Merhaba arkadaşlar. Vitesli motoru ilk defa sürücü kursunda sürdüm o da mondial hyaena 100 dü. 5 bin km de scooter tecrübem var. sizce kiralasam kullanabilir miyim? sorun çıkartır mı?
Merhaba arkadaşlar. Vitesli motoru ilk defa sürücü kursunda sürdüm o da mondial hyaena 100 dü. 5 bin km de scooter tecrübem var. sizce kiralasam kullanabilir miyim? sorun çıkartır mı?
Otomobil ve/veya debriyaj-gaz olayını ve vites atmayı biliyorsan yarim saatlik bi antrenman sonucu alışabilirsin
Sende gereksiz ve içi boş konular açmaktan bıkmadın mı?
Merhaba
Bu tarz sorular bana çok sacma geliyor. Insan sizce bu motoru kullanabilir miyim sizce araba sürebilir miyim bisiklet kullanabilir miyim gibi bir soru gibi geliyor bana...
Sizi, sizin kapasitenizi anca siz bilirsiniz. Biri gelip burda ooo koçum cbr500 bile dusersin dese, gidip cbr500 mu kiralayacaksiniz.
Kendinizi canınızı tehlikeye atmak istemezsiniz değil mi?
Bence bu soruyu kendinize sorun..
Motosiklet kazalari
Sizden kaynaklı
Diğer suruculerden kaynaklı
Yol şartlarından kaynaklı
Hava durumundan kaynaklı
Teknik olarak, motosikletten kaynaklı olabilir.
Siz, size düşeni yapın. Sizden kaynaklı bir sorun yaşar misiniz bunun kıstasini yapın . Objektif olun.
Vitesli motor kullanabiliyor olmanız kiraladiktan sonra sorun çıkmayacağı anlamına da gelmez.
Ek olarak,cevremde cidden motor kullanımı hususunda yetenekli oldugunu düşündüğüm insanlar var. 250 mt ile başlayıp buyutenler yapan yapiyorda , bizler de mario değiliz mübarek...
sıkıntı cıkartır kaza yaparsan masrafı falan daha cok ugrastırır
Motoru devirirsen kaza yaparsan kan alırlar kan
abi yeni başlayan gördüm sordu cevapladık
ehliyetsiz kasksız sigortasız plakasız kullanan oldu cevapladık
kiralamak nedir abi ya
bi bitmediniz..
emanetin canı burnunda olur bulaşma..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)