Sağlık raporunda yaşadıklarım
Reklamlar
-
13 Haziran 2016, 15:00
Başlık biraz garip oldu ama bugün sağlık raporu alırken yaşadıklarımı paylaşmak isterim
Gittim işte bi tıp merkezine yazdı kadın formları geç dedi en son odaya gittim girdim doktor selam falan işte konuşmayı yazayım şimdi
-selam ehliyet için sağlık raporu alacaktim
+kaç yaşındasın?
-17
+Küçüksün daha ya ne ehliyeti dedi
-a1 falan dedim ben işte
+bide motor dedi vermem ben dedi bu yaşta ne motoru çok tehlikeli o falan filan
(Ben ısrar ediyorum bu arada gider başka yerden alırım ne demek vermek yok falan baya konuştuk sonra bu geçirmem ki bi rapor yazarım 10 yil ehliyet alamazsin gibisinden biseler dedi ben hala alacağım diyorum tabi neyse sonra pes etti yazı falan okudum vermek zorunda kaldı en sonunda)
Sonraaa çıkarken bitane doktorla daha karşılaştım bu işlem yapılan yerde oturuyordu bende kağıt vermek için gidince motor icinmi aldın dedi evet dedim işte başladı bu ben ortopedi doktoruyum bize gelen motorculari tedavi etmekten aciziz artık dedi çok tehlikeli ben seni uyarayim falan filan
Sonra can alıcı soruyu sordum :D
Size gelenlerin kaçı ekipmanı tam eğitimi yerinde insanlardı acaba yolda giden 10 kişiden 8 i kasksiz ekipmansiz tabi bi sürü motorcu gelir deyince açıkçası diyecek bise bulamadı sen o 2 kişinin icinde olacaksan tamam gibisinden biseler dedi çıktım gittim sonra .
Evet buda böyle bi animdir paylaşmak istedim
Motora bu kadar tehlikeli gözüyle bakılması bu yüzden biraz ölenler ağır yaralananlar hep korumasız kişiler sonra motor tabi tehlikeli olur.
Reklamlar
-
13 Haziran 2016, 15:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)