1. viteste durdugumda stop ediyor
Reklamlar
-
15 Haziran 2016, 00:39
beyler motorum 1. viteste giderken debriyajı sıkıp ön fren yapıyorum motor duruyor çalışırken ama bi 30 sn sonra stop ediyor bu dediklerim 10km falan hızda giderken durdugumda oluyo yeniyim diye yanlışmı yapıyorum yoksa ateşlemeyimi kesiyo yada başka bi durummu vardır anlamadım
Reklamlar
-
15 Haziran 2016, 00:44
-
15 Haziran 2016, 00:47
snappy x adlı üyeden alıntı
2.viteste dur
Shsh snappy ya
-
15 Haziran 2016, 00:48
Rölanti devrini yükseltirsen sorun çözülür.
Hava filtresinin orada vida gibi bir şey var. onu sağa çevirince yükselir. Sol da olabilir.
Çevir işte iki yöne de biraz yükselince bırak
-
15 Haziran 2016, 00:48
2.viteste dur
ve beyin koşarak uzaklaşır
-
16 Haziran 2016, 00:11
2.viteste dur
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Rölanti devrini yükseltirsen sorun çözülür.
Hava filtresinin orada vida gibi bir şey var. onu sağa çevirince yükselir. Sol da olabilir.
Çevir işte iki yöne de biraz yükselince bırak
teşekkür ederim yarın deniycem umarım işe yarar ayrıca snappy x güzel taktik veriyosun yarın onuda denicem
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
bulamadım rölantiyi bugün yine aynı şey oldu ama sonra nasıl olduysa açıldı motor şmdi 1 de durunca stop etmiyor
-
16 Haziran 2016, 00:12
yukarida arkadasin dedigi gibi rolantiyi yukseltmelisin
-
16 Haziran 2016, 00:35
deadqool adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim yarın deniycem umarım işe yarar ayrıca snappy x güzel taktik veriyosun yarın onuda denicem
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
bulamadım rölantiyi bugün yine aynı şey oldu ama sonra nasıl olduysa açıldı motor şmdi 1 de durunca stop etmiyor
Hava soğuyunca yine stop edecek yamaha'nın sitesinden XT125'in kullanım kılavuzunu indir orada gösterir yerini.
Motosikletli Kaplumbağa...
-
22 Haziran 2016, 23:53
rölantiyi buldumda bu seferde ulaşamıyorm oraya çok yüksek karbiratörü selenin altında biyere koymuşlar neyse teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)