Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

YAMAHA YBR 125 LASTİK

REKLAM ALANI

Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşin içine stabilize yol giriyorsa metzeller.
    Not:yazılanları okumadım.
    Kardeşim hem asfaltta hemde stabilize yolda kullanıcam ama %90 asfaltta tabi arada oraya buraya gidersem işte bir iki stabilize yola girebilirim. Benim sorum şu metzeler hakkında hiç kötü bir yorum duymadım asfalttada stabilize yolda da çok mu iyi gerçekten hani hem iyi yol tutsun hemde oturaklı lastik olsun istiyorum tavsiye edermisiniz metzeleri bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zephyros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    Lastik yumuşak hamurlu ve dişsiz olduğundan stabilize yollar hırpalar çatlar patlar, erken bitmesine sebep olabilir anlamında kötü diyorum. Özetle kız gibi narin lastikler, kötü yollara gitmez ama caddede fıstık gibi

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı rocco17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim hem asfaltta hemde stabilize yolda kullanıcam ama %90 asfaltta tabi arada oraya buraya gidersem işte bir iki stabilize yola girebilirim. Benim sorum şu metzeler hakkında hiç kötü bir yorum duymadım asfalttada stabilize yolda da çok mu iyi gerçekten hani hem iyi yol tutsun hemde oturaklı lastik olsun istiyorum tavsiye edermisiniz metzeleri bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim
    Metzellerin şimdi tam zamanı.Eskiden kimsede göremezdik metzelleri,çok pahalıydı, şimdi ise fiyatı birçok yerde diğerlerinden daha uygun.Michelin=asfalt demek.Yol biraz tozlu,kirli olsun görevini yapamaz hale gelir fakat metzeller kombine bir lastik, hem asfaltta hem stabilizede hemde ıslakta görevini çok iyi yapar.Siz tavsiyeden çok lastiğin özelliklerinin sizin için uygun olup olmadığına bakın çünkü herkes başka bir tavsiye verecektir.Michelin takıpta pişman olan veya pirelli takıp pişman olan yok.

Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metzellerin şimdi tam zamanı.Eskiden kimsede göremezdik metzelleri,çok pahalıydı, şimdi ise fiyatı birçok yerde diğerlerinden daha uygun.Michelin=asfalt demek.Yol biraz tozlu,kirli olsun görevini yapamaz hale gelir fakat metzeller kombine bir lastik, hem asfaltta hem stabilizede hemde ıslakta görevini çok iyi yapar.Siz tavsiyeden çok lastiğin özelliklerinin sizin için uygun olup olmadığına bakın çünkü herkes başka bir tavsiye verecektir.Michelin takıpta pişman olan veya pirelli takıp pişman olan yok.
    Yani benim kullanımım şehir içi olucak ama yaşadığım yerin hepsinin yolları 4/4 lük değil bu nedenle bana metzeler uygun gibi görünüyor

white_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    konusu açılmışken yazayım 3 gündür pirelli dura traction lastik bulamıyorum..hangi siteye baktıysam stokta var gözüküyor arayıp üretim tarihini sorduğumda da maalesef sitemiz güncel değil deyip ellerinde olmadığını söylüyorlar..malum sitelerden sipariş verdiğimde de yine arayıp ellerinde bulunmadığını, onun yerine alakasız başka lastiklerin reklamını yapıp ellerindekini dayaklamaya çalışıyorlar.haliyle sipariş te iptal oluyor..Nedir bu lastiğin durumu üretimi durduruldu da mı yok piyasada?

Alıntı white_king adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konusu açılmışken yazayım 3 gündür pirelli dura traction lastik bulamıyorum..hangi siteye baktıysam stokta var gözüküyor arayıp üretim tarihini sorduğumda da maalesef sitemiz güncel değil deyip ellerinde olmadığını söylüyorlar..malum sitelerden sipariş verdiğimde de yine arayıp ellerinde bulunmadığını, onun yerine alakasız başka lastiklerin reklamını yapıp ellerindekini dayaklamaya çalışıyorlar.haliyle sipariş te iptal oluyor..Nedir bu lastiğin durumu üretimi durduruldu da mı yok piyasada?
    Hocam benim bildiğim kadarıyla var üretim ama sen internet yerine yetkili servise veya bir motor lastikçisine danış onlar direk fabrikadan getirtebilirler...

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Yeni aldıdıgım ybr 125 de metzeller m22 var, 2016 tarihli sanırım lastik çok sertleşmiş ve 2 kere 30 km hızla giderken arabanın arkasından çıkıp yola dönerlen ön lastik kayıp düştüm.
    michelin 540 tl takım alan varmı

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    ybr için anlas capra öneririm

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler