Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kasimpasa kulaksiz nedir aga

Motovento
    REKLAM ALANI
    osmanico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Hırsızlar boş gezmiyor. O sokaklarda kaybolursunuz kalabalık gidin dağılın. Eliniz telefonda olsun sürekli birbirinize whatsap grubu açın resim atın şuradayım burdayım deyin. Allah yardımcınız olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Pulsar 150 NS
    osmanico haklı illa ki denk gelecek kahpe çocukları hocasm düz kontak yapıyorlar işte araba mantığı malum çook teknoloji bkz:panigale xdiavel falan onlar harıcınde keyless go yok ımmobılızer falan yok... Klasik şahini nasıl çalıyorsa öyle çalıyor annesi malum yerde çalışan kulaksız orman çocukları

Motosikleti
    Moto Guzzi Griso (2007) HD Sportster XL (1997)
    Alıntı mkoni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İftar saati eve girdim ve telefon caldi
    ;facebook motor grubunda 16 saat once motorcu bir arkadas soyle yazmis ; sabaha karsi ktm ye tecavuz ediyorlar shibi ban ulassin numaram bu, arkadas arayip konusmus ve allah razi olsun cocuktan kasimpasada bir yere kadar takip etmis hemen atladim motora ve kasimpasaya gittik. Zenci mahallesine girmis 2 beyaz...dolastik bakindik ve avucumuzu yalayip evlere dagildik... Tam eve geldim yine telefon
    : bu sefer de kurye arkadaslar gorup aramislar. Arkadas kulaksiz karakolunun kapisinda dikilmeye baslamis zira en son kulaksizda gormusler...bu arada 2 farkli karakol gittik ve karakolun icine giremedik, cunku yasakmis...magdur vatandasin karakola girmesi yasak,neyse arkadasim beni beklerken hirsiz pic motorla onunden gecmis ; gozlerimle gordum amk kafayi yiycem diyip durdu butun gece...bir baskasini kendi motorunuza tecavuz ederken dusunun.sinirlenmemek elde degil. Butun mahalleyi sokaklari ana ve ara yollari taaksimi tarlabasiyi karakoyu neresi denk gelirse bakindik, kesmedi hirsizin semtinin ara sokaklarini arsinladik ama nafile...sonuc:pois bi halta yaramaz,sans cok onemli ve en onemlisi KİLİT ALİN AMK KİLİİİİTTTTTT!
    Bilader geçmiş olsun da neden saçma sapan küfürler yazıp türkçe özürlü yazınla ortalığı kirletiyorsun? Anladık dertlisin de düzgün yaz yahu şu mesajlarını!!!

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı sarph35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilader geçmiş olsun da neden saçma sapan küfürler yazıp türkçe özürlü yazınla ortalığı kirletiyorsun? Anladık dertlisin de düzgün yaz yahu şu mesajlarını!!!
    Adamın her derdi bitti de "düzgün Türkçe" kaygısı kaldı.
    potasyum, IRau, YERUÇAĞI ve 5 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Moto Guzzi Griso (2007) HD Sportster XL (1997)
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adamın her derdi bitti de "düzgün Türkçe" kaygısı kaldı.
    Olacak dostum. Her canı yanan gelip burada küfürlü mesajlar yazamaz.

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Alıntı sarph35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olacak dostum. Her canı yanan gelip burada küfürlü mesajlar yazamaz.
    Hocam zorla okutmuyorlar değil mi ?Hoşuna gitmiyorsa okuma.Normal şartlarda haklısın ama aynı şeyleri yaşasan ...Motorun önünden geçiyor alamıyorsun.Polisler takmıyor...

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı chnctl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu hırsız godoşlar motoru nasıl çalıştırıyorlar bilgisi olan var mı?
    Çalıştırmadan çalıyorlar sonra mekana götürüyorlar düz kontak ile çalıştırıp geziolar.
    Kısaca ben;

metecel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS
    Alıntı Eski_kasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Makina şart
    Bence eğitim şart.
    hokasuya bunu beğendi.
    “Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben ülke çapında tanınmış Kasımpaşalı bir hırsız biliyorum ama onun genelde motosikletlerle işi olmuyor.
    ufff acıtmıştır
    000000 bunu beğendi.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Allah o duruma dusurmesin... o durumda ortaligin noktasina koyarim kimsenin de bana kufur etme demesine tenezzul edip cvp vermem..
    Gecmis olsun arkadasim.. emek hirsizi picler..
    YERUÇAĞI, jimi_hendrix ve Karalı bunu beğendiler.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...tavsiyesi.html

Gps takip cihazı olsa durum değişirmiydi?

6 ay önce benimde motorum çalındı kulaksız tarafında buldum bilgin olsun.kulaksızdan kasımpaşaya giderken ağaçlar altı diye bir yer var sor gösterirler ufak bir sanayi gibi bir yer.oralara bak ben orada buldum

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    istanbul gibi bir yerde de basamıyorsun maalesef. Mersinde olacak var ya mahalleye bi el etsem bi pikap dolusu adam gelir.
    Adana'da durum daha bi başka...Amcamın motorunu 18-19 yaşlarında birisi çalmış motoru adanaya götürmüş. Tufanbeyli taraflarında mahalleli çalıntı olduğunu farketmiş, çocuğu öldüresiye dövüp polise vermişler. Biz de motoru alıp geri dönmüştük.
    Uğur Gündüz bunu beğendi.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Beyler beyler beyleeerrrrrr) motoru bulduk aldik ve geldik,motr arkadasimin ama ben sevincimi anlatamam. Ayrintiya girmiycem ama kalabalik gidip 5 kisi polis destegiyle aldik.zarari ziyani yok. Duz kontak yapmis vites pedini kirmis o kadar. Herkese tesekkur ederim,kulaksiz da bulduk motoru. Basina boyle bisey gelen duyan herkese yardimci olmak boynumun borcu. Zira baska forumlardan bi kac arkadasimizda allah razi olsun.sizden de tabiki..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

