Zinciri temizlemeden zincir yağı sürersem sıkıntı yaşarmıyım?
-
15 Haziran 2016, 00:31
birz jantla alakalı bu durum. benim motor gibi, turuncu, cırtlak bi renk değilse, genelde yağ, toz lekesi belli olmaz jantın üzerinde. ama dediğim gibi aykırı renklerde, narin bakım şart, pasaklı bi motorun olsun istemiyorsan.
ben motora her binişim öncesi, jantlardaki tozu bile siliyorum.
Reklamlar
-
15 Haziran 2016, 00:38
Yaşamazsın bende senelerdir öyle yapıyorum 15 20 yağlamadan sonra kafana göre balata spreyi veya benzinle diş fırçası ve bezle temizleyip kurulayabilirsin yapmasanda olur zaten bir yerden sonra yağ falan fırlayıp azalıp gidiyor pisliklerle birlikte.
-
15 Haziran 2016, 00:57
benim zincir 14 bin km boyunca hiç temizlenmedi. hep yağlattım. en son kurum gibi olmaya başladı. tamirciye gittim usta zinciri yağlatcam ama şu yağ kurumları canımı sıkıyo dedim. temizleyelim madem dedi. 30 dk boyunca uğraştı benzin ile anca temizlendi. sonra güzelce yıka dedi şu 100m ilerideki benzincide gel yağlayalım dedi. yıkadım geldim. zincire baktım bollaşmıştı ve o temiz zincir rengine bürünmüştü. yağrın gidip bir daha yağlatayım bari 3 hafta oldu yağlatmayalı...
-
15 Haziran 2016, 01:25
Zincir zinhar temizlenmeden yağlanmaz! Benim bir arkadaşım vardı, zincirini temizlemeden iyice yağladı, o akşam rakı sofrasında boğazından arı soktu, meğerse allerjisi varmış, sizlere ömür gariban...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)