Kasimpasa kulaksiz nedir aga
-
15 Haziran 2016, 01:13
Ktm rc 250 miz calindi. 2 saattir orda surtuyoruz, bi tane pic korkusuzca binip duruyomu . Bi kactane kurye arkadas motoru gorup aradilar. Polise falan gittik ama agaaa bu nedir.
Orasi nasil bir semt, o insanlar ne oyle, orda adamin gotunu keserler yeminle. Kimse yok mu iki sohbet akil fikir verecek...kanim dondu resmen. Yazik bizim gibi insanlara ki bu acayip sehirde bu acayip dallamalarla beraber yasiyoruz
Reklamlar
-
15 Haziran 2016, 01:16
-
15 Haziran 2016, 01:17
Ben anlayamadım. Şimdi motorun çalındı ve sonuç?
-
15 Haziran 2016, 01:19
coldboy35 adlı üyeden alıntı
Ben anlayamadım. Şimdi motorun çalındı ve sonuç?
baba bende anlamadım motor çalınmış bulunan bölgeye gittiğinde arkadaş bölge insanından mı korkmuş mu tısmış mı anlamadım
-
15 Haziran 2016, 01:30
dur hele bi soluklan teker teker anlat bakalım
-
15 Haziran 2016, 01:49
Abi geçmiş olsun. Göz göre göre polisin bişey yapmaması adama kafayı yedirtiyor.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
15 Haziran 2016, 02:01
-
15 Haziran 2016, 03:02
Eski_kasa adlı üyeden alıntı
Makina şart
Boyle semtlere hic girmedin galiba sen, adamın üstünde doldur boşalt yaparlar o makinayı
-
15 Haziran 2016, 03:50
İlk gittigimde bende sasirmistim.Bi karakol vardi onunde 8-10 tane motor vardi.Sanirim calinti motorlardi.Motorlarin sayisi o skalada kaliyodu hep.
-
15 Haziran 2016, 04:52
Tirt bir operasyon oldu. Eve simdi dondum. Sonuc elde var sifir. Daha tane tane ve ayrintili yazarim yarin. Hayirli sabahlar cumleten
-
15 Haziran 2016, 08:40
Geçmiş olsun önünden geçip gidiyor birşey yapamıyorsun , Allah yardımcın olsun
-
15 Haziran 2016, 12:19
Hani futbol macinda spiker bazen su cumleyi kurar " Tam ders niteliginde bir pozisyon " bizim hikayemiz de tam ders niteliginde. Bizim hikaye diyorum cunku olayin kahramani arkadasim,ben yancisiyim. Sali sabahi uyandiginda motor kapida yok, normalde kapali otoparka aylik ucret karsiliginda birakiyor ama son bir aydir baska bir semtte kaliyordu ve o gece son gecesiydi zira cengelkoye tasinmis evi tutup temizligini yapmistik, neyse. Ne oluyorsa hep SON anlarda oluyor zaten.
Calindigini farkettigi saat 08.30 polise gidip kagit kurek islerini halledip eve donmesi saat 10.30 saat 11.00 de ben yanina geldim. Evin karsisinda bir teyze oturuyor ve sabah elinde anahtarla mal mal etrafa bakan arkadasa soyle diyor;
-oglum 3 kisi senin motoru sabaha karsi caldilar,bir kucuk motorla gelip alip gittiler. Ben namaza kalktiydim da ondan gordum,
Teyzeye neden polisi aramadin,neden bagirmadin, ya da evimizi biliyosun adamlar gozden kayubolur kybolmaz neden bizi uyandirmadin diyemeden basliyoruz teyzenin" aha bu yone gittiler" dedigi yonu arastirmaya...tam amerikan polisiye timiyiz,2 salak! Ama olayi cozen iyi salaklardan 2 otel,bir konfeksiyon,2 market kamerasi incelemeleri sonucunda elimzde piclerin motoru goturus goruntuleri ile polise merkezine donuyoruz, havali bir muzikle girip ,skrm boyle polisiyeyi diyerek cikiyoruz. Cunku polis abimiz diyorki
- yav kamera kaydiyla motor yakalandigini hic gormedim ben.neyse ekiplere yalandan onuncu kere haber ediyor...yalandan diyorum cunku civardaki hangi ekibe gitsek ihbardan haberleri yok. İcler acisi...arada feci yagmur yaginca kendimizi atiyoruz pes2016 ya.adam acili zaten bi de ben portekizle eline verip karsiyayada bbulunan evime donuyorum....
