250 lik motosikletler beton mikserine geçildikten sonra buna hiç şaşmadım
250 lik motosikletler beton mikserine geçildikten sonra buna hiç şaşmadım
Pazar gunu dragta vardi bi tane. Niye on fren yok dedim adam agirlik yapiyor gerek yok dedi. Aman Allahim japonlar salak ya cift on disk koyuyorlar amk evladi dedim icimden.
Arkadaşımda kuba cg vardı hep söylerdi ama inanmazdım.
okadar hızlıgideken tel jantın teli gevşeyip şambrelli lastiğie deydiği anda patlar ve 170 i kayarak drift atarak yada tank slapper yapar.
(ı love kampana brake) :D
Nasıl oynuyorlar bunlarla detay verecek arkadaş var mı ?
Yolda epey denk geliyor bana da bisiklet tekerli CG ler
Daha sakalı çıkmamış bebeler (motorunda egzozu çıkmamış ) üstünde car car car gaz veriyor kırmızıda.
Avans veriyorum önden bunlar fırlıyor
vitesi 2 den 4 e çekiyorum elim dizimde tek elimle kafayı çeviriyorum arkadaşların yatışını izleyerek yanlarından uzayıp gidiyorum.
Geçilince zaten fazla zorlamadan hemen bırakıyorlar.
Henüz benim MT yi tokatlayan görmedim.
Zaten kalkışları vasat o küçücük arka dişliyle
kalkışta ben fırlarsam mümkün değil yetişemezler işin eğlencesi kalmaz o zaman da
Ben seviyorum eğlencelik oluyorlar..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
bende var bi tane. 67 lik silindir piston özel yapım gömlek artı olarak suzuki pistonu var. şuan yatmadan tertemiz araba ibresiyle bi 155i var.
Sonuçta bu cg tayfasi icin discovery channel begesel ekibi geldi. Adamlar icin bile garip bir hayat tarzi ki kimbilir neler gördü bunlar.
Ben trafikte şehir içinde böyle sürüyor demedim. Elbette haklısınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
Yanlış anlaşılma olmasın. Elbette ki trafikte insanların canına hangi motor turu ile kast edenn birine saygı duyulmaz.
Trafiğin olmadığı yerde tehlikeli hareketleri edenler de var bütçesinin yettiği cgler ile .
Atletcek felan... lan Adana mı bura... Doğanın tamponda düştü heehh iyi mi oldu şimdi ... S.. et tamponu hallederiz nasıl eleman iyi mi bitşeyi var mı
İnanmayanlar vardı demek istediğimiz bu işte.Ekipmana güvenliğe bakmayın tartıştığımız konu o değil.Adam diyor cg hayatta 170 180 yapmaz.Ben kanıtlıyorum 170 180 yaptığını ya ibre bozuk onun diyor.Sonrada cbr 250 yle falan yapılan yarışları atıyorum. Bu seferde ya tamam o hızları görüyoda durabilecek mi o motor diyor.Sinir ediyolar abi burda tartıştığımız konu güvenliği değilki gerçekten o hızı yapıp yapmadığı.Arkadaşımızında gördüğü gibi gerçekten bu hızları cgler yapabiliyor.
o kadar doğal bir video ki 3:47 de çiş molası veriyorlar adrenalin tabi
Tek mobilet 170 yapıyor.Ustamız Kelle memet, diyaloglar çok komik.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)