Tir tir titremeye devam mı cbr'cılar? Dur dur 2017'de 250arararar geliyo ahahahahahahahah titreşimde yokmuş PUUUUUUUAAAAAAAAHHHHHHHHAAAAAAAAHHHHHHH.
O bıyıklı abi bizimle konuşmaz ama, sürekli yamaha, yamaha enfes motor diyip reklam yapan altınlı, elbiseli bi arkadaş vardı, sevenleri ona ulaşırsa, oda sevenlerine bi kıyak yaparsa bi ihtimal bi cevap alabilirsiniz sanırım.
Bu anı bekledin dimi :D ehuehuehue, cbr kullanıcılarından erol taş kahkası bekliyordum, halen yok biraz daha bekleyeyim kimse koymazsa ben atarım buraya.
Not: Bu arada sadece yağ pompası değil, birden fazla tasarım hatası söz konusuymuş, debriyaj, yağ pompası , fren hortumu ...
Ek Not: Bende r25 sahibiyim.
Ek Not2: Bu aralar bi cevap alıncaya kadar, motoru zorlamamak lazım, yeni çocuğu olan baba misali üstüne titricez anlaşılan.
Ek Not4: Modlar şu forumu düzeltin yahu, düzenle diyince yazılanlar birbirine giriyor, düzeltileni yeniden düzeltmek gerekiyor.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Dayanamadım,
r25 kullanıcılarına not: fazla ısırmayın bendede r25 var.
Ya abi bu r25'lerde neden bu kadar sorun çıkıyor. Cbr'danda sıkıntı yaşayan var.
Allahtan kawasaki almışım gözünü seveyim 250sl'in Hem kaliteli, Hem frenler mükkemel,hem lastikler güzel kötü sayılmaz,250cc nin en atik motoru,Yakıtı cbrla aynı olduğu taktirde cbr'dan çok daha iyi gidiyor.Benim gibi boyu 1.70 lerde olan adam için mükkemel bi motor. r25 çok seri ölüm makinası dediler Geçen ışıklarda bi kalktık.Motor arkada beni izliyo Niye böyle anlamıyorum.
kawasaki'de geri çağrılma ile ilgili şase seri numarasının içinde olduğu global çağırmada bile hiçbir yetkiliye ulaşamadık.Bu ülkede bu işler böyle.
1.ci derece yangın riski ve motosikletin yağışlı havalarda birden stop etmesi problemini çıkarabilmesi konusu
Bu ana dağıtıcıların kucağından nasıl kurtuluruzun cevabı yok.Anca tam AB üyesi filan olursak işler değişir.
Yanlız kimsenin dikkatini çekti mi bilmiyorum, R25 çağrılıyorsa büyük ihtimal Türkiye'ye gelen araçlarda yoğun olarak rastlanacaktır. Çünkü bu alet bir kaç ülke hariç R3 diye satılıyor
Çok kötü bir durum inşallah ülkemize gelenlerde böyle bir sıkıntı yoktur. En çokda zor bela dişinden tırnağından arttırıp borç harç yarım ekipmanla alan genç insanlara üzülürüm.
Bir iki r25in yatak sardığını duydum ortalığı karıştırmak gibi olmasın ama öyle
Heeeç kimse kendini yormasın.Taş gibi motor.Olabilir bazı motorlarda sorun.2 senedir yok satıyor motor.Problem olsaydı çooktan yıkılırdı buralar.Rahat olun.Kul yapımı arada olur bir iki araçta sorun.
Tam da alma arifesindeydik, almayalım mı napalım bilemedim.
yağ pompası sorunu zaten uzun zamandır var.2016 larda cozduler bu sorunu . yatak saran 2 tane cevremden var 2015 model altı r25 . yüksek devrin yüksek sorumlulukları var malesef 14 bine yakın ceviriyor ama yağ pompası dayanmıyormu noluyor bilmiyorum artık
250 cc de en sorunsuz makina sanırım SUZUKİ İNAZUMA !
Umarım problem çıkmaz turkiyedekilerde
R25 i alanlarim geneli insan gibi kullanmadığı için hyosung gibi olacak sonu
Eğer turkiyedekileri cagirmazlarsa gelecekte rivayetler dolaşmaya baslar forumlarda
Facede gördüm lastik yakarken motoru kitleyen bir çocuk vardı. Yağ filtresi sıkıntı yaratmış.
Forever ninja
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)