-
15 Haziran 2016, 12:49
dostum herhalde buldunuz fakat para çok gibi sizde fazla takmamışsın almamışsın alamamışsın... Kasımpaşa esenler güngören gibi yerlerde açık yerde motosiklet abus vb gibi sağlam markalarla sabitlenmedikçe bırakılmaz alır gotururler dostum
-
15 Haziran 2016, 12:57
İftar saati eve girdim ve telefon caldi
;facebook motor grubunda 16 saat once motorcu bir arkadas soyle yazmis ; sabaha karsi ktm ye tecavuz ediyorlar shibi ban ulassin numaram bu, arkadas arayip konusmus ve allah razi olsun cocuktan kasimpasada bir yere kadar takip etmis hemen atladim motora ve kasimpasaya gittik. Zenci mahallesine girmis 2 beyaz...dolastik bakindik ve avucumuzu yalayip evlere dagildik... Tam eve geldim yine telefon
: bu sefer de kurye arkadaslar gorup aramislar. Arkadas kulaksiz karakolunun kapisinda dikilmeye baslamis zira en son kulaksizda gormusler...bu arada 2 farkli karakol gittik ve karakolun icine giremedik, cunku yasakmis...magdur vatandasin karakola girmesi yasak,neyse arkadasim beni beklerken hirsiz pic motorla onunden gecmis ; gozlerimle gordum amk kafayi yiycem diyip durdu butun gece...bir baskasini kendi motorunuza tecavuz ederken dusunun.sinirlenmemek elde degil. Butun mahalleyi sokaklari ana ve ara yollari taaksimi tarlabasiyi karakoyu neresi denk gelirse bakindik, kesmedi hirsizin semtinin ara sokaklarini arsinladik ama nafile...sonuc:pois bi halta yaramaz,sans cok onemli ve en onemlisi KİLİT ALİN AMK KİLİİİİTTTTTT!
-
15 Haziran 2016, 13:10
anca oralarda park halinde bulmanız lazım bir araçla turlasanız daha rahat olur en olmadı gizlice park haline geçmesini beklersiniz sonra anahtarınız var zaten bam buralar öyle dediğim yerler kilitsiz bırakılmaz benım dandik pulsara bile disk kilidi aldım alarmsız diye içim içimi yiyor hala o yüzden ktm olsa balkonda bakarım ona düzgün bir şehirde falan yaşamıyoruz burası türkiyenin bok çukuru...
-
15 Haziran 2016, 13:11
Ben ülke çapında tanınmış Kasımpaşalı bir hırsız biliyorum ama onun genelde motosikletlerle işi olmuyor.
-
15 Haziran 2016, 13:19
Harbiden bok cukuru gardas, bugun devriyeye devam edicez,sotelenecez saga sola...hayirlisi valla
-
15 Haziran 2016, 13:28
mkoni adlı üyeden alıntı
Harbiden bok cukuru gardas, bugun devriyeye devam edicez,sotelenecez saga sola...hayirlisi valla
Sote yapıcaksanız kalabalık gidin 10-15 kişi dağılın yoksa sıkıntı 2 kişi ile olucak iş değil. Boş gezmez o hırsızlar.
-
15 Haziran 2016, 13:29
Kilit alın kilit diye haykırdığına göre o motoru Kasımpaşa gibi bir semtte kilitsiz sokakta bırakıyordunuz. Ne diyim kendi düşen ağlamaz.
-
15 Haziran 2016, 13:30
bu hırsız godoşlar motoru nasıl çalıştırıyorlar bilgisi olan var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)