Yamaha (Japonya) R25,MT25 leri Yağ pompası yüzünden geri çağırmış
Reklamlar
-
18 Haziran 2016, 04:18
Dr. Fatih adlı üyeden alıntı
R25 Marka motorumu büyük bir keyifle kullanıyorum. Şekil,şemal,performans on numara lafım yok ANCAK kim yanıma gelip tavsiye eder misin diye sorduğunda KESİNLİKLE ALMA diyorum. Hayırdır abi dediklerinde tek söylediğim yedek parça fiyatları diyorum. Plastik parçaları 300-400 liraya satan bir zihniyete hakkımı asla helal etmiyorum. R25 in malzeme kalitesi berbat ve fiyatları da saçma sapan bir hal almış. Ee malum yeni motora başladık, hayat gibi kazık yiye yiye pişicez.
r25 den önce ninja 250r kullanmışlığım var onunda yedek parçası pahalıydı
ne yapalım kanki japon aşkı
Reklamlar
-
18 Haziran 2016, 04:24
Dr. Fatih adlı üyeden alıntı
R25 Marka motorumu büyük bir keyifle kullanıyorum. Şekil,şemal,performans on numara lafım yok ANCAK kim yanıma gelip tavsiye eder misin diye sorduğunda KESİNLİKLE ALMA diyorum. Hayırdır abi dediklerinde tek söylediğim yedek parça fiyatları diyorum. Plastik parçaları 300-400 liraya satan bir zihniyete hakkımı asla helal etmiyorum. R25 in malzeme kalitesi berbat ve fiyatları da saçma sapan bir hal almış. Ee malum yeni motora başladık, hayat gibi kazık yiye yiye pişicez.
r25 marka hangi model hocam
Gece 4 buçukta bu oluyor kusura bakmayın
-
18 Haziran 2016, 04:57
KaskReis adlı üyeden alıntı
r25 marka hangi model hocam
Gece 4 buçukta bu oluyor kusura bakmayın
r25 markasının tenere660 modelinden bahsediyoruz şu an
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
20 Haziran 2016, 11:13
Önce japonya ve Amerika denilmişti. Facede gördüm Endonezyada da çağırma işlemi başlatılmış. Bakalım bizim ülkemizde ne olacak?
-
20 Haziran 2016, 18:47
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
twitter, facebook, ve diğer ıvır zıvır kullananlar şu YAMAHATR'nin kuyruğuna bassanıza, belki bişey çıkar.
-
20 Haziran 2016, 18:53
000000 adlı üyeden alıntı
twitter, facebook, ve diğer ıvır zıvır kullananlar şu YAMAHATR'nin kuyruğuna bassanıza, belki bişey çıkar.
onlar satabildiğimiz kadar sorunlu motoru satalım, sonra tamir dalgasına bi de servisten kitleriz diye düşünüyodur; umarım yanılırım.
-
21 Haziran 2016, 00:47
Bizde geri çağırmazlar çünkü bizdekiler Japon üretimi sorun olmaz.
Blindfire adlı üyeden alıntı
Önce japonya ve Amerika denilmişti. Facede gördüm Endonezyada da çağırma işlemi başlatılmış. Bakalım bizim ülkemizde ne olacak?
-
21 Haziran 2016, 00:58
Gerekli değişim parçalarının tamamının lojistiği sağlanmadan çağırmaları abes olurdu, muhtemelen yurda giriş zamanı sorunu , düşünün elde parça yok çağırıp çaymı içirecekler ?
İlk defa global sermayeyi savundum vayy a. .
-
21 Haziran 2016, 01:06
yamaha türkiyede ki heyecanlı R25 çileri pompayı eline alıp motoru indirmeden bu şekil geri çağarsa iyi olacak
-
21 Haziran 2016, 01:07
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Gerekli değişim parçalarının tamamının lojistiği sağlanmadan çağırmaları abes olurdu, muhtemelen yurda giriş zamanı sorunu , düşünün elde parça yok çağırıp çaymı içirecekler ?
Yanlış biliyorsun,
ilk önce hayati tehlike oluşturabilir konulu rapor hazırlayıp, satışı yasaklayan ülkelerde yaşayan insanlara öncelik verilir.
onlardan sonra eğer ölmez sağ kalırsak senin dediğin bi ihtimal sıra bize gelir.
Çağrılanlar: Japonya, Amerika,
Çağrılmayanlar: Biz, Hindistan
Bir sürü tecrübesiz adam aldı bu motoru, motor kilitlendiğinde ne yapacağını bilmediği için motoru yatıran, can havliyle kendini sağa atmaya çalışrken zarar gören, ve ne olduğunu anlamaya çalışırken trafiğe dikkatini veremeyip patlayan olmasında, mal onarılır.
Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.
-
21 Haziran 2016, 01:54
Üzüldüm, çünkü aklımdaki japon algısı yıkılmaya başladı bu aralar, bu haberde çok etkiledi.
