Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Yamaha (Japonya) R25,MT25 leri Yağ pompası yüzünden geri çağırmış

REKLAM ALANI
    Pcxbear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Pcx 125
    R25 tam bir cadı kazanına dönmüş var arkadaş ya sırf bu belirsizlik bile beni geri adım attırmaya teşvik ederdi. Millet bas bas ne olacağı belli değil derken R25 bakanlar var. Umarım ülkemiz R25'cileri bir an evvel şu belirsizlik ortamından en ufak sıyrıklarla atlatır da o güzelim aletin tadına varır. Bugün instagram'da Süren Bayan'ın R25'ini satışa çıkardığını gördüm. Haydi hayırlısı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    suzuki bilmiyormuydu inazumaya yüksek devir çevirtmesini , ama adamlar ne yapmış düşük devirde canlı yapmış makineyi tersini yaparsan yağda yetişmez işte her zaman diyorum 150-250cc den yarış motoru olmaz diye yarış görünümlü commuter hepsi
    Eski_kasa bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 000000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hahahaha, aslında o tür satıcılarla şimdi tam tx$$xx geçme zamanı. :D

- Full aksesuar,
    + ne var üzerinde?
    - jant şeridi bide sigortası var.
    gösterip elletmeme sırası şimdi parası cebinde olanlarda jant şeridi vaa, sigortası vaa, rodajını yaptım (motor pert), iki kere de su döktüm yıkadım... hadi çıkarıyoruz elleri ben üç deyince bay bay yapıp dağılıyoruz
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı 000000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1- Satmak gibi bir niyetim yok ama olurda satmak istersem neden elimde kalsın? Değerine göre her malın mutlaka alıcısı çıkar. 2. ele 16KTL fiyat çeken adamdan banane.

2- Kimi ezmişim? kimle alay etmişim ?

Bu durum, sadece başına kötü birşey geldiğinde ne yapacağını bilmeyen adamı korkutur. Distrübütör kötü diye söylüyorsan honda, yamaha,kawasaki hepsi birbirinin aynı değil mi?

Sözlerim size değildi yanlış anlaşılmışım.

Fakat r25 çıktığında beygir farkından ötürü cbr alanlara bir mal denilmediği kaldı. Yakın fiyatları olduğu için daha güçlüsü varken gidip cbr alanlar resmen alay konusu oldu.
    Ki ben 2 motosikletin sadece gücüne bakarak iyi veya kötü denmemesi taraftarı biri olduğum için bu yorumlar banada çok itici gelmişti.

Elinizde kalmaktan kastım satamamak değil. Motorlarınızın şuan belirsizlik durumunda olması. Heran bu sorunla karşılaşabilme ihtimalinizin olup , distiribütör ile savaşa girme olasılığınızın olması.
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    sat sat sat!
    000000 bunu beğendi.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sözlerim size değildi yanlış anlaşılmışım.

Fakat r25 çıktığında beygir farkından ötürü cbr alanlara bir mal denilmediği kaldı. Yakın fiyatları olduğu için daha güçlüsü varken gidip cbr alanlar resmen alay konusu oldu.
    Ki ben 2 motosikletin sadece gücüne bakarak iyi veya kötü denmemesi taraftarı biri olduğum için bu yorumlar banada çok itici gelmişti.

Elinizde kalmaktan kastım satamamak değil. Motorlarınızın şuan belirsizlik durumunda olması. Heran bu sorunla karşılaşabilme ihtimalinizin olup , distiribütör ile savaşa girme olasılığınızın olması.
    O piyanocu ile cıbırcı arasındaki rekabetin türevi =)) O kısım (distrübütör kısmı) problem değil, garanti varken patlarsa, garantiden yoksa kaskodan hallederiz. benim açımdan sıkıntı yok yani Biraz macera olur o kadar.

Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sat sat sat!
    anladım ben seni. hahaha

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    suzuki bilmiyormuydu inazumaya yüksek devir çevirtmesini , ama adamlar ne yapmış düşük devirde canlı yapmış makineyi tersini yaparsan yağda yetişmez işte her zaman diyorum 150-250cc den yarış motoru olmaz diye yarış görünümlü commuter hepsi
    evet karşiim yamaha mühendisleri motoru geri alıp paramızı geri vercekler

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı IRau adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet karşiim yamaha mühendisleri motoru geri alıp paramızı geri vercekler
    aslında evet paranı geri alabilirsin,

Normal şartlar altında motordaki mühendislik hatası ayıplı mal kapsamına girer, dava açıp paranızı çatır çatır alabilirsiniz.

Motosikleti
    gt250r
    Hyosung şuan neyse biraz zaman geçtikten sonra r25 de o olacak fakat tek fark hyosungda gerçekten kullanıcı hatasiydi,r25 kullanıcı hatası olmayana bile patlak veriyor.Kredi ile veya bol parası olmadan bu motora sahip olan kişiler bu haberlerden sonra acımasızca gaz kolunu kullanamiyorsa özellikle cbr ile kıyas yapmasinlar.

