Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ekipman yardım.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial mt 125
    merhaba, mondial 125 mt motosikletime binerken kask ve mont giyiyorum yazlık mont ama koruması falan yok , sadece rüzgar ve soğuğa dirençli,norml yazlık deri mont . bu halimle bile geçen gün polis denetlemesinde polis bana Antalyanın sıcağında helal olsun bu tarz giyinen pek görmedik bu tip motorla dedi.
    pek de benimki gibi maximum 70-80 le giden, ortalama 50 60la giden biri için ucuz ekipman ne önerirsiniz. temelde neleri almalıyım? fazla bir bütçem yok açıkçası. polis yeterli bu dedi ama içim rahat değil acıkcası.

kaskım bu ,yeterli mi acaba.
    http://www.motosikletaksesuarlari.co...GsQaAunp8P8HAQ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RyuujinJakka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 390
    Ne kadar bütçen var?

Motosikleti
    mondial mt 125
    henüz belli bir bütçe yapmadım kredi kartına yüklenebildiğim kadar yüklenicem işte. X max almayı düşünüyorum ,kalan para 1400-1300 civarı olur herhalde cebime

RiDeR_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX RoadraceR
    Hangilerine tavsiye istiyorsun eldiven, dizlik, pantolon?

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Hocam kaskın eskiyse veya 150 lira altı kasklardansa mt revenge ye bakmanı öneririm.Pantalon olarak motobike jeans'a bakabilirsin ama eğer alacak olursan forumdan iletişime geç ekstra koruma yolluyorlar,Bot istermisin bilmem ?Venom yazlık fileli montlara bakabilirsin.Tercihlerini yazarsan (deri-tekstil,dizlik-pantalon)daha iyi yardımcı olabiliriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------

Bütçe bol dersen Dainese air flux yada başka bir dainese modeli de bakabilirsin.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı KaskReis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütçe bol dersen Dainese air flux yada başka bir dainese modeli de bakabilirsin.
    dainese olsun çamurdan olsun diyon yani?

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dainese olsun çamurdan olsun diyon yani?
    Derken hocam ?

Motosikleti
    mondial mt 125
    aslında yanlış şekilde anlatmışım galiba derdimi, şöyle ki markadan ziyade bana sizce ne lazım . en temel neleri almam gerekiyor? hepsini mi almam gerekiyor. beni hayatta tutabilecek en minimum aksesuar nedir. mont ve kask yeterli midir? sormak istediğim bu

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Hocam seni hayatta tutacak olan kasktir. Geri kalan ekipmanlar yaralanmalardan buyuk ölçüde korur seni. Benim tavsiyem hepsini kullanman,düşüp deneyimleyip "eldivenim olsaydi bir sey olmazdi" demen hoş olmaz. Guzel bir eldiven,onayli mont,dizlik ve kask olmazsa olmazlardandir. Dusuk hizlarda bile en cok yaralanan yerler eller ve dizlerdir. Her butceye uygun ekipman var n11 e bakmani oneririm. Daha sonra ekipman incelemelerine forumdan ve ya baska sitelerden bakabilirsin illaki vardir.

Motosikleti
    mondial mt 125
    Alıntı BajajRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam seni hayatta tutacak olan kasktir. Geri kalan ekipmanlar yaralanmalardan buyuk ölçüde korur seni. Benim tavsiyem hepsini kullanman,düşüp deneyimleyip "eldivenim olsaydi bir sey olmazdi" demen hoş olmaz. Guzel bir eldiven,onayli mont,dizlik ve kask olmazsa olmazlardandir. Dusuk hizlarda bile en cok yaralanan yerler eller ve dizlerdir. Her butceye uygun ekipman var n11 e bakmani oneririm. Daha sonra ekipman incelemelerine forumdan ve ya baska sitelerden bakabilirsin illaki vardir.
    teşekkür ederim

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Hocam 1500 lira bütçe demişsin minimum ekipman demişsin yani bütçeyi kısmak istiyorsan mt revenge+venom yazlık mont+kevlar kot (motobikejeans)+eldiven alırsan seni hayatta tutar ama bir örnek vereyim 1.5 ay kadar önce gs ci bir tanıdığım ful koruma (bot hariç) kaza yaptı şuan topal geziyor kalıcı değil ama kazadan sonra keşke şuda olsaydı diyeceğine kullan o bütçeyi yani al bir yazlık bot üzerine sırt korumasıda al o montunki sünger gibidir.Kalite arttıkça yaralanma oranında azalır.Ekipmana en fazla parayı vermelisin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)