Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Yamaha (Japonya) R25,MT25 leri Yağ pompası yüzünden geri çağırmış

REKLAM ALANI
    Bthndmrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX150
    Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yemin ediyorum insan değilsiniz.. sidik yarışı tutuyorsunuz resmen..hayırdır yamahanın hondanın ktm nin hissesinemi sahipsiniz ?
    yada alıcağınız vericeğiniz mi var bindiğiniz markalara ? paramı kazandırıyorsunuz yada kaybettiriyorsunuz ? geçmiş olsun der umarım türkiyeye gelenlerde bu sıkıntı yok der geçersin.oh mohh iyiki bunu almışım böyle almışım elinizde patladı falan vs motorcu olma ihtimaliniz bile yok.dayanışmanız takdire şayan.
    Reis sakin ol yorum yapanlar buraların abileri sadece biraz eğleniyorlar 😂

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Tir tir titremeye devam mı cbr'cılar? Dur dur 2017'de 250arararar geliyo ahahahahahahahah titreşimde yokmuş PUUUUUUUAAAAAAAAHHHHHHHHAAAAAAAAHHHHHHH.
    jimi_hendrix ve Yiğit_ bunu beğendiler.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yemin ediyorum insan değilsiniz.. sidik yarışı tutuyorsunuz resmen..hayırdır yamahanın hondanın ktm nin hissesinemi sahipsiniz ?
    yada alıcağınız vericeğiniz mi var bindiğiniz markalara ? paramı kazandırıyorsunuz yada kaybettiriyorsunuz ? geçmiş olsun der umarım türkiyeye gelenlerde bu sıkıntı yok der geçersin.oh mohh iyiki bunu almışım böyle almışım elinizde patladı falan vs motorcu olma ihtimaliniz bile yok.dayanışmanız takdire şayan.
    arkadaş, ben diyom gümüşhane sen anlıyon, başka bi şey.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı IRau adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.ikmagazin.com/images/news...g?v=1449826539

badem bıyıktan bi haber yok hala bişey demedi

inşallah bizimkilerde sorun yoktur 2 gün oldu alalı valla ağlarım yeminle

O bıyıklı abi bizimle konuşmaz ama, sürekli yamaha, yamaha enfes motor diyip reklam yapan altınlı, elbiseli bi arkadaş vardı, sevenleri ona ulaşırsa, oda sevenlerine bi kıyak yaparsa bi ihtimal bi cevap alabilirsiniz sanırım.

Alıntı seta34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mt 07 krank kırar bunlarin yag pompasi
    Forever cbr niahahhaha ��������
    Bu anı bekledin dimi :D ehuehuehue, cbr kullanıcılarından erol taş kahkası bekliyordum, halen yok biraz daha bekleyeyim kimse koymazsa ben atarım buraya.

Not: Bu arada sadece yağ pompası değil, birden fazla tasarım hatası söz konusuymuş, debriyaj, yağ pompası , fren hortumu ...
    Ek Not: Bende r25 sahibiyim.
    Ek Not2: Bu aralar bi cevap alıncaya kadar, motoru zorlamamak lazım, yeni çocuğu olan baba misali üstüne titricez anlaşılan.
    Ek Not4: Modlar şu forumu düzeltin yahu, düzenle diyince yazılanlar birbirine giriyor, düzeltileni yeniden düzeltmek gerekiyor.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

mustafa42121 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yere göğe sığdıramadılar şu r25'i; al ellerinde patlama noktasına geldi.

bayır aşşağa 191km/h forever
    O 194 bkre tmmmı slk. .ss

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı 000000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O bıyıklı abi bizimle konuşmaz ama, sürekli yamaha, yamaha enfes motor diyip reklam yapan altınlı bi arkadaş vardı, sevenleri ona ulaşırsa, oda sevenlerine bi kıyak yaparsa bi ihtimal bi cevap alabilirsiniz sanırım.

cılardan
    kronik
    Bu anı bekledin dimi :D ehuehuehue, cbr kullanıcılarından erol taş kahkası bekliyordum, halen yokcılkronikardan biraz daha bekleyeyim kimse koymazsa ben atarım buraya.

Not: Bu arada sadece yağ pompası değil, birden fazla tasarım hatası söz konusuymuş, debriyaj, yağ pompası , fren hortumu ...
    Ek Not: Bende r25 sahibiyim.
    Ek Not2: Bu aralar bi cevap alıncaya kadar, motoru zorlamamak lazım, yeni çocuğu olan baba misali üstüne titricez anlaşılan.
    yok hocam ne kahkahası... yaw bu cbr için de krank sesi muhabbeti var. ben motorumu kontrol ettirdim bu ses geliyor mu diye km düşük olunca bişey çıkmadı.

anlatmak istediğim; bize satılan bu 250cc racinglerin hepsi sıkıntılı. hepsi ZORLA YÜKLENMİŞ makinalar çünkü.
    000000 bunu beğendi.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Dayanamadım,

r25 kullanıcılarına not: fazla ısırmayın bendede r25 var.
    shruikan bunu beğendi.

Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXr
    Ya abi bu r25'lerde neden bu kadar sorun çıkıyor. Cbr'danda sıkıntı yaşayan var.
    Allahtan kawasaki almışım gözünü seveyim 250sl'in Hem kaliteli, Hem frenler mükkemel,hem lastikler güzel kötü sayılmaz,250cc nin en atik motoru,Yakıtı cbrla aynı olduğu taktirde cbr'dan çok daha iyi gidiyor.Benim gibi boyu 1.70 lerde olan adam için mükkemel bi motor. r25 çok seri ölüm makinası dediler Geçen ışıklarda bi kalktık.Motor arkada beni izliyo Niye böyle anlamıyorum.

Motosikleti
    1970 Triumph Tr6
    kawasaki'de geri çağrılma ile ilgili şase seri numarasının içinde olduğu global çağırmada bile hiçbir yetkiliye ulaşamadık.Bu ülkede bu işler böyle.

1.ci derece yangın riski ve motosikletin yağışlı havalarda birden stop etmesi problemini çıkarabilmesi konusu

Bu ana dağıtıcıların kucağından nasıl kurtuluruzun cevabı yok.Anca tam AB üyesi filan olursak işler değişir.
    000000 bunu beğendi.

Yanlız kimsenin dikkatini çekti mi bilmiyorum, R25 çağrılıyorsa büyük ihtimal Türkiye'ye gelen araçlarda yoğun olarak rastlanacaktır. Çünkü bu alet bir kaç ülke hariç R3 diye satılıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Çok kötü bir durum inşallah ülkemize gelenlerde böyle bir sıkıntı yoktur. En çokda zor bela dişinden tırnağından arttırıp borç harç yarım ekipmanla alan genç insanlara üzülürüm.
    Eski_kasa bunu beğendi.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Bir iki r25in yatak sardığını duydum ortalığı karıştırmak gibi olmasın ama öyle

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Heeeç kimse kendini yormasın.Taş gibi motor.Olabilir bazı motorlarda sorun.2 senedir yok satıyor motor.Problem olsaydı çooktan yıkılırdı buralar.Rahat olun.Kul yapımı arada olur bir iki araçta sorun.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı redmap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok kötü bir durum inşallah ülkemize gelenlerde böyle bir sıkıntı yoktur. En çokda zor bela dişinden tırnağından arttırıp borç harç yarım ekipmanla alan genç insanlara üzülürüm.
    abi problem oldu diye milletin motorunu alıp götürecek halleri yok ya, servise çağırırlar orada değişim yapılır geri verilir. Ha satarken belki birkaç ölücüye rastlarsın malum türkiye burası... Başka da bi sıkıntı olmaz
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Tam da alma arifesindeydik, almayalım mı napalım bilemedim.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    yağ pompası sorunu zaten uzun zamandır var.2016 larda cozduler bu sorunu . yatak saran 2 tane cevremden var 2015 model altı r25 . yüksek devrin yüksek sorumlulukları var malesef 14 bine yakın ceviriyor ama yağ pompası dayanmıyormu noluyor bilmiyorum artık

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi problem oldu diye milletin motorunu alıp götürecek halleri yok ya, servise çağırırlar orada değişim yapılır geri verilir. Ha satarken belki birkaç ölücüye rastlarsın malum türkiye burası... Başka da bi sıkıntı olmaz
    İnşallah öyle olur kimse sorun yaşamaz. Ama r25 ikinci elinde ölücülük yapan adam benim gözümde kral adamdır o fiyatlar nedir öyle.2.el r25 alacak adama ölücülük farzdır

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    250 cc de en sorunsuz makina sanırım SUZUKİ İNAZUMA !

Yasin D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    22" Bajaj NS 200
    Alıntı A.Volkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 cc de en sorunsuz makina sanırım SUZUKİ İNAZUMA !
    Bir kere o Commuter tamam mı?

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Umarım problem çıkmaz turkiyedekilerde
    R25 i alanlarim geneli insan gibi kullanmadığı için hyosung gibi olacak sonu
    Eğer turkiyedekileri cagirmazlarsa gelecekte rivayetler dolaşmaya baslar forumlarda

Facede gördüm lastik yakarken motoru kitleyen bir çocuk vardı. Yağ filtresi sıkıntı yaratmış.

Forever ninja
    Eski_kasa bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)