Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Yamaha (Japonya) R25,MT25 leri Yağ pompası yüzünden geri çağırmış

REKLAM ALANI
    IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Alıntı Dr. Fatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R25 Marka motorumu büyük bir keyifle kullanıyorum. Şekil,şemal,performans on numara lafım yok ANCAK kim yanıma gelip tavsiye eder misin diye sorduğunda KESİNLİKLE ALMA diyorum. Hayırdır abi dediklerinde tek söylediğim yedek parça fiyatları diyorum. Plastik parçaları 300-400 liraya satan bir zihniyete hakkımı asla helal etmiyorum. R25 in malzeme kalitesi berbat ve fiyatları da saçma sapan bir hal almış. Ee malum yeni motora başladık, hayat gibi kazık yiye yiye pişicez.
    r25 den önce ninja 250r kullanmışlığım var onunda yedek parçası pahalıydı

ne yapalım kanki japon aşkı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Alıntı Dr. Fatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R25 Marka motorumu büyük bir keyifle kullanıyorum. Şekil,şemal,performans on numara lafım yok ANCAK kim yanıma gelip tavsiye eder misin diye sorduğunda KESİNLİKLE ALMA diyorum. Hayırdır abi dediklerinde tek söylediğim yedek parça fiyatları diyorum. Plastik parçaları 300-400 liraya satan bir zihniyete hakkımı asla helal etmiyorum. R25 in malzeme kalitesi berbat ve fiyatları da saçma sapan bir hal almış. Ee malum yeni motora başladık, hayat gibi kazık yiye yiye pişicez.
    r25 marka hangi model hocam

Gece 4 buçukta bu oluyor kusura bakmayın
    jimi_hendrix bunu beğendi.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı KaskReis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    r25 marka hangi model hocam

Gece 4 buçukta bu oluyor kusura bakmayın
    r25 markasının tenere660 modelinden bahsediyoruz şu an
    KaskReis bunu beğendi.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Önce japonya ve Amerika denilmişti. Facede gördüm Endonezyada da çağırma işlemi başlatılmış. Bakalım bizim ülkemizde ne olacak?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    twitter, facebook, ve diğer ıvır zıvır kullananlar şu YAMAHATR'nin kuyruğuna bassanıza, belki bişey çıkar.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı 000000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    twitter, facebook, ve diğer ıvır zıvır kullananlar şu YAMAHATR'nin kuyruğuna bassanıza, belki bişey çıkar.
    onlar satabildiğimiz kadar sorunlu motoru satalım, sonra tamir dalgasına bi de servisten kitleriz diye düşünüyodur; umarım yanılırım.
    mgora bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Bizde geri çağırmazlar çünkü bizdekiler Japon üretimi sorun olmaz.

Alıntı Blindfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önce japonya ve Amerika denilmişti. Facede gördüm Endonezyada da çağırma işlemi başlatılmış. Bakalım bizim ülkemizde ne olacak?

Gerekli değişim parçalarının tamamının lojistiği sağlanmadan çağırmaları abes olurdu, muhtemelen yurda giriş zamanı sorunu , düşünün elde parça yok çağırıp çaymı içirecekler ?

İlk defa global sermayeyi savundum vayy a. .

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yamaha türkiyede ki heyecanlı R25 çileri pompayı eline alıp motoru indirmeden bu şekil geri çağarsa iyi olacak

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerekli değişim parçalarının tamamının lojistiği sağlanmadan çağırmaları abes olurdu, muhtemelen yurda giriş zamanı sorunu , düşünün elde parça yok çağırıp çaymı içirecekler ?

Yanlış biliyorsun,
    ilk önce hayati tehlike oluşturabilir konulu rapor hazırlayıp, satışı yasaklayan ülkelerde yaşayan insanlara öncelik verilir.
    onlardan sonra eğer ölmez sağ kalırsak senin dediğin bi ihtimal sıra bize gelir.

Çağrılanlar: Japonya, Amerika,
    Çağrılmayanlar: Biz, Hindistan

Bir sürü tecrübesiz adam aldı bu motoru, motor kilitlendiğinde ne yapacağını bilmediği için motoru yatıran, can havliyle kendini sağa atmaya çalışrken zarar gören, ve ne olduğunu anlamaya çalışırken trafiğe dikkatini veremeyip patlayan olmasında, mal onarılır.
    mgora, Carbondioxid ve sezar11 bunu beğendiler.
    Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.

hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üzüldüm, çünkü aklımdaki japon algısı yıkılmaya başladı bu aralar, bu haberde çok etkiledi.

