Kask Süsleme (kask nasıl rezil edilir?)
Reklamlar
-
16 Haziran 2016, 20:41
Bir ara konu açmıştım bununla ilgili sonunda başladım. Ancak iyiki heves edip kullandiğim kaska uygulamadım bu işlemi direk ve yedek kaskımı kullandım. Çıkan sonuçtan dolayı yedek kaskı kullandığım için mutluyum.
Yapistirdıktan sonra kurutucu spreyi sikınca beyazlamalar oluştu, taşların rengi soldu ve yapıskanlarda bulaştı hep, bunları daha sonra kulak cubuguyla filan silebileceğim birşey var mı?
Reklamlar
-
16 Haziran 2016, 20:48
Olmuş fakat silikon(sıcak mum ya da soğuk silikon) kullanırsanız akma kokma delme yapmaz.
-
16 Haziran 2016, 20:52
-
16 Haziran 2016, 20:57
Yapıştırıcı olarak buna tavsiye ederim.
-
16 Haziran 2016, 20:58
bagriacik adlı üyeden alıntı
Ne kadardı bu hocam pahalı sanırsam
-
16 Haziran 2016, 21:15
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Olmuş fakat silikon(sıcak mum ya da soğuk silikon) kullanırsanız akma kokma delme yapmaz.
Yapistiriyi degistircem zaten silikon yapistirici vardi keske alsaydim ama bununla baslamis bulundum zaten kask kullanmadigim yedek kask oldugundan cok problem yok ama bu taşanlari vs. Cikaramaz miyim biseyle sonra?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------
T3Z adlı üyeden alıntı
Fena durmuyor aslında
Uzaktan bakinca cok anlasilmiyorda boyle yakindan cok belli oluyor hatalar ve kötü duruyor, :/
-
16 Haziran 2016, 21:17
Cokda kotu durmuyor aslinda
-
16 Haziran 2016, 21:27
mustafa42121 adlı üyeden alıntı
Cokda kotu durmuyor aslinda
Dikkatli bakmayinca ve uzaktan iyide boyle yakindan beyazliklar ve taşan yapistirici belli oluyor ve kotu duruyor problem orada sağol.
-
16 Haziran 2016, 21:29
bu kadınları anlamak zor zanaat be usta!
-
16 Haziran 2016, 21:31
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Dikkatli bakmayinca ve uzaktan iyide boyle yakindan beyazliklar ve taşan yapistirici belli oluyor ve kotu duruyor problem orada sağol.
Ben soyle dusundum; ilk denemede taslar hizali bir sekilde duruyor. Yapistiricinin gazabina ugramissiniz biraz.
-
16 Haziran 2016, 21:42
mustafa42121 adlı üyeden alıntı
Ben soyle dusundum; ilk denemede taslar hizali bir sekilde duruyor. Yapistiricinin gazabina ugramissiniz biraz.
Taşları az çok dizebileceğimi kestiriyordumda yapistirici konusunda emin degildim zaten o yuzden kullanacagim kaskta yapmadim yedekte yapiyorum şuan. Yapistirici berbat etti %90. O yapistirici taşmalarini ve beyazlamalari bir gizleyebilsem ama nasil işte...
-
16 Haziran 2016, 22:09
yanında soğutucusuda olan patex yapıştırıcı satılıyo yapı malzeme marketlerinde.. baya da kuvvetlidir genellikle maket yapımda kullanılır. süsleme konusunda da, belki taşları motorunuzun rengine boyayıp öyle yapıştırabilirdiniz yada taş işine girmeyip özel tasarladığınız stickler da kullanabilirdiniz. o da olmadı fosforlu sprey boyalarla istediğiniz şekili verip boyayabilirdiniz de..
-
16 Haziran 2016, 22:17
Kim kaskına böyle pırıltılı taşlar yapıştırır ki? diye aklımdan geçirirken meğer arkadaş bayanmış. Güzel olmuş demekten başka şansımız var mı? 😄
-
16 Haziran 2016, 22:20
Boyle yapıştıriciyi cozen ilac var midir acaba ya?? Taslari cikaryabilirsen altindaki yapistirici bölümü zimbaralamayi denemek lazim akabinde boyanabilir.. spreylenebilir, ya yaptin olmadi airblush yapan kisiler var bosa gitmesin keyfine gore boyatabilirsin veya stickerlanabilir...
