Gecen evde gulme krizine girdim,megersem virajli yollardan gelmisim eve...
Gecen evde gulme krizine girdim,megersem virajli yollardan gelmisim eve...
bugün gülmedim de, yüreğim ağzıma geldi. aynı köy yolundaydım gene, kaptırmış viraja girdim, karşı şeritten de traktör geliyo. ya tarktörün altına gircem ya tarlaya gircem. "hadi bakalım" deyip verdim kontrayı, solumda traktör sağım da tarla, yatık vaziyetteyim, yolda ufak ufak taşlar mı varmış ne şöyle mercimek tanesi boyutlarında falan, arka tekerlek kendini bi saldı: dedim "aha zıçtık!", taşlı bölge uzun bi mesafe değildi de teker tekrar tutundu yola.
işte böyle üç buçuk attım bugün.
O değilde viraj yapıp yatağa girdiğimde tam dalarken sanki viraja yatıyormuşum gibi hissediyorum. hani saatlerce havuzda yüzersin akşam yatağa girince hala suda hissedersin ya aynen öyle
hiç viraj kaçırmadım. bindiğim her motorda da virajlarda lastiğin tamamını kullandım ama hiç indiğim zaman ne güzel sürdüm diye düşünmedim.
Bakırköyde meshur bi viraj var bi de orayi dene.çok fazla güleceğine eminim
Sen hala 3 g 'demisin 4.5 g olaydı çıkarken patlatırdın kahkakayı
virajlardan çok eğlenirsem içimde bir mutluluk oluyor. fakat virajın 1 tanesini daha iyi dönebilecekken dönememem beni deli ediyor aynı yerden 2-3-4 defa daha geçiyorum
Her gun dondugum trafigin cok cok seyrek oldugu kavsaktan ramazan ayinin arefesinde donerken arka tekerin birakmasiyla ayagimi nasil bir vurduysam yere bilegim hala agriyor bot olmasina ragmen... Kendime fuvenimin azaldigini farkettim. Ramazan ayindan sonra calismalara devam...
Tuhaf olan lastikte kaymayi saglayacak bir durum, ne de o asfaltta herzamankinden farkli bir durum yoktu.
Ofiste arkadaşlar hal/hareketlerime ve suratıma bakıp, motorla gelip gelmediğimi anlayabiliyorlar. Ne viraja yatarım, ne de makas atarım ama bir şekilde surat değişiyor demek ki.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)