https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...09778349/detay
listeye bakın beyler.bu adam kalkışta herkesi tokatlar heralde
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...09778349/detay
listeye bakın beyler.bu adam kalkışta herkesi tokatlar heralde
ciddi anlamda yazılanlar varsa çok kaliteli toplanmış bi motor ve aksesuarlar. ön amörtisörler falan. denemek isterdim.
19300 rpm de 41 hp demis. Ulan bune. R6 lar bu kadar devir cevirmeyor. Son hiz 181. Valla helal olsun
turbo takmış falan fıstık son hız 180. benim cg var 1.5 liaraya 160a kadar çıkıyor
benim anlamadığım 10 bin dolar aksesuarlıysa neden 13 bin liraya satıyor adam :DDD
İki zamanlının hikmeti
Efsane Yamaha jog stage3 80cc vs Hayabusanın videosu;
çok güzel bi soru sormuş arkadaşımız bakın ...
cevap ise net .
tıraşşş..
arkadaşlar amortisörleri patlıcagını geçtim firenlerin tutmıcagını geçtim . hiç sıramıorum hadi hepsini geçtim .
yahu arkadaş her lastigin dayanacagı bi hız var ve bu üzerinde yazıo zaten her lastikte o lastiklerler o kadar güc ve ivme ile 180 e çıksın öylemi ??
dogrudur . benim cbr125r da 300 yapıodu zaten hemde stock :D:D
10.000€ euro aksesuarlı yani tl olarak 32.500 TL
Fiyat 13.500 tl ne ayak bu adam anlamadım=)
Bu ülkenin insanı çeşit çeşit,işi gücü bırakmış neyle uğraşmış.Hayır nasıl bir beyin var.Gece rüyalarındamı gördü acaba.Ulan bir gün öyle bir scooter yapıcamki hepinizin aazı açık kalacak sfafdasas
xmax da yapmak isteyipte maddi imkansızlıktan dolayı yapamadıklarımı yapmış
vayy bee
para olsada alsak
Bu motorun üstüne takılanlar tıraş bodrumlu insanlar cimridir 1 kuruşun lafını yapar ki 32 milyara motor toplucak gelip 13 e satmaz biraz mantık
Yalnız motor runner runnerın 4t si bile akıllara zarar bi güce sahip o cc de.. bende vardı müthiş bi scooterdi.. 2tsi ise efsanedir.. bide üstüne bu kadar modifiye varsa gazı açmaya korkar insan.. 0-100kmde tokatlamayacağı alet yoktur bunun
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
güncel....
yaw bu arada hangi krank dayanıyor 19300 rpm ye; ulan o kadar devir attıracağına varyatöre bi kasnak at...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)