kardeşim ne söylüyorsun sen,hiç xmax kullandınmı,ben 2 yılı geçkindir kullanıyorum
birincisi xmax 250 3 lt yakıyor sizin motor 2 lt mi yakıyor 1 lt fark var diye yazmışsınız,kusura bakma ama pcx bile 2 lt fazla yakıyor,ayrıca xmax 250cc maksat az yakmaksa alın 100cc cub bedava gezersiniz,,bunu geçin
ikincisi bakımdan bahsetmişsiniz,suzukinin bakımlarının ve parçalarının yamahadan daha yüksek olduğunu cihan biliyor,bir kaza yapta görürsün,yamahada bakıma 110-120 tl oduyorsun,,pardon suzukinin toplam kaç servisi var acaba
üçüncüsü bagaj aydınlatmasından bahsetmişsiniz de pardon sizin motorda bagaj varmıda aydınlatma koymuşlar
xmax yazın tatile götürdüğünüz eşyalara bile yetiyor,ayrıca market pazar aylık haftalık alışveriş erzaklarımı bile xmax ile taşıyorum,sizin motor kaskınızı alabiliyormu acaba
dördüncüsü siz sanki xmax i senelerce sürdünüzde konforsuz diye konuşuyorsunuz,xmax in yayları biraz daha sert doğru ama bu yol tutuşu için çok önemli ve öyle sizin anlattığınız gibi hiç şikayet etmedik hanımla beraber yeri geliyor bozuk yoldada kullandık yeri geldi ormana kestane toplamayada gittik ve gitmeyede devam ediyoruz,sizin uydurduğunuz grenaj çıkması falanda görmedik yani,
konfor konusunda benim hiç şikayetim yok gayet memnunum,benim hanımdanda hiç şikayet duymadım şimdiye kadar,,duyanda s.s. motordan bahsediyorsunuz sanır neticede scooter bu en rahat motosiklet,,söyledikleriniz sizin tahmini görüşünüz okadar
son olarakta bana harleyden bahsediyorsunuz,,yaw madem motorunuz okadar iyide niye piyasada göremiyoruz ve niye kimse almıyor ve niye tutulmuyor,,ha bana harleyde az satıyor deme çünkü harleyin fiyatı yüksek, yukarda kendi yazdığın gibi aksine senin scooterin fiyatı xmax ten dahada ucuz,,madem ucuz olduğu halde neden tutulmuyor ve satmıyor bir düşün bakalım
herkes eninde sonunda elindeki motoru zamanı gelince satmak zorunda kalacak,peki 2 ci eli olmayan motoru alıpta satmam gerektiği zaman niye aylarca yıllarca satmak için bekleyeyim veya niye son sahibi olayım,
senin motorunun da xmax inde sıfırını alıp 1 ay kullanıp satışa çıkaralım bakalım,,,emin ol xmax i sıfıra yakın fiyata satarsın,ama seninkini satmayı bırak müşteri çıkması için aylarca beklersin,,bu iş böyle kardeşim,,arabadada böyledir ki araba alıp satma işini senelerce yaptım zamanında,piyasası olmayan malı kimse almak istemez,alırsada geberik ölmüş eşek fiyatına alır
birde sizin motorla xmax i yanyana koyun ve yoldan geçen herhangi birine hangisini istersin veya daha güzel diye sorun bakalım size ne cevap verecekler,,,
çekinmeyin sorun sorun,,istanbulda olsaydınız bizzat yanınıza gelip motorları yanyana koyup gelene geçene sorup videoyada alıp burda yayınlardım
kusura bakmayın maksatım sizi kırmak değil ülkemizin gerçeklerini göstermektir
ben xmax i almadan önce honda bayisine gidip araştırma yapıyordum,forzaya baktık ama hanım hiç beğenmedi,heryeri yuvarlak diye,o arada honda bayisine birisi xmax bırakmış satılması için,hanım gördü bayıldı,derken xmax fiyatını sorduk 13250 demişti,ve satıcı kenarda Peugeot marka 400cc daha 500 km de bir scooter gösterdi ve bunu 11 bine veririm dedi,neden ucuz veriyor diye merak edip netten araştırdım,2 ci el piyasası sıfır gibi bişey
şimdi ben onu alsaydım satmak için hala uğraşıyor olurdum ve yarı fiyatına bile satamazdım,,,,işte bütün mesele buu