Tek tek küçük küçük kesmek çok uğraştırır ama en temiz yapıştırma yöntemi çift tarafla bant olur bence.
Ha genel olarak bakarsak bence kadında en güzel duran kask, mat siyah desensiz kask. Asi oluyor asiiiğğ
Tek tek küçük küçük kesmek çok uğraştırır ama en temiz yapıştırma yöntemi çift tarafla bant olur bence.
Ha genel olarak bakarsak bence kadında en güzel duran kask, mat siyah desensiz kask. Asi oluyor asiiiğğ
biraz benzin al yak onu gıtsın
kızımdan dolayı biliyorum,kızımın paten kaskına yapmştım bu parlak taşların direk yapışan ve üstüne ılık ütü ile basınca lekesiz izsiz yapışıyor.ama ütü ılık olsa dahi üstüne bez koyarak yaparsanız daha iyi olur.denenmiş tecrübeyle sabittir.
Sökme işi için 'remover' adı verilen hazır kimyasal tüpler var. Kaskın üstündeki boyayıda çıkarabilir.
tahta kaleden minik boncuklar bu uygulamayı yaparsan cok daha güzel duracağından eminim.. bu şekilde iğrenç olmuş
Uzaktan çekseniz daha iyi olur. Sonuçta dışardan bakan insan kaskınıza 5 cm lik mesafeden bakmayacak.
Yanlış mı gördüm, yoksa yapıştırıcıyı kaska sürüp taşları sonra mı yapıştırdınız?
Yapıştırdigin yüzeyi gümüş rengine boyarsan taşlar çok daha fazla parlar. Elmas takılarda foya kullanılması da bu sebeple. Taş olarak zirkon öneririm, çok daha parlak oluyorlar. Yapıştırıcı olarak epoksi oneririm, şeffaf ve çok kuvvetli oluyor fakat taşları çıkartmak istersen kaskin bir daha eski haline dönmez, kompozit kasklara cokvkuvvetli yapışır.
Abi diyorum bir erkek neden taş yapıştırır.Bundan sonra önce kullancıya bakıcam.
Teşekkür ederim. Önce doğru düzgün bir yapıştirici bulayım sonra şu boncuk çesitlerinden bulmam lazım. Dun bsya boncukcu gezdim dünyanin boncugu var ama istedigim gibi yok. Tek çesit bunu almisdim bende zaten deneme yapicam diye. Bu kadar uğraştığıma değer umarım bitirebilirsem (henüz deniyorum sadece) paylaşırım burada. ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
Dışardan bakan insan değil önemli olan, ben kaskı elime aldiğımda güzel görmem lazım ve güzel durmuyor suan -.-
mobilyaların üzerinde parlak şerit taşlar var..
alt yerleri yapıştırıcılı şerit.
onalrı direk uygulayınız..
http://www.hobidunya.com/index.php?r...ry&path=123_64
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)