Guzel olmus bence en onemlisi sen yapmissin ;)) el emegi
-
16 Haziran 2016, 22:22
DKN adlı üyeden alıntı
yanında soğutucusuda olan patex yapıştırıcı satılıyo yapı malzeme marketlerinde.. baya da kuvvetlidir genellikle maket yapımda kullanılır. süsleme konusunda da, belki taşları motorunuzun rengine boyayıp öyle yapıştırabilirdiniz yada taş işine girmeyip özel tasarladığınız stickler da kullanabilirdiniz. o da olmadı fosforlu sprey boyalarla istediğiniz şekili verip boyayabilirdiniz de..
Soğutucu dedigin spreyi sıkıp daha çabuk kurutansa kullandigim oyle bisey. Onu sıkınca daha rezil oldu :/ Sıkmadan kurumaya birakıyorum simdi bir kısmını daha iyi gorünüyor en azından.
Fazla renk, desen ve sticker beğenmiyorum bu yüzden kasklarım düz siyahtır hep. Sadece taş olsun istemiştim.
-
16 Haziran 2016, 22:24
sırkecı tahtakale cıvarlarında atom taşlar var bu sekıl serıt seklınde hıc ugrasmadan serıt gıbı alıp ıstedıgınız yerden kesıp bıcıp seklını verıp yapıstırırsınız.
-
16 Haziran 2016, 22:24
Benim açtığım konularda trafikte görünür olun var bu taşların arasına onun pembesinden geçireceksin çok minnoş bişey olur taşlarda renk değiştirir
-
16 Haziran 2016, 22:35
awesomee adlı üyeden alıntı
Boyle yapıştıriciyi cozen ilac var midir acaba ya?? Taslari cikaryabilirsen altindaki yapistirici bölümü zimbaralamayi denemek lazim akabinde boyanabilir.. spreylenebilir, ya yaptin olmadi airblush yapan kisiler var bosa gitmesin keyfine gore boyatabilirsin veya stickerlanabilir...
Guzel olmus bence en onemlisi sen yapmissin ;)) el emegi
Tesekkur ederim ama boya desen renk sevmiyorum kaskta ben. Taş olsun diye heveslenmiştim. :D Elimde 2 tane daha bosta kask var olmassa onlarida deneme tahtasi niyetine halledicem bir güzel. :D silikon yapistirici denicem bidaha.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
stevejones adlı üyeden alıntı
sırkecı tahtakale cıvarlarında atom taşlar var bu sekıl serıt seklınde hıc ugrasmadan serıt gıbı alıp ıstedıgınız yerden kesıp bıcıp seklını verıp yapıstırırsınız.
Kullandigim taşlari o taraflardan almistim ama gez gez canim cikti dogru duzgun biseyide bulmak zor karismalikta artik internetten filan bakmayi dusunuyorum dediginiz tarzada bakicam bakalim netten bulabilir miyim tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Benim açtığım konularda trafikte görünür olun var bu taşların arasına onun pembesinden geçireceksin çok minnoş bişey olur taşlarda renk değiştirir
Su yapistirici isini halledeyimde bi. Berbat ettim o spreyli elle vizore filanda dokunmusum oldu bembeyaz karsidan bakinca ben bunu yaparim bee diyorsun isin icine girince oyle olmuyormus :D biraz ugrastircak :D
-
16 Haziran 2016, 22:36
Benden bu taçın aynısını alıp düzenegi cıkarıp kendi kaskıma takmayi dusunuyorum olurmu Acaba :D
-
16 Haziran 2016, 22:38
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Su yapistirici isini halledeyimde bi. Berbat ettim o spreyli elle vizore filanda dokunmusum oldu bembeyaz karsidan bakinca ben bunu yaparim bee diyorsun isin icine girince oyle olmuyormus :D biraz ugrastircak :D
Dediğim silikon temiz leke yapmaz ablam incik boncuk yaparken sıcak silikon kullanıyor silikon tabancası + mum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)