Arkadaşlar konu başlıklarına yazdım ettim cevap alamadım 2 gündür...
Reklamlar
-
11 Haziran 2016, 18:07
Merhaba arkadaşlar. Aklımda Cbf 150mi yükseltme fikrim var. Aklımda 2014 model Regal Raptor Spt 350(enduro) var. Hatta malum sitede takip ettiğim bir ilan da var. Bu motosikleti önerirmisiniz? Yedek parçasını bulabilirmiyim? Aldığıma pişman eder mi? Daha güçlü olsun uzun yol yapabileyim diye tercih ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum...
Reklamlar
-
11 Haziran 2016, 18:40
Dostum o makinalarin fabrika cikisi şanzıman arizasi verdigini soyleyim sana bizde vardi 250 lik bi tane japon sanzumani taktirmistik oda bayagi tuzlu olmuştu ama tercih senin tabiki her ne kadae cbf 150 olsada hondadan sonra motordan sogutabilir
-
11 Haziran 2016, 19:32
wheelie adlı üyeden alıntı
Dostum o makinalarin fabrika cikisi şanzıman arizasi verdigini soyleyim sana bizde vardi 250 lik bi tane japon sanzumani taktirmistik oda bayagi tuzlu olmuştu ama tercih senin tabiki her ne kadae cbf 150 olsada hondadan sonra motordan sogutabilir
Çok teşekkür ederim. Başka başlıklarda baya önermişler şöyle iyi böyle iyi falan. Ama siz böyle diyorsanız şahsen iki üç kez düşünmek gerek
-
11 Haziran 2016, 20:15
Rica ederim iyi gunler
-
12 Haziran 2016, 00:28
Başka da kimse kullanmadı ya da görmedi sanırım?
-
12 Haziran 2016, 00:30
Ben o motorun bir incelemesine denk geldim, gayet olumlu bir inceleme yazısıydı.Bu şanzıman yada başka tarz sorunların genele maledilmesi doğru değil.İyice araştırın, aldığınız takdir de siz onu uzmezseniz oda sizi üzmeyecektir.
-
12 Haziran 2016, 00:32
Erdost adlı üyeden alıntı
Ben o motorun bir incelemesine denk geldim, gayet olumlu bir inceleme yazısıydı.Bu şanzıman yada başka tarz sorunların genele maledilmesi doğru değil.İyice araştırın, aldığınız takdir de siz onu uzmezseniz oda sizi üzmeyecektir.
İşte birbirinden çok zıt iki yorum :D Ne yapayım ben şimdi?
-
12 Haziran 2016, 00:53
Madem böyle birşey düşünüyorsun, o zaman Rx3 evo bence buna göre daha uygun gibi.Kullanıcısı çok net bilgileri oradan öğrenebilirsin motor ile ilgili.
-
12 Haziran 2016, 02:05
Dostum arada kalıcak bişey yok dostane sen üzülme diye yorum yapıyorum ki sıkıntı sadece benim yaşadığım bi sıkıntı değil gördüğüm yaşadığım duydugum şahit olduğum bi sıkıntı iyi günler
-
12 Haziran 2016, 08:28
Erdost adlı üyeden alıntı
Madem böyle birşey düşünüyorsun, o zaman Rx3 evo bence buna göre daha uygun gibi.Kullanıcısı çok net bilgileri oradan öğrenebilirsin motor ile ilgili.
RX3i evo benim de aklımda ama fiyatları çok yüksek. Cbf 250lere bakmaya başladım. Acaba tatmin eder mi bilmiyorum?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)