayi ağı var.
    parçalarıda son derece ucuzdur, bu motorun son hızı 95kmh dir, ve 0titreşim diyebiliriz, gidonda ve motorda hiç bir titreşim hissedemezsin, özel bir teknoloji kullanmışlar.

parça vs ne konuda sorun varsa, ara bayi yada servisi direk onlara sor, birşey olduğunda onlara gideceksin çünkü.

ben kendi emisolumu bu yıl 2500tl ye elden çıkardım pulsar aldım 7200tl ye.

emisolun şu an 0 satiş fiyatı 4200tl.

al bak burada 2bin tl ye satişda kaçırma, çerez paraları bunlar insanlar değerini bilmiyor.. gidiyor gereksiz yere fazla para ödüyorlar..

ek olarak gidip 0 dandik ybr ye 6bin verene kadar bin daha koyar pulsar alırım, enjeksiyon beyin gidiş vs herşey çok daha iyi, bıkmadı yamaha aynı kasa motoru ekmek gibi satmakdan..

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Alıntı EmreKocyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    180 km/h sandım kalp krizi geçirecektim
    Bende birde hattoi hepsi gider deyince noluyor lan dedim sonra bunu okuyunca anladım

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------

Alıntı mahmudus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ybr çok pahalı biri 4.100 diğeri 6.250 ayriyeten hız benim için problem değil benim canım tatlıdır anayolda 35 40 geçemem.[COLOR="Silver"]
    Hocam ana yolda 40 ı geçmezseniz o tatlı olan canınızda kalmayabilir.

Motosikleti
    Honda Beat
    Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emisol un her parçası ve 0 ı satışda, lifan.com.tr den bayilerine bakabilirsin, her ilde ilçede bayi ağı var.
    parçalarıda son derece ucuzdur, bu motorun son hızı 95kmh dir, ve 0titreşim diyebiliriz, gidonda ve motorda hiç bir titreşim hissedemezsin, özel bir teknoloji kullanmışlar.

parça vs ne konuda sorun varsa, ara bayi yada servisi direk onlara sor, birşey olduğunda onlara gideceksin çünkü.

ben kendi emisolumu bu yıl 2500tl ye elden çıkardım pulsar aldım 7200tl ye.

emisolun şu an 0 satiş fiyatı 4200tl.

al bak burada 2bin tl ye satişda kaçırma, çerez paraları bunlar insanlar değerini bilmiyor.. gidiyor gereksiz yere fazla para ödüyorlar..

ek olarak gidip 0 dandik ybr ye 6bin verene kadar bin daha koyar pulsar alırım, enjeksiyon beyin gidiş vs herşey çok daha iyi, bıkmadı yamaha aynı kasa motoru ekmek gibi satmakdan..
    Hocam o ilanı bende gordumde 0 hem çok ucuz hem de off road diyor guvenemedim o yüzden ama siz bilirsiniz

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Yürüyerek bile gidilir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)