Merhaba.Yarın http://www.kralmotor.com.tr/kr-100-b-seyyah/ motorum ile 90 gidis geliş yol yapacağım.Evraklarim tam.
Sizlerden sadece ne tür sıkıntılar oluşabilir giderken yanıma ne almayalım onu soracaktım
Merhaba.Yarın http://www.kralmotor.com.tr/kr-100-b-seyyah/ motorum ile 90 gidis geliş yol yapacağım.Evraklarim tam.
Sizlerden sadece ne tür sıkıntılar oluşabilir giderken yanıma ne almayalım onu soracaktım
Hava durumuna bakmamı,yağmur ihtimali varsa yagmurlugunda varsa almanı tavsiye ederim.
Zincirini lastiğini yola çıkmadan önce kontrol edip lastik basıncını da kontrol etmeni tavsiye ederim. He bu arada varsa da gaz veya debriyaj telini de almayı unutma
Lastik tamir köpüğü sprey.
Kontrol etmen gerekenler
Zincirin gerginligi
Motor yağı
Lastik basinci
Frenlerin durumu
Zincir yağı
yanina iki tane sigorta tornavida anahtar ve lastik köpüğü almalisin ayrica 1 metre kablo al nolur olmaz her halikarda isine yarayabilir zaten arkadaslarinda soyledigi gibi debriyaj ve gaz teli sart 😀
Iyi forumlar
90 Km Yol mu yapacaksın?
Yol 90 gidis 90 gelis 180 km
dün 950KM yol yaptım Kıbrıs'tan Kocaeli'ye tek pişmanlığım yazlık montla yanıma içlik bi kıyafet almadan çıkmak oldu hava karardıktan sonra son 200km'yi titreye titreye geldim çok kötüydü gece yapacaksan yolu kalın giyin
90 mı?
Hiç unutmam, 2006 da ilk 125'lik cinliyle 30 km yol gideceğim, aldı beni bir düşünce..
Küçükken babam mobylette ile gider gelirdi o yolu...
Sonra bi çıktım yola, 450 km gidip gelmişim
Fren ve gaz halatı, ampul, yedek buji ve köpük.. her daim yanınızda olsun. 5 km bile olsa motor itilmez. Ben 15 li yaşlarda o kontenjanını doldurdum ))
Besmele ile cik yola ya ALLAH bismillah de.
Geç yatma uykusuz olma yeterli.
Hayırlı yolculuklar.
Otobana çıkmayacaksan olası tehlikelerin büyük kısmını elemişsin demektir. Çünkü 100cc ile otobanda tehlikeli olabilir. 100-125-150 hatta 200cc motosikletler bile otobanda zor durumda kalabiliyor. Sürüş tecrübenize de bağlı olarak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)