Güneş doğarken motosiklet sürmek (video ve fotoğraflar içerir)
Reklamlar
-
14 Haziran 2016, 21:07
Reklamlar
-
14 Haziran 2016, 21:23
¹ yıldır yapmak isteyipte ertelediğim olay
-
14 Haziran 2016, 21:27
ENİGMA adlı üyeden alıntı
¹ yıldır yapmak isteyipte ertelediğim olay
Her hafta izin günümün sabahı illa bunu yapıyorum. Sonra eve gelip güzel bi duş alıp güne başlıyorum. Bazen duştan sonra uyuduğum da oluyor :D tavsiye ederim.
Motosikletinle aranda duygusal bağlar kuvvetleniyor böyle yollar bomboş. Videoda olduğu gibi. Koskoca 3-4 şeritli yollar senin. Karşıda güneş. Erteleme yap bir gün
.
Biri Beni Sustursun, susmadan konuşan motovlogger.
https://www.youtube.com/tanerpasin
-
14 Haziran 2016, 21:27
Hocam elinize sağlık. Keşke bu tarz paylaşımlar artsa. Nu arada nacizhane tabsiyem, manzara çekerken deniz veya dağ fark etmez ufuk çizgisini kdraja paralel ayarlarsanız seyir zevki tadından yenmez
Elinize gözünüze sağlık.
-
14 Haziran 2016, 21:30
Ben de çok severim. Bayramda yapacağım bir iki gun
-
14 Haziran 2016, 21:36
eminemre adlı üyeden alıntı
Hocam elinize sağlık. Keşke bu tarz paylaşımlar artsa. Nu arada nacizhane tabsiyem, manzara çekerken deniz veya dağ fark etmez ufuk çizgisini kdraja paralel ayarlarsanız seyir zevki tadından yenmez
Elinize gözünüze sağlık.
Teşekkür ederim. Tavsiye için ayrıca teşekkür ederim. Söylediklerinize dikkat edip öyle deneyeceğim bidahakine
brooklynnn adlı üyeden alıntı
Ben de çok severim. Bayramda yapacağım bir iki gun
Durduğun hata. Bağımlılık yapıyor ama benden söylemesi
-
14 Haziran 2016, 21:55
müzik, bence, olmamış. böyle daha sakin, daha dinlendirici bi şeyler olsaymış...
-
14 Haziran 2016, 21:58
shruikan adlı üyeden alıntı
müzik, bence, olmamış. böyle daha sakin, daha dinlendirici bi şeyler olsaymış...
Aynı fikirdeyiz de ben geç fark ettim. Ama 3. Dk dan sonra şarkı sakinleşiyor. Giriş biraz hareketli oldu.
-
14 Haziran 2016, 22:14
-
14 Haziran 2016, 22:20
sey_47 adlı üyeden alıntı
Macitli abi midir acaba dedim.
Sen ciktin abi
Senin ilk konunu gordukten sonra, benim de yapmisligim var. Birinde kicim dondu yavas yavas gittim baska sehire.
Digerinde az daha gec cikip sehir manzarasini cektim icime. Fotoyuda atayim dur
konu guzellessin.
Denizli burasi, meraklilar icin.
http://i.hizliresim.com/VY0mgy.jpg
Güzelmiş. Etrafı izleyip yeşilliğe dağlara bakmaya çalışıyorum ama m800 gözümü alıyor:D Bende Bağımlılık yaptı uyku tutmuyor bazen dürtüyorlar beni resmen. Kalkıp çıkıyorum dışarıya pijamalarin uzerine ekipmanlari çekip. Rahatlayip geliyorum.
-
14 Haziran 2016, 22:23
Geçen sene yaptığım sehirlerarası yolculuk için erken cikmam dolayısı ile güneşi de yolda karsiladigim eylemm... yazın ortası olmasına rağmen donmustu ellerim... Cok hos resimlerr...
-
14 Haziran 2016, 22:27
Kaza riskinin en çok olduğu zaman gün doğumu ve gün batımında olduğu söylenir istatistiklere göre. Yanılmıyorsam 2001 yılındaki Trafik Kazaları Eylem Planında yazıyordu, sebebi ise beyinin görüntüyü işlemesi ile ilgili birşeydi. Daha dikkatli ve daha keyifli sürüşlere.
-
14 Haziran 2016, 22:31
Şu son fotoğrafta motor ne kadar tatlı , ne kadar güzel çıkmış ya
-
14 Haziran 2016, 22:51
mustafaSRC adlı üyeden alıntı
Motosikletler sahiplerine çeker derler ha buradan çıkaracağımız sonuç tatlı olduğum değil fotojenik olduğum. Motosikletim de fotojenik benim gibi
EXLORD adlı üyeden alıntı
Kaza riskinin en çok olduğu zaman gün doğumu ve gün batımında olduğu söylenir istatistiklere göre. Yanılmıyorsam 2001 yılındaki Trafik Kazaları Eylem Planında yazıyordu, sebebi ise beyinin görüntüyü işlemesi ile ilgili birşeydi. Daha dikkatli ve daha keyifli sürüşlere.
Teşekkür ederim. Bazen sabah sürüşlerde gözlerim çok anlık dalıyor. Dikkatli olacağım.
oluroyle adlı üyeden alıntı
Geçen sene yaptığım sehirlerarası yolculuk için erken cikmam dolayısı ile güneşi de yolda karsiladigim eylemm... yazın ortası olmasına rağmen donmustu ellerim... Cok hos resimlerr...
Tesekkurler. Evet yazın ortasında bile güneş doğarken buz gibi oluyor. Mersinde bile böyle.
-
14 Haziran 2016, 22:51
mustafaSRC adlı üyeden alıntı
Zaten adam gibi son fotoğraflarda gözüküyor
-
15 Haziran 2016, 09:16
egemen0zturk adlı üyeden alıntı
Zaten adam gibi son fotoğraflarda gözüküyor
Aga yanlış anlama ama. Sırayla cümlenin her kelimesine virgül koyarak okudum. Bildiğim yörelerin ağızlarıyla okudum dikkatli özenerek defalarca okudum. Ama yazdığını anlamadim. Yeni uyandığından olabilir
-
15 Haziran 2016, 10:01
ooo ankara yolu alırım bi dal
-
15 Haziran 2016, 10:14
volkanmet86 adlı üyeden alıntı
ooo ankara yolu alırım bi dal
Evime en yakın en guzel manzaralı yer olduğu için (pek manzara yok ama güneş güzel doğuyor ve asfaltı güzel) Bidahakine çok erken uyanıp akyokusa gideceğim
-
15 Haziran 2016, 10:19
Ben de sabah erkencilerdenim. Özellikle bahar aylarında güneşin ısıttığı tabiatın kokusunu almak paha biçilmez.Ben dönüşte duş yerine güneşin ilk ışıklarıyla denize girerek yorgunluğumu atıyorum.
-
15 Haziran 2016, 22:41
oggomoggo adlı üyeden alıntı
Ben de sabah erkencilerdenim. Özellikle bahar aylarında güneşin ısıttığı tabiatın kokusunu almak paha biçilmez.Ben dönüşte duş yerine güneşin ilk ışıklarıyla denize girerek yorgunluğumu atıyorum.
Konya'da okumanın zararları işte. Şu sınavları bitireyimde bende memlekete döndüğümde sabah denize girecegim. Çok fazla özledim. Geçen sene ağustos ayından beri denizi bırak su birikintisi görmüyorum... Göl falan var da gidesim yok be aga deniz çok farklı bisey yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
Güncel efem.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)