Ayrıca bu olay başka markalarda olsa neler neler yazardı capon fanboylar.
Gülücükler açardı suratlarında.
"Efenim şimdi yıllardır gelen engin motor tecrübesi sayesinde vs." Diye sanki motoru kendisi yapmış gibi anlatırdı garibana. Sanki 16bin tl sı varmışta gidip hintli, çinli almış gibi eziklerdi. Onlara üzülmediğimi de ekleyeyim.
-
21 Haziran 2016, 02:08
Yanlış biliyorsun,
ilk önce hayati tehlike oluşturabilir konulu rapor hazırlayıp, satışı yasaklayan ülkelerde yaşayan insanlara öncelik verilir.
onlardan sonra eğer ölmez sağ kalırsak senin dediğin bi ihtimal sıra bize gelir.
Çağrılanlar: Japonya, Amerika,
Çağrılmayanlar: Biz, Hindistan
Bir sürü tecrübesiz adam aldı bu motoru, motor kilitlendiğinde ne yapacağını bilmediği için motoru yatıran, can havliyle kendini sağa atmaya çalışrken zarar gören, ve ne olduğunu anlamaya çalışırken trafiğe dikkatini veremeyip patlayan olmasında, mal onarılır.
Topyekün o merhaleyi , çooktan atlattığımız için herbirimiz bir sayıdan mürekkep olduğumuzdan o tarafı göz ardı edin gitsin.
-
29 Haziran 2016, 02:34
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kanada da r3 ler geri çağırılmış.
-
29 Haziran 2016, 11:00
Biz Yamaha Avrupaya bağlıymışız orada çağrılma işlemi olursa bizde faydalanırız, bakalım ne olacak
-
29 Haziran 2016, 12:29
Bizde satışı olmayan R3 modeli de geri çağrılan ürünler içinde.Ayrıca Malezya ve Endonezya'da yine geri çağırma mevcut.
http://www.yamaha-motor.com.my/newsa...se2.php?pid=44
Yurtdışı forumlara bakılırsa bu konuda sorgulama mümkün firma en azından bu sorgulamayı yapıp insanların kafalarında ki soru işaretlerini kaldırmalıydı , şimdi ustam yok ustam gelince bakacak yaklaşımının bir üst versiyonunu kullanmak yerine.
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
-
02 Temmuz 2016, 01:10
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güncelleme:
Australyada da geri çağırmış.
https://www.recalls.gov.au/content/i...itemId/1088967
Ek not: Dün motoru çalıştırırken (o gün için ilk binişim), yağ ikaz ışığı 3-5 saniye yanık kaldı, stop ettim, bekledim yeniden çalıştırdım, bir kez daha 3 saniye civarı yandı yine yağsız çalışmasın diye stop ettim, bekledim yeniden çalıştırdım çalışır çalışmaz söndü. Ufak ufak arıza sinyalleri geliyor benden hadi hayırlısı.
Modlara edit: sanırım başlığı global olarak güncellemek doğru bir hareket olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------
Geri çağrılanlara hindistanda eklenmiş.
http://indiatoday.intoday.in/auto/st.../1/704597.html
-
15 Temmuz 2016, 21:57
güncelleme:
Australyada da geri çağırmış.
https://www.recalls.gov.au/content/i...itemId/1088967
Ek not: Dün motoru çalıştırırken (o gün için ilk binişim), yağ ikaz ışığı 3-5 saniye yanık kaldı, stop ettim, bekledim yeniden çalıştırdım, bir kez daha 3 saniye civarı yandı yine yağsız çalışmasın diye stop ettim, bekledim yeniden çalıştırdım çalışır çalışmaz söndü. Ufak ufak arıza sinyalleri geliyor benden hadi hayırlısı.
Modlara edit: sanırım başlığı global olarak güncellemek doğru bir hareket olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------
Geri çağrılanlara hindistanda eklenmiş.
http://indiatoday.intoday.in/auto/st.../1/704597.html
yağ ikaz ışığı kontak açıkken hep yanıyor ve çalıştırınca sönüyor diye biliyorum. yanlışım varsa özür dilerim.
-
15 Temmuz 2016, 22:02
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Fancy Chancy adlı üyeden alıntı
yağ ikaz ışığı kontak açıkken hep yanıyor ve çalıştırınca sönüyor diye biliyorum. yanlışım varsa özür dilerim.
Bildiğin doğru,
Benim orda ifade ettiğim "yağ ikaz ışığı motor çalışmasına rağmen yanıyor" idi.
Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.
-
Trip Oil' Yani yağ koyulduktan sonra kaç km yol gittiğini gösteren tablo açık olduğundan öyle görünmesi normal
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
-
07 Eylül 2016, 08:37
Arkadaşlar, Eskişehir Yamaha bayisi yaklaşık 3-4 hafta önce kullanıcıları çağırmaya ve ilgili parçaları değiştirmeye başladı....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)