Bajaj Boxer ile 31 saat yolculuk 1100 km yolculuk
Reklamlar
-
13 Haziran 2016, 14:11
ya ben 150 cc bunu yapıyorum büyük motora gerek yok
ya şimdi herkeş o dediğiniz büzük olsaydı para sahibi olurdu gidipte pompacıda gece gündüz pompa yapmazdı ne derler çok mal haramsız yok söz yalansız olmazmış helal kazanınca bajaj boxer alabiliyon demekki içini sorgulamak lazım ben arabaya artı motora 65000 lira nasıl veriyom işçinin maaşını vermiyom motor alıyom değil mi
yok motorda uyumadım terör bölgesiydi hep ayık gitmek zorunda kaldım
Reklamlar
-
13 Haziran 2016, 14:12
Ulan bastıra bastıra oruç tuttum derler. Utanmaz milletin günahını alırlar.
Hep mi böyle? Hiç mi şaşırtmaz?
Siz kimsiniz ki belirli bir motosiklet sahibine saçma sapan iftiralarda bulunuyorsunuz? Tanımadığınız etmediğiniz insanlar hakkında bunları söylediğinizde, söylemeyi bırakın bunları düşündüğünüzde, inandığınız dinin, emrettiklerini yerine getirdiğinizi mi sanıyorsunuz?
O oruçlar hep kabul. Aynen devam..
-
13 Haziran 2016, 14:18
dostum kask kamerası fotoğrafı telefonla çekmedim direksiyona düzenek yaptım direk çekiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
ya ülkemizdeki islam anlayışı farklı bir durum mesela bizim karadenizde iftardan sonra hayat kadınları işe çıkar vatandaş orucunu açar gider seansını alır sonuçta tuttuğu oruç onun orucu onun kafasında oruç tutmakta oruçtan sonra zina yapmakta normal geliyor demekki sonuçta ihtiyaç meselesi ben kimseyi yargılamıyorum karı satarak motosiklet alabilirsin yada bar pavyon sahibisindir ne bilim jigolosundur kadın dostun zengindir almıştır ben sabah akşam çalışan biriyim anca boxer alabildim ama iş adamı olsaydım doktor olsaydım ozaman bmw bineridim
-
13 Haziran 2016, 14:33
Hayretle bu saçma konunun ne zaman kapancanı takip etmekteyim 😳😳😳
-
13 Haziran 2016, 14:46
İnsanların harcadığı paralara göre etiketlemek senin neyine oluyor? Polemiğe girmeye değecek zihniyet yok anlaşıldı, yakında konu kilit + ban gelir zaten.
-
13 Haziran 2016, 17:08
Uzun yola çıkmış arkadaş
-
13 Haziran 2016, 17:26
Benim anlamadigim zengin olanlar hep kadin ticaretimi yapar? Adam kazanmis gs1200 ünü almis. Gerisi sizi ilgilendirmez. Hatta adamla alakali hicbirsey sizi ilgilendirmez.
Bence oructan aldiginiz sevabi heba etmeyin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)