Aliexpress Para İade Sıkıntısı
Reklamlar
-
15 Haziran 2016, 20:59
Arkadaşlar aliexpress hakkında bir sıkıntı yaşıyorum
Bir tane ürün aldım ama üzerime olmadı satıcıya mesaj atarak durumu anlattım satıcıya 25 dolarını iade edersen ürününe olumlu geri bildirim bırakırım deyince kabul etti ve open dispute aç dedi açtım bende ama bana 2 defa böyle bir mesaj yolladı ne demek istediğini tam anlayamadım
Mesaj aynen şöyle,
I mean this reason
only takes 30 seconds..........why reject me /:049
Ne demek istedi biri aydınlatır mı
Reklamlar
-
15 Haziran 2016, 21:05
Sadece 30 saniyeni alir......Neden reddettin.
-
15 Haziran 2016, 21:19
Teşekkürler weirdo1
Bunu yazmış ama hiçbirşeyi reddetmedim. Sadece açık anlaşmazlık açtım
Ürün şuan bu durumda ne yapmalıyım cevap olarak ne yazmalıyım
-
15 Haziran 2016, 21:41
Çeviri değilde full ingilizce görünümü atın.
-
15 Haziran 2016, 22:18
-
17 Haziran 2016, 14:34
Fikrimi değiştirmedim, 25 doları iade edeceğim ama,
dispute sebebini değiştirmen lazım, bu sebepten ürünüm ve mağazam olumsuz etkileniyor.
Dispute sebebini değiştirmen 30 saniyeni alır.
İade sebebini değiştirmeni istiyor, değiştirirsen iade edecekmiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------
Forum yetkililerine;
Foruma bir ayar verin azizim, yazdığımız mesaja cevap geldiğini öğrenemiyoruz?
Veya böyle bir özellik varda benmi aktif edemedm.
-
17 Haziran 2016, 14:52
PayPal ın Türkiye'den çekilmesi işlerimizi dahada zora soktu, şimdi bu şekilde , sen aldın ben gönderdim ,ver paramı geri , önce sen gönder vs vs..
-
17 Haziran 2016, 14:59
Evet sadee dispute (sikayet) sebebini degistirsadece 30 sn ni alir ben yine para iademi yapicam demis. Sen de sen bana para iademin dekontunun screenshotunu gonderir gondermez dispute sebebini degistiririm oyle beleşe is yok dersin anlar o ayari o da
-
17 Haziran 2016, 15:09
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mehmet35burucu adlı üyeden alıntı
Evet sadee dispute (sikayet) sebebini degistirsadece 30 sn ni alir ben yine para iademi yapicam demis. Sen de sen bana para iademin dekontunun screenshotunu gonderir gondermez dispute sebebini degistiririm oyle beleşe is yok dersin anlar o ayari o da
Paranın iadesinin gerçekleşebilmesi için, anlaşmazlığın (disputenin), karşılıklı (satıcı ve alıcı tarafından ) olarak onaylanması lazım. anlaşmazlık sebebini değiştir.
-
17 Haziran 2016, 23:52
teşekkürler beyler adam kabul etti 25 dolar iade etti şuan karta para aktarılmadı beklemekteyim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)