Prohel Mevsimlik vs Yazlık Mont
Reklamlar
-
15 Haziran 2016, 15:27
Arkadaşlar Prohel alıcam siparişi geçicem şimdi ancak "Mevsimlik" mi "Yazlık" mı kararsızım. Mevsimlikte hörgüç var ancak yaz için yakar mı? Mevsimliğin korumaları daha iyi gibi geldi. Eğer yazlık ile arasında terletme ve rahatlık bakımından çok bir fark olmazsa mevsimliği almayı düşünüyorum.
Mevsimlik: http://urun.n11.com/mont/prohel-colu...ontu-P51359796
Yazlık: http://urun.n11.com/mont/prohel-alas...ontu-P51352406
Not: Mevsimlik "4 Mevsim" değil daha böyle baharlık tarzı galiba.
Reklamlar
-
15 Haziran 2016, 15:30
Bende aynı montun mevsimliğini aldım daha yaz gelmeden terletti birde yazlık mont aldım yani mevsimlik mont yaz için uygun değil bilgin olsun
-
15 Haziran 2016, 15:36
Alpbatur adlı üyeden alıntı
Bende aynı montun mevsimliğini aldım daha yaz gelmeden terletti birde yazlık mont aldım yani mevsimlik mont yaz için uygun değil bilgin olsun
Teşekkürler kullanan birinin yorumu daha faydalı oluyor. O zaman yazlık siparişi vericem. Kışa doğru da kaliteli bi 4 mevsimlik mont alıcam.
-
15 Haziran 2016, 15:37
şu "mevsimlik/4mevsim", illüzyonuna kanmayın. göğüsteki iki tane çizgi kadar yerden kaç paralık hava geçecek?
-
15 Haziran 2016, 15:40
shruikan adlı üyeden alıntı
şu "mevsimlik/4mevsim", illüzyonuna kanmayın. göğüsteki iki tane çizgi kadar yerden kaç paralık hava geçecek?
kesinlikle, yazlık olacaksa fileli olacak .
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
15 Haziran 2016, 15:40
shruikan adlı üyeden alıntı
İşte ben de onun kararsızlığına düştüm. Ancak yazlık almaya karar verdim.
-
15 Haziran 2016, 15:52
yazlıkta terletiyor ) prohel kullanıyorum
-
15 Haziran 2016, 15:52
Bende de prohel mevsimlik var terletiyor dostum. Giderken önümü falan açıyorum
-
15 Haziran 2016, 15:59
Yazlık Montlardada iç astar olmuyor takıp çıkabilen o kötü, mesela yağmurda kaldın veya gece yola çıkıcaksın hava biraz serin o zamanda üşütür veya ıslatır. Yokmu şöyle yazlık fileli içi en azından incede olsa çıkabilen astarı olan bir mont
-
15 Haziran 2016, 15:59
Yazlık aldım sonun da siparişi verdim bakalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)