Herkese merhaba ,
En son mesaj bu konuda baya eski o yüzden aktif mi değil mi bilemedim.
Dün itibari ile PCX'imle vedalaştık. 1 haftadır da yeni motor arayışındayım. Önceliğim çok avantajlı olmaması dışında 0 motor almak.
Kafamda 4 motor vardı:
-Burgman 200 ABS
-Yamaha XMAS 250 IRON ABS
-Honda Forza 300 ABS
-SYM Joymax 250
Bu motorlardan bazı sebeplerden dolayı XMAS ve SYM'yi sildim.
Geriye Burgman ve Forza kaldı ve inanılmaz kararsızım. Aslında iki motorda çok güzel motorlar ve arada 80 CC fark olmasına rağmen aradaki fiyat farkı çok çok az (bence) .
Benim için motorun max kaç KM/H yaptığı hiç ama hiç önemli değil sonuçta bunlar scooter ve bunlar şehir trafiğinden bir kaçış için piyasaya sürülmüş motorlar. Şimdi belki kafanızdan şunu diyorsunuz '' Hız önemli değil diyorsun ama temde bir kamyonun arkasında kalıp sollama yapmaya çalıştığında göriyim seni' . tabii ki bu durumda da kalmak istemiyorum nitekim iki motorda (Forza & Burgman) bu durumda bırakacak motorlar değiller.
Neyse önceliğim kız arkadaşım ile birlikte şehir içinde ve şehir dışında (Şile , Ağva vs .) güvenli ve konforlu yolculuk yapmak. Yok yokuş aşağı şu KM/H saat gördüm yok arkamdan rüzgar ile şöyle gittim gibi triplerim yok yani.
İki motor arasında yorumlarınızı bekliyorum benim beklentilerime istinaden. Hatta Kozyatağında oturuyorum iki motordan birine sahip biri varsa en azından selesinde oturma imkanı verebilen arkadaşlar olursa bir içecek ısmarlayabilirim
Herkese çok teşekkürler.