Eski_kasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-03 660 / tvs apache 150
    [IMG][/IMG]

mustafa42121 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çinli alma sogursun. Çincedemi bilmiyonuz qemq.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

EsHero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR 600 K6
    Millet r25 hakkında kötü bir haber çıksın artık diye pusuda bekliyomuş ya resmen.
    Ne çekemediniz be şu motoru.
    Yamaha geri çağırıyor en azından varsa bir hatası onuda telefi etmeye çaşılıyor.
    sıkıntıları olduğu halde geri çağrımayıp sokaklarda dolanan diğer markalarda durum ne acaba?

Eski_kasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-03 660 / tvs apache 150
    Alıntı mustafa42121 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görselde ki nesnenin muhtelif bölgeye münasebetiyle tekrar kullanmaya uygun olmadığını belirtmeye çalıştım. sen tut tercüme et oldumu ? olmadı

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı mustafa42121 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oooo hocam siz devamını okumamışsınız bak orada japon der ki....."Çinli alma soğursun; cam gırığıylan silme kestaneyi kestirirsin" :D
    Eski_kasa bunu beğendi.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

mustafa42121 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Eski_kasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görselde ki nesnenin muhtelif bölgeye münasebetiyle tekrar kullanmaya uygun olmadığını belirtmeye çalıştım. sen tut tercüme et oldumu ? olmadı
    Ciddiyemi aldin abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------

Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oooo hocam siz devamını okumamışsınız bak orada japon der ki....."Çinli alma soğursun; cam gırığıylan silme kestaneyi kestirirsin" :D
    Hee kacirmisim orayi

Motosikleti
    KTM DUKE 250 > Pulsar 200 NS
    Ama Ama 191 yapıyor. (espri yapılmamışdır umarım :D )
    jimi_hendrix ve Eski_kasa bunu beğendiler.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı EsHero adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Millet r25 hakkında kötü bir haber çıksın artık diye pusuda bekliyomuş ya resmen.
    Ne çekemediniz be şu motoru.
    Yamaha geri çağırıyor en azından varsa bir hatası onuda telefi etmeye çaşılıyor.
    sıkıntıları olduğu halde geri çağrımayıp sokaklarda dolanan diğer markalarda durum ne acaba?
    milletin tepkisi motora değil, motoru boş-beleş savunanlara
    kahraman1 bunu beğendi.

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Bizim bu konudan dilimiz yandı ama çok şükür 200 lirayla ve bir ton stresle paçayı yırttık çünkü 2 ay sonra garanti bitiyordu ya garanti bittiğinde elimizde patlasaydı?

Motor yenilendikten sonra tekrar aynı olay olur diye tırstık, garanti bitmek üzere diye anında sattık.Motoru satarken de millet yeni motor yapıldığı için motora tereddütle yaklaştı. Haklılar da yani randıman alıp alınamayacağı konusundan kaynaklı insan tereddüt ediyor. Satarken de biraz fiyat kırdık mecbur.

Hangi marka olursa olsun beyler İnşaallah kimsenin başına böyle birşey gelmez, insan motordan soğuyor ister istemez. Hakkımız yamahaya haram zıkkım olsun desem çok mu sert olur bilmem ama ne kadar strese girdiğimizi bi ben bilirim.

Dr. Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 25
    R25 Marka motorumu büyük bir keyifle kullanıyorum. Şekil,şemal,performans on numara lafım yok ANCAK kim yanıma gelip tavsiye eder misin diye sorduğunda KESİNLİKLE ALMA diyorum. Hayırdır abi dediklerinde tek söylediğim yedek parça fiyatları diyorum. Plastik parçaları 300-400 liraya satan bir zihniyete hakkımı asla helal etmiyorum. R25 in malzeme kalitesi berbat ve fiyatları da saçma sapan bir hal almış. Ee malum yeni motora başladık, hayat gibi kazık yiye yiye pişicez.
    jimi_hendrix ve Eski_kasa bunu beğendiler.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Dr. Fatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R25 Marka motorumu büyük bir keyifle kullanıyorum. Şekil,şemal,performans on numara lafım yok ANCAK kim yanıma gelip tavsiye eder misin diye sorduğunda KESİNLİKLE ALMA diyorum. Hayırdır abi dediklerinde tek söylediğim yedek parça fiyatları diyorum. Plastik parçaları 300-400 liraya satan bir zihniyete hakkımı asla helal etmiyorum. R25 in malzeme kalitesi berbat ve fiyatları da saçma sapan bir hal almış. Ee malum yeni motora başladık, hayat gibi kazık yiye yiye pişicez.
    hocam sadece r25'te değil bu parça fiyatları. Bi ninja250'ye bakın şükredersiniz. Bu arada son zamanlar da honda yavaş yavaş gömme politikası uygulamaya başladı; bu sebeple bana motor soranlara "bi 125 al yada çinli bişey al öğren sonra 50 hp ye kadar istediğin motoru al 250cc racing'e bulaşma" diyorum.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)