Kufur icin de ozur dilerim sizden. Sinir kizginlik icinde olur o kadar
    Thracian ve fedos bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yohhh
    Beyler beyler beyleeerrrrrr) motoru bulduk aldik ve geldik,motr arkadasimin ama ben sevincimi anlatamam. Ayrintiya girmiycem ama kalabalik gidip 5 kisi polis destegiyle aldik.zarari ziyani yok. Duz kontak yapmis vites pedini kirmis o kadar. Herkese tesekkur ederim,kulaksiz da bulduk motoru. Basina boyle bisey gelen duyan herkese yardimci olmak boynumun borcu. Zira baska forumlardan bi kac arkadasimizda allah razi olsun.sizden de tabiki..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

Kufur icin de ozur dilerim sizden. Sinir kizginlik icinde olur o kadar
    o vites pegini bi taraflarına monte etmediniz mi?

Calan lavuk motoru atip kactigi icin herifciogluna bisey monte edemedik

Motosikleti
    Yohhh
    Calan lavuk motoru atip kactigi icin herifciogluna bisey monte edemedik
    neyse hocam bulmuşsunuz, geçmiş olsun.

Motosikleti
    D250
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o vites pegini bi taraflarına monte etmediniz mi?
    Polisle gitmişler, eğer dediğini yapsalardı insan öldürmeye teşebbüsten suçlanırdı kesin

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Tekrardan geçmiş olsun bulunduğuna çok sevindim. İnşallah böyle bir olayı birdaha yaşamazsınız

Motosikleti
    Artık Yok...
    En başda bulunan motora çok sevindim hayırlı olsun .. Allah beterinden hepimizi saklasın..

motor hayatımda yüzlerce çalınma vaakasına tanık oldum.. yeri geldi çok yakın arkadaşlarımınki çalındı yeri geldi öz yiğenimki çalındı..
    en başda hırsız kafayı takmışsa kilit disk kilit o kilit bu kilit hak getire kafayı takarsa çalar..

arkadaşımın yıllar önce kapalı garajında güvenlikli sitede villasından çaldılar.. Arkadaşım eşiyle tatile gidiyor ve o sıra çalıyorlar..
    belliki uzun süre takip etmişler kollamışlar.. nasıl çaldılar hala muamma .. güvenliği nasıl geçdin hadi geçdin kapalı garaj kapısının alarmı var onu nasıl aşdın ki oda merkeze bağlı yani alarm çaldığı an merkez polise bildiriyor.. hadi onuda geçdim garajda gene motor zincirli kilitli onları nasıl kırdın çünkü arkadaşım o zinciri özel almışdı gemi zinciri denilen bir baklası kolum kadar olan zincirdi.. yani neler gördük..

kafayı çok takarlarsa bir motora önden fizibilite çalışması yapıyorlar sen kimle yaşıyorsun nereye bağlıyorsun hatta ne marka zincir kilit v.b kullanıyorsun tatile ne zaman çıkıyorsun v.b hepsini araştırıyorlar.. yeterki kafayı taksınlar..

Genelde yıllanmış tecrübelerime dayanarak söyliyim 3 tip çalınma gördüm biri zevk için yani çalıyorlar geziyorlar sonra işleri bittimi fazla kendilerinide riske atmadan bir tarlaya bir yere atıyorlar.. ikincisi tamamen ticari parça amaçlı para için bu işi yapanlar..
    üçüncüsüde tamamen gıcık kapdıkları birine yapanlar misal etrafda gazlayıp duran hava atan bir şeyler yapan bir tip varsa ona gıcık kapmışlarsa kıllığına onun motorunu çalıyorlar..

hırsızdan nasıl azami oranda kurtuluruz denirse buda yukarda yazdığım şeyin sağlamasını yaparsanız ortaya çıkar.. birincisi pazarda çok tutan çok satan havalı şekilli motorlardan uzak durursanız ikincisi pazarda parçası çok aranan çok talep gören motorlardan uzak durursanız.. kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşımın gsxr nı çalmışlardı baya kovalamışdık o zamanlar bize söylenen sipariş üstüne bile çalıyorlarmış.. üçüncüsü mütavazi efendi takılırsanız kendi halinizde hırsızdan maksimum oranda uzak durmuş olursunuz..

Yıllardır motor sürerim çevremde çalınan motorları düşününce bir kaç naked ve bir kaç enduro dışında alayı racing makinelerdi..
    bir arkadaşım mecidiyeköyün en işlek yerinde oturuyor piaggio x8 i var yıllardır dandirik bir zincir kilit bağlar o kadar.. bir arkadaşımda 250 lik seyhan var 10-15 yıldır onda makine ilk sahibi şişlide oturur ne zincir ne kilit hiç bir şey bağlamaz yanındaki cbr600 çaldılar yan binalarındaki hysoungu çalmışlar adamın motoruna dokunmamışlar bile.. )

Motor çalınma videolarına youtube dan bakın bina kameralarından falan alınan görüntüler var eklemişler.. adamlar en işlek saatlerde en kalabalık cadde sokaklardan bile milletin içinden rahat rahat çalıyorlar millet anlamıyor çünkü adamın kafasında kask falan olunca onun motoru sanıyorlar..

Tekrardan kardeşime hayırlı olsun bulunduğuna çok sevindim çünkü o işin stressini çok yaşamış biriyim.. gerek yakın arkadaşlarımdan gerek akrabamdan..

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)