Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

regal raptor cafe racer

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    04 Ocak 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yabadabu.
    Merhabalar ,
    motor almayı planlıyorum ve ilk motorum olacak. 10 bin tl kadar bütçe ayırmayı planlıyorum. Regal raptor cafe racer motorlarını gördüm görüntü olarak çok hoşuma gitti. Fakat çinli olduğu için kafamda soru işaretleri yok değil. Bu motoru kullanan ya da hakkında bilgisi olan var mıdır? İnternette araştırdığım kadarıyla hakkında bir inceleme göremedim.


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...78549092/detay

    hatta şöyle bir ilanda gördüm kasktır,monttur kurs ücretidir.Kafama soru işareti düştü. Bu kadar dandik motorda o yüzden mi bu kadar artısı var yanında diye düşünmeden edemedim. Bilgilendirebilecek varsa harika olur.

    Teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    19 Kasım 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Moto Guzzi Griso (2007) HD Sportster XL (1997)
    Selamlar arkadaşım. Yeni çıkan bir model ama üzerindeki motor bildiğimiz 250cc Regal motorudur herhalde. Sen verdikleri kaskı ve montu araştır onlar tırt olabilir. Ben ilk regal kullandım ve güzel motordu. Bir şikayetim olmadı ki bu model çok yakışıklı olmuş. Yakın arkadaşıma önerdim mutlaka incele diye.

  3. #3

    Üyelik
    04 Ocak 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yabadabu.
    anladım teşekkür ederim ilgin için. ya şimdi ilk motorum olacağı için arızayla sürekli ustayla beni motordan soğutsun istemiyorum. herkese soruyorum ve herkes bir şey diyor. Japon al , japon japon oo japon uu japon. tamam abi japon alayım diyorum. Sıfır bi japon dünyanın parası e hadi ikinci el alayım diyosun. ondada bir sürü soru işareti. her ne kadar japon olmasada yılın motoru seçilmiş zırt denmiş pırt denmiş eski kymco venoxlara bayılıyordum.onlara gittim baktım. iki üç tane motor inceledim sahibinden bulup. biri yan yatmış öbürü sürüklenmiş, göstermeye usta bul adam ara.zor işler yani. işim gereği o kadar vaktimde yok. bir an önce karar vermem lazım ama o motor ne olmalı bilemiyorum
    sarph35 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)