merak etme kardeş arkadaşada yazdım teker yapmıyorum diye neşim olur teker le filan doğru düzgün kullanıyorum
Arkadaşlar mavi r25 olmamasından dolayı kırmızı beyazı tercih etmiştim yarın alıcaktım araştırmalarımın sonucu 2015 model sıfır bir tane mavi r25 buldum şu anda almaya gidiyorum kırmızımı alsam yoksa
yav dünya karıştı r25/mt25 imalat hatasından, siz hala alacam diyonuz?
Hayırlı olsun ,siyah yazın gevur .. gibi yanıyor, sıcak çekiyor.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Hayırlı olsun güle güle kullan. Bende fuarda kırmızı beyazı görüp beğenmemiştim. Ama alıcı gözüyle baktığımda gerçekten hoşuma gitti. Ve bana göre mavi ve siyahtan daha kalıplı gibi durdu. Güzel bi renk. Tekerine taş değmesin.
Shruikan kardeşim dünya karıştı diye geri çağrılcak diye motorsuzmu kalalım geri çağırırlarsa yollarız gider dertmi yani 1 aydır motora binemiyorum zaten çağırana kadar binelim belki yalan haber bir şey olmıycak şimdi geri çağırıcaklar diye almıyalımmı 1 sene sonra geri çağırdılar bir sene motora binmicezmi motora binmeyi unuturuz valla geri gelmessede napalım yani bindiğimiz kadar bineriz geçeriz 600 rr a başlarım r25 ine 16.000 TL dünyanın sonumu abartmayın bu kadar yapıcağınız şeyleri ertelemeyin yarının garantisi yok boş işler sıkmayın kendinizi
Alma kırmızı beyaz eğer gönlünde mavi varsa.Bende 1 aydır yaklaşık mavi rengini bekliyorum.Bütün bayileri aradım ellerinde yok.Hayvan gibi kırmızı beyaz getirmişler.Bırakın almayın kalsın içlerinde.
Evt arkadaşlar dün kırmızı beyaz r25 imi alıp sağsalim eve geldim 100 km yol yaptım çok keyifli inanılmaz bir motor[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
r25 alan arkadaşlar şu zorunlu sigortadan haber versenize ne kadar yakıyor bu sigorta cebimizi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)