Sıfır motor alıyorum ama ekipman yok.
Reklamlar
-
11 Haziran 2016, 00:39
Merhaba arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi motora yeni başlayacak bu kardeşinize de aktarın. Önümüzdeki hafta gidip sıfır motor alacağım Pulsar 200 Ns. Yeni başlayacağım için ekipmanım da yok. Ekipman konusunu nasıl halledebilirim yardımcı olun? Yaşadığım yerde ekipmanı bırakın kask takan bile neredeyse hiç görmedim. Onun için bu konuda yardım alabileceğim en uygun yer burası gibi.
Öncelikle kafamda bi fiyat belirlemedim ekipmanlar için ama sağlam ve hayat kurtaracak türden olması ve bunu uygun fiyata yapabilmem önemli. Deneyimli arkadaşlardan öneriler ve tavsiyelerini bekliyorum 😊
Reklamlar
-
11 Haziran 2016, 00:43
Totalde 1000 liralik bir ekipman işini görür önce kask sonra mont sonra dizlik eldiven diye ilerleyenilirsin. Ama hepside şart
-
11 Haziran 2016, 00:44
Hocam seni zorlamayacak ortalama miktarı söyle ona göre önerelim.
-
11 Haziran 2016, 00:50
KaskReis adlı üyeden alıntı
Hocam seni zorlamayacak ortalama miktarı söyle ona göre önerelim.
1000-1500 beni zorlamaz. Ama uyduruk bişey de olsun istemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------
seyhans adlı üyeden alıntı
Totalde 1000 liralik bir ekipman işini görür önce kask sonra mont sonra dizlik eldiven diye ilerleyenilirsin. Ama hepside şart
Bende zaten kask mont eldiven falan almam gerektiğini biliyorum. Ama ne alacağımı bilmiyorum. Alırken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum.
-
11 Haziran 2016, 01:06
Bence kask olarak suan kullandigim MT serisine bakabilirsin fiyat skalana göre, mont olarakda kaliteli bi yazlık mont malum havalar yanıcak, eldivende scoyco falan bakarsın geri kalan paranlada bi pantolon cekerdim senin yerinde olsam
-
11 Haziran 2016, 01:39
Başlangıç için min 1000 TL gerekli.
Kask 200 TL civarı
Mont 300 TL civarı
Dizlik 100 TL civarı
Eldiven 100 TL civarı
Bot 300 TL civarı
Bu seti yapmadan "Benim ekipmanlarım tam" diyemezsin. Ben de yeni bir motorcuyum ve öğrenciliğimin son zamanlarını yaşıyorum. Yazın işe başlayınca ekipmanlarımı teker teker yükselticem. Şuan ekipmanlarım bu bahsettiğim fiyatlarda seyrediyor.
aleceiffel adlı üyeden alıntı
Bence kask olarak suan kullandigim MT serisine bakabilirsin fiyat skalana göre, mont olarakda kaliteli bi yazlık mont malum havalar yanıcak, eldivende scoyco falan bakarsın geri kalan paranlada bi pantolon cekerdim senin yerinde olsam
Pantolonu dizlikle kapatırsın önceliği bot olmalı.
-
11 Haziran 2016, 01:45
AWESQME adlı üyeden alıntı
Başlangıç için min 1000 TL gerekli.
Kask 200 TL civarı
Mont 300 TL civarı
Dizlik 100 TL civarı
Eldiven 100 TL civarı
Bot 300 TL civarı
Bu seti yapmadan "Benim ekipmanlarım tam" diyemezsin. Ben de yeni bir motorcuyum ve öğrenciliğimin son zamanlarını yaşıyorum. Yazın işe başlayınca ekipmanlarımı teker teker yükselticem. Şuan ekipmanlarım bu bahsettiğim fiyatlarda seyrediyor.
Pantolonu dizlikle kapatırsın önceliği bot olmalı.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&s...HA06sWudNcSdIA
Birisi pantalonun işlevini dizlik görür mü dedi
-
11 Haziran 2016, 01:53
-
11 Haziran 2016, 02:04
Mt revenge kask,Motobike jeans pantalon,Düzgün bir sırtlık al.Eldiven ve mont kesinlikle gerekli ama o konuda pek tecrübem yok karışamıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------
AWESQME adlı üyeden alıntı
Ben pantalon alma demedim önceliği bota vermeli bence. Sağlam bir dizlik pantalon alana kadar götürür. Benim dizliğim bu mesela ve 1.93 boyum var bacak boyumda uzun ona rağmen neredeyse bileğime kadar geliyor. Çok memnunum.
http://mcdn01.gittigidiyor.net/22042...204_tn30_0.jpg
Pantalon alıcam tabi ama önce bedenini bulmam lazım
Hocam 100 liraya dizlik alacağına 250 ye pantalon alsın.
-
11 Haziran 2016, 02:07
Motordan az kıs 200 luk alıcagına 150lik al kalan parayla adam gibi shoei kask al keyfine bak
-
11 Haziran 2016, 02:31
Daha kötüsü de olabilirdi. Pantolon tabiki de önemli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:28 ----------
AhmetCan1903 adlı üyeden alıntı
Motordan az kıs 200 luk alıcagına 150lik al kalan parayla adam gibi shoei kask al keyfine bak
Adam gibi bişey almam için motordan kısmama gerek yok. Motorumu alırım ekipmanı da adam gibi bişey alırım o önemli değil. Yeterki alacağım ürünler sağlam bişey olsun ve vereceğim paraya değsin.
-
11 Haziran 2016, 02:40
Yelpaze tip koruma demiri taktır. Arka ayaklıkları da kaynakla sabitlet sanayide.
Daha yeni durduğum yerde yatırdım motoru; şükür ayağıma, bacağıma bir şey olmadı... Motora da bir şey olmadı...
Nasıl başardığıma gelince; birine yer vermek için seleye oturup, ayaklığı kaldırıp, motoru iterek geri çekip kenara aldım ve inmek üzere sola doğru yatırmaya çalıştım...
Ayağı açmamışım
Çıkarılacak ders: cep telefonuyla konuşurken motorla da uğraşmaya çalışmayın
-
11 Haziran 2016, 02:52
Mt revenge kask,Motobike jeans pantalon,Düzgün bir sırtlık al.Eldiven ve mont kesinlikle gerekli ama o konuda pek tecrübem yok karışamıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------
Hocam 100 liraya dizlik alacağına 250 ye pantalon alsın.
Pantolon konusunda çok haklısın. Mutlaka pantolon alcam. Kask a gelince 400-500 civarında olabilir. Montta aynı şekilde 500 civarı olabilir. Yeter ki üzmesin. Zaten hız yapacak birisi değilim ama trafik bu ne kadar dikkat edersek edelim...
-
11 Haziran 2016, 02:55
Mersin İl Temsilcisi
-
11 Haziran 2016, 03:07
yürekçe adlı üyeden alıntı
HaNgi ildesiniz?
Aydında ilçede yaşıyorum.
-
11 Haziran 2016, 08:52
Kaskı pahalı, montu veya botu ucuz al diyemeyiz. Kimse nerede, nasıl düşeceğini bilemediği için hepsi bütçeye göre en iyisinden seçilmeli.
Ekipman öneriyle alınacak bir şey değil. Benim hoşuma giden senin gitmeyebilir, tarzına hitap etmeyebilir. O yüzden detaylı bir araştırma yapıp hoşuna giden ürünleri alabilirsin. Seçeceğin şeyleri belirtmiş zaten arkadaslar. Hayırlı olsun..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)