Arkadaşlar ben motorumla bı durum yasıyorum sızdede oluyormu cok merak ettım viraja girdigimde ve o virajı guzel bi şekilde aldıgımda eve gelince sebepsizce gülümsüyorum bu sadece banamı ozel yoksa cıldırıyommu yoksa herkezde oluyormu
Arkadaşlar ben motorumla bı durum yasıyorum sızdede oluyormu cok merak ettım viraja girdigimde ve o virajı guzel bi şekilde aldıgımda eve gelince sebepsizce gülümsüyorum bu sadece banamı ozel yoksa cıldırıyommu yoksa herkezde oluyormu
lastikleri değiştir. latikstendir o, viraj olsa duramazdın.
çılgınsın maan :')
Bu yatışın/eğimin bir benzerini lunaparkta salıncaklarda yaşayabiliyoruz.
O zaman da gülüyorduk; şimdi de ...
Kuşlar, böcekler, güneş... Ne güzelsin sen tabiat.
O Virajı alamadıgın gün hastanede gülümsemeye devam edeceksin
Motor şeytan işi.
Viraja korkarak girince eve gelip somurtuyorum
U dönüşleri virajdan daha heyecanli.
ben virajda tutuşuyorum ne gülmesi
Motosiklet bir tutku bu tutkunun dofuguda tirsarak gorilen virajdan cikistaki adrenalinle karisik mutluluk hormonudur amiyane tabiriyle içe dogru taharetlenmekde denir
Viraja mutsuz giriyorum virajda ağzımı sürterek mimiklerimi gülüşe çeviriyorum
Ben virajdan ziyade, gün içerisinde ölmediğim için seviniyorum
Bende tam tersi... bir ara ciddi anlamda motor kullanmadım bir sure geçti...
Surusu değerlendirme gibi bir huy edindim. Durup düşünüp o ani değerlendirmek.. lan orda öyle birşey yaptım hata idi o dedigim an... Alllaaah... ve bu o kadar çok oluyordu ki.. o kadar çok hata buluyordum ki... kahroluyorum... etrafimdakiler hayirdir canim mi sıkkın dediğinde, anladim ki oluroyle bir sure dur... dedim ))
Tek derdim kendim için eeen güvenli ulaşımı surusu sağlamak... hiç bir surusumde hala bunu basaramadigimi ve gunun birinde bunu gerçekleştireceğim inancındayım... Her motora binisim ,her zaman ilk gunum.. Böyle düşünmem gerektiğine inanırım , beni dinç tutuyor.
4 lü kavşakta dönerken güldüm bende lastiklerin markası bile naylon
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)