Ayrıca bu olay başka markalarda olsa neler neler yazardı capon fanboylar.
    Gülücükler açardı suratlarında.
    "Efenim şimdi yıllardır gelen engin motor tecrübesi sayesinde vs." Diye sanki motoru kendisi yapmış gibi anlatırdı garibana. Sanki 16bin tl sı varmışta gidip hintli, çinli almış gibi eziklerdi. Onlara üzülmediğimi de ekleyeyim.
    mgora bunu beğendi.

Yanlış biliyorsun,
    ilk önce hayati tehlike oluşturabilir konulu rapor hazırlayıp, satışı yasaklayan ülkelerde yaşayan insanlara öncelik verilir.
    onlardan sonra eğer ölmez sağ kalırsak senin dediğin bi ihtimal sıra bize gelir.

Çağrılanlar: Japonya, Amerika,
    Çağrılmayanlar: Biz, Hindistan

Bir sürü tecrübesiz adam aldı bu motoru, motor kilitlendiğinde ne yapacağını bilmediği için motoru yatıran, can havliyle kendini sağa atmaya çalışrken zarar gören, ve ne olduğunu anlamaya çalışırken trafiğe dikkatini veremeyip patlayan olmasında, mal onarılır.
    Topyekün o merhaleyi , çooktan atlattığımız için herbirimiz bir sayıdan mürekkep olduğumuzdan o tarafı göz ardı edin gitsin.
    mgora bunu beğendi.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    kanada da r3 ler geri çağırılmış.

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Biz Yamaha Avrupaya bağlıymışız orada çağrılma işlemi olursa bizde faydalanırız, bakalım ne olacak

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Bizde satışı olmayan R3 modeli de geri çağrılan ürünler içinde.Ayrıca Malezya ve Endonezya'da yine geri çağırma mevcut.
    http://www.yamaha-motor.com.my/newsa...se2.php?pid=44
    Yurtdışı forumlara bakılırsa bu konuda sorgulama mümkün firma en azından bu sorgulamayı yapıp insanların kafalarında ki soru işaretlerini kaldırmalıydı , şimdi ustam yok ustam gelince bakacak yaklaşımının bir üst versiyonunu kullanmak yerine.

Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    güncelleme:

Australyada da geri çağırmış.

https://www.recalls.gov.au/content/i...itemId/1088967

Ek not: Dün motoru çalıştırırken (o gün için ilk binişim), yağ ikaz ışığı 3-5 saniye yanık kaldı, stop ettim, bekledim yeniden çalıştırdım, bir kez daha 3 saniye civarı yandı yine yağsız çalışmasın diye stop ettim, bekledim yeniden çalıştırdım çalışır çalışmaz söndü. Ufak ufak arıza sinyalleri geliyor benden hadi hayırlısı.

Modlara edit: sanırım başlığı global olarak güncellemek doğru bir hareket olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------

Geri çağrılanlara hindistanda eklenmiş.

http://indiatoday.intoday.in/auto/st.../1/704597.html

Motosikleti
    yamaha mt25
    güncelleme:

Australyada da geri çağırmış.

https://www.recalls.gov.au/content/i...itemId/1088967

Ek not: Dün motoru çalıştırırken (o gün için ilk binişim), yağ ikaz ışığı 3-5 saniye yanık kaldı, stop ettim, bekledim yeniden çalıştırdım, bir kez daha 3 saniye civarı yandı yine yağsız çalışmasın diye stop ettim, bekledim yeniden çalıştırdım çalışır çalışmaz söndü. Ufak ufak arıza sinyalleri geliyor benden hadi hayırlısı.

Modlara edit: sanırım başlığı global olarak güncellemek doğru bir hareket olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------

Geri çağrılanlara hindistanda eklenmiş.

http://indiatoday.intoday.in/auto/st.../1/704597.html
    yağ ikaz ışığı kontak açıkken hep yanıyor ve çalıştırınca sönüyor diye biliyorum. yanlışım varsa özür dilerim.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı Fancy Chancy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yağ ikaz ışığı kontak açıkken hep yanıyor ve çalıştırınca sönüyor diye biliyorum. yanlışım varsa özür dilerim.
    Bildiğin doğru,

Benim orda ifade ettiğim "yağ ikaz ışığı motor çalışmasına rağmen yanıyor" idi.
    Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.

M.Cankurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 696 (2013)
    Trip Oil' Yani yağ koyulduktan sonra kaç km yol gittiğini gösteren tablo açık olduğundan öyle görünmesi normal
    Ride to live,Live to ride

Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)

Motosikleti
    Kawasaki Vulcan S
    Arkadaşlar, Eskişehir Yamaha bayisi yaklaşık 3-4 hafta önce kullanıcıları çağırmaya ve ilgili parçaları değiştirmeye başladı....

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)