Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor Kazası Ve Suçu Örtpas Etmeleri

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kral 100-B Seyyah
    Merhaba.Bir uzun yola çıkacaktim ve biraz motoru açayım dedim.100CC motorum var.Yolda giderken önümde arabayi soldan sollamak istedim.Ama araba da soldan park etmek için sola kıvırdı ve yandan çarptım.
    Polisi çağırdılar.Ruhsat ehliyet tam olduğu için bir sorun olmadı ama onların ne sinyali ne de durma kırmızı sinyali çalışmadıgi için sıkayet ettim.
    Lakin kabul olmadı.Beni suçlayarak polise olayı anlattılar hep.Sonuçta yine suçlu ben oldum ama bir sorun çıkmadan evrak tamlığından beni bıraktılar.
    Onların sinyali olmadığı için bir ceza almaları gerekmez mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ali Bircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motor mu, ne motoru ? motor ne arar la ögrencide
    Burası türkiye welcome to cehennem
    jimi_hendrix ve furkanuc bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kral 100-B Seyyah
    Millet resmen motorcu olsa da ceza yazsak diyorlar

Motosikleti
    Mondial Drift
    Cana kasıt var diyiceksin öldürüyolardı allah korudu diyicen kamera takıcan burası Türkiye aglıyıcan bagırıcan anca o zaman basıyo beyinleri

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Çok hizliydin dediler mi?
    Genelde hiç yavaş olmaz motorcular.
    Duran motor kazaya karissa, motor çok hizliydi abi yea derler.
    Mengu16 bunu beğendi.

şikayetini nasıl kabul etmediler anlamadım? ceza davası açmak istiyorum de ordan mahkemeye gidicek sana kagıt gelicek duruşma günü saati vericekler hakime ispat et edemesende anlat olayı muhtemelen inanıcakdır ve karşı taraf ceza alıcaktır

efizikci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba xcg 100>Pulsar 200NS>xtreme max200>Dominar400
    motorla kaza yapıyorsan geçmiş olsun çok hızlısın bir anda çıktın sen önüne bakmadın bilmem ne neler neler daha geçen gün yolumda giderken adam yandan kırmaya başladı korna çaldım dedi ki önüne baksana ne diceksin artık yoruldum çok geçmiş olsun sana da kardeş sana birşey olmadıysa gerisi fasa fiso

montrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Turkiyede motorcu ya nerdeyse terörist ile aynı kefeye koyacak şerefsizler bu olaya şaşırmadım yani.

Welcome to Banana Republic
    Mengu16, jimi_hendrix ve furkanuc bunu beğendiler.

BalkanRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Kamera keyfi degil artık zorunlu takmazsan kamera zaten sen hızlı gidiyodun cok dıkkatsızsın ama kamera olunca adamlar 2 kere dusunuyor ustune kırmadan once :D

Motosikleti
    Çok var :)
    Artik durum öyle bir hale geldi ki kaskima kamera gibi kutu takicam kamera sanmalari icin cok gecmis olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Adam hatali fonus yapip carpti ne dedi saniyorsun ? Sende hizliyfin kameranda kayit olmadiktan sonra bosa trisss

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    geçen ben de buna benzer bi badire atlattım. kavşağa doğru önümdeki araç yavaşladı, sağa doğru açıldı, dedim geçeyim gideyim şunu. çıktım sollamaya zart diye sola kırdı öküz; sinyal falan tabiki de yok. sol arka teker tarafından sürttüm arabaya. motorda bi şey yok, arabada derin simsiyah çizikler oluştu (teşekkürler gidon topuzu).

"kim ödicek bunu?" laga luga yaptı eleman, dedim "polis çağır", çağırdı, geldi polis. ehliyet, sigorta, muayene tam diye bi şey yapmıyormuş polis, olaya hiçbir şekilde müdehale etmiyor, fikir bile belirtmiyor. neye yarıyon ki sen?

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    polise de dava aç ulan... ***na koy hepsinin.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

ibo8316 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125e
    3 sene önce tek gidiş -dönüş olan yolda arac beni solladı karsidan gelen araçla bir an burun buruna gelince ona önden carpmamak için benim scooter uzerine kırdı resmen kacma payim yoktu.

Ehliyet-Kask vardı kaza sonucu yaya kaldirimina firladim aracin resmini cektim (kacmasin diye) ambulansla hastaneye kaldirdilar (mont yoktu) adamda geldi kanda alkol varmi diye baktilar hastane polisi geldi sordu karakola gittik karsi tarafla beraber babası "tüm motorcular kasksiz deli gibi aradan kiyidan gidiyorlar" dedi benim sigortam attı adam dikkatsizsin kaskin bile yok dedi bende var hastane poliside gördü dedim neyse çocuk geldi yalvardi yakardi askerden izne geldim şikâyetçi olma diye..

Dedimki ;Markanin bursa yetkili servisine bırakırım kirilan ezilen parcalari orjinal olarak degistirin sikayetci olmam dedim..
    Adam tamam sigorta kaski bunun icin var karsilamazsalar biz yaptiririz dedi ben şikayetçi idim 1 aya tamamlandı savcilikta ifadeye cagirdilar sikayetimi geri aldım.

Cok gecmis olsun tekrardan araci bulup tutanakta yolunuzda oldugunuzu belirtin (aradan gitmedigin-aniden o seride kirmadigin i